About Download.dk

 

Download.dk – Hvad, hvor og hvordan?

Download.dk kom for første gang online i 1997, hvilket gør dette website til et af de ældre i Danmark. Det har dog ikke betydet, at Download.dk ikke har fulgt med tiden. Download.dk har været under konstant udvikling. Ikke bare mht. mængden, og kvaliteten, af programmer og spillene på siden, men også mht. features, usability samt designet på siden.

I 2010 blev Download.dk købt af We Digitize ApS, som siden 2001 har tilbudt danske kvalitets anmeldelser af programmer og spil gennem DLC.dk. Hermed fik både Download.dk og DLC.dk et kæmpe boost da hver af sidernes styrker blev slået sammen. Samtidig komplimenterer de to sider hinanden. Hvor Download.dk har 50,000 stykker software online, så har DLC.dk kun omkring 5,000. Til gengæld er alle de 5,000 stykker software anmeldt af en dansk anmelder. Så grundlæggende er Download.dk for dig, som ved hvad du ønsker, og bare hurtigt vil have et godt overblik, og downloade det, mens DLC.dk er for dig som ønsker grundigere information, inspiration m.v. - på dansk.

Download.dk

Mere præcist er Download.dk et website, hvor du gratis kan finde, læse om og downloade over 50,000 forskellige programmer, spil og drivers. Samtidig kan du købe nyt hardware og benytte dig af "Mit download.dk". Den funktion er som alt andet på Download.dk gratis at benytte sig af, og den gør det muligt bl.a. at gemme software på en liste. Det kan blive godt at have i baghånden til den dag, din PC ikke vil mere, eller når du skal formatere den. For så kan du lynhurtigt hente de nyeste versioner af de programmer, som du plejer at bruge.

Download.dk's mål er, at forblive et af danskernes foretrukne software arkiver ved et forsat godt samarbejde med producenterne bag softwaren. Dette samarbejde betyder, at du som bruger altid vil kunne finde et kæmpe udvalg af de nyeste programmer, spil og drivers fra hele verden. Ydermere er det et af Download.dk's nyere mål, at højne kvaliteten af indholdet yderligere på siden, fjerne uddaterede og irrelevante downloads i højere grad samt udvikle nyskabene funktioner til siden.

Vi tager gladeligt imod tips til, hvordan vi kan opnå disse mål og ideer til nye funktioner på siden. Du bydes hjerteligt velkommen hertil - vi håber du kan få glæde af Download.dk.