Programmer » Sikkerhed » VPN

iTop VPN download

Download iTop VPN (dansk) gratis - eller køb og spar 80% her

Ingen bryder sig om at blive overvåget, men mange er slet ikke klar over, at nærmest alt de foretager sig, mens de er online, kan spores - i visse tilfælde både af ens regering, tredjeparts firmaer og eventuelle hackere. Selvom du måske føler dig sikker derhjemme bag din skærm, så er det muligt for folk at finde ud af præcis hvor du bor/befinder dig - og derfor er der skabt VPN’er. 

En VPN er et program, som går ind og blokerer din information, så den kun er din. Og derudover kan programmet også en masse andet, som du kan læse mere om her, i vores anmeldelse af iTop VPN. 

Denne VPN er altid ved hånden, med en lille menu, som ligger ude på dit skrivebord, så du altid kan slå tjenesten til eller fra. Dermed kan du også hele tiden holde øje med om du er beskyttet eller ej. Hvis du er interesseret i den fulde version af iTop VPN, så kan du lige nu spare en masse penge ved at købe to års beskyttelse til nedsat pris (80% besparelse) gennem vores link. 

Servere i hele verden

iTop VPN har en bred skare af servere, den kan trække på og sende din information igennem eller til. Hvis du for eksempel gerne vil se Netflix, så behøver du ikke kun begrænse dig til det udbud, som du finder på den danske Netflix side - med et enkelt tryk og nogle få sekunders ventetid, kan du overbevise din computer om, at du sidder i USA, Storbritannien, Spanien, Japan, eller et af de andre steder i netværk-kataloget, som på nuværende tidspunkt råder over mere end 1800 server lokationer. 

Hvorfor er det vigtigt med en VPN?

Som vi også nævnte ovenfor, så efterlader vi os diverse informationer, når vi begår os på nettet. En VPN udarbejder en specifik, krypteret forbindelse for dig specifikt, så du ikke kommer i karambolage med folk, som ikke bør have adgang til din online færden. 

Udover at fungere som et ekstra lag beskyttelse online, så kan en VPN faktisk også være med til at give dig endnu mere indhold, ved at låse op for nogle af de begrænsninger, som dit land muligvis har sat på indhold. Dette kan være i form af censur eller som en blød barriere, der fraholder dig fra at se visse film og serier, eller spille nogle spil online. 

Hvad tilbyder iTop VPN - og gør den, hvad den lover?

iTop VPN sælger sig selv som værende en VPN, som giver dig enormt mange muligheder for at tilpasse din online oplevelse til netop dig og dine vaner, men uden at gå på kompromis med internethastighed, som ellers er et af VPN’ernes store problemer udadtil. 

Vi har testet iTop VPN og har ikke mødt nogle problemer i forhold til vores internets hastighed mens vi brugte det. 

Programmet giver dig også mulighed for at vælge hvilken form for netværksprotokol, du vil bruge - du kan vælge mellem fire forskellige:

  • Auto (optimal smart forbindelse; bruges normalt til almindelig online surfing). 
  • TCP (meget stabile + sikre dataoverførsler)
  • UDP (øget hastighed, som kan bruges ved streaming, gaming eller arbejde)
  • HTTPS (øget sikkerhed; kryptering af overførsler og godkendelser)

Brug en VPN, mens du spiller

Mange mennesker bruger i dag en VPN mens de gamer, da dette både kan være med til at låse op for låst indhold (som ikke er tilgængeligt der hvor du befinder dig), samt gøre dine spiloplevelser endnu hurtigere. Et af de mest populære spil lige nu, Lost Ark, bliver aktivt spillet af mange spillere med en VPN for at opnå de bedste resultater. Og inden spillet blev frigivet i vesten, brugte mange spillere i USA og Europa VPN tjenester til at teste spillet ud på dets russiske og diverse asiatiske servere. 

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om hvorfor gamere har været så interesserede i Lost Ark (og stadig er det), så kan du læse vores anmeldelse af Lost Ark her. Under iTop VPNs ‘gaming sektion’ i programmet, kan du også finde servere, som er skabt specifikt til at forbedre din spiloplevelse i Arkesia, eller i en lang række af andre spilverdener. 

Indtil videre har de følgende spil-servere, du kan vælge imellem (hver server har forskellige lande under sig):

Brugervenlighed og programmets udseende

Programmet ser flot ud og har et moderne udseende, som på en overskuelig måde lader dig tage kontrol over dit digitale fingeraftryk. Dermed er programmet også meget brugervenligt, selv for folk der aldrig har brugt en VPN før - på trods af det moderne design, så er det rart at se, at programmet ikke sælger sig selv alene på sit flotte udseende, men også på en god oplevelse for brugeren, nemt forståelige indbyggede funktioner og en høj hastighed og et velvirkende program i det hele taget. 

Findes der bedre alternativer?

Hvorvidt denne VPN er den bedste, afhænger af hvad det præcist er du leder efter. Som du også kan fornemme fra vores side, så findes der rigtig mange VPN tjenester derude. Nogle har et større fokus på bestemte områder af internet- og sikkerheds optimering, mens andre ser mere stilistisk imponerende ud end andre. 

Du kan altid kigge på vores liste, for at se, om der er er et alternativ, der passer bedre til din smag. Dog vil vi sige, at iTop VPN umiddelbart virker til at være et godt startpunkt, både for folk som er helt nye i VPN verdenen og folk som har brugt andre VPN-tjenester før. Der er nemlig rig mulighed for at gøre programmet så manualiseret eller automatiseret, som man selv har lyst til, for at gøre oplevelsen så specifik eller nem som mulig, respektivt. 

Konklusion

iTop VPN er en god og stabil VPN tjeneste, som kan hjælpe dig med at sikre din online sikkerhed og låse op for alt muligt spændende indhold, som du ellers ikke ville have adgang til. Det bedste ved programmet er, at dette gøres utrolig nemt, for eksempel ved at vælge en server, som er skabt specifikt til dit formål - såsom at streame på Netflix, eller spille på en hurtigere internetforbindelse i diverse populære spil. 

Download iTop VPN 4.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
459

Version
4.4

Tilføjet
07-04-2022
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
iTop
https://dk.itopvpn.com/support
Detaljeret information
Downloads
459
Version
4.4
Tilføjet
07-04-2022
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-04-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
iTop
5 0 1
100 kr

Afinstallering af iTop VPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere iTop VPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find iTop VPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle iTop VPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.