Spil » Adventure

Minecraft download

Er du også en af de mange, der er blevet fanget af spille genren som The Sims tilhører, hvor du skal bygge ting op fra grunden? Så er Minecraft helt sikkert noget for dig.

Spillet der har taget verden med storm og ikke blot er et spil, men også bruges som undervisningsmateriale af den danske stat, da Danmark er blevet lavet i en 1-1 skala i spillet. Dette er også gratis tilgængeligt på kort og matrikelstyrelsens hjemmeside, men det kræver en licens at benytte det hele. Ellers kan man oprette en bruger så man kan downloade nogle mindre områder man kan bevæge sig rundt i. Danmarkskortet fylder 4 terabyte, så derfor er det ikke lagt ud som muligt at downloade.

Som en slags store Legoklodser er Minecraft bygget op og det er muligt at fjerne og tilføje flere blokke. Desuden er det et online multiplayerspil.

Minecraft går ud på at du skal bryde ned og placere blokke for at bygge en verden op fra bunden. I første omgang bygger folk strukturer op til at beskytte mod natlige monstre, men som spillet vokser, arbejder spillerne sammen om at skabe fantastiske nye ting og bygninger.

I spillet kan du desuden vælge at tage med vennerne på eventyr i den forunderlige verden, og eksempelvis, se solen stå op over et blokagtigt hav. Spillet er fyldt med forunderlige verdner, der bare venter på at du opdager dem, og udbygger dem yderligere.

Ønsker du Minecraft til Mac, så klik her.

Og til Linux klik her.

For mere information om Minecraft kan vi anbefale DLC.dk samt Minecraft.dk, som bl.a. har information om Minecraft servere.

DownloadMinecraft 1.10
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.999

1.10

http://help.mojang.com/
Windows

2.2 Mb

Demo

08-03-2012
Kontakt os via email

Klik her

Mojang

Detaljeret Information
2.999
1.10
Kontakt os via email
2.2 Mb
Demo
http://help.mojang.com/
08-03-2012
Kontakt os via email
Klik her
Mojang
27-03-2019

4 0 8
0

Afinstallering af Minecraft

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Minecraft fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Minecraft, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Minecraft være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.