Spil » Adventure

New World download

Download New World: Steams Mest Populære Spil 2021

Det nye MMO: New World har været et eftertragtet spil længe - og nu er det endelig udkommet i sin fulde version, eksklusivt til PC. Så hvis du godt kan lide PC gaming, så skal du lytte efter nu. 

I spillet strander du på en ø kaldet Aeternum, som virker til at være fastfrosset i tiden, hvilket både viser sig i de væsener og personer, som du kommer til at støde ind i på øen, samt i mange af de geografiske udsigtspunkter. Der er blandt andet en kæmpe obelisk i midten af øen, som er krakeleret i en eksplosion, og nu hænger alle stykkerne frit svævende i luften, med magisk energi rundt om sig. 

Spillet er fantastisk smukt, har et unikt kampsystem og giver dig mulighed for at influere den verden, du kommer til at sidde fast i, det næste lange stykke tid. 

Og du kan godt glæde dig. 

Lidt om genren (MMORPG) og hvad du kan forvente med sådan et spil

Hvad bør du forvente af MMORPG genren generelt? Denne type spil er kendetegnet ved, at du eksisterer i en verden, som er fyldt med andre spillere. Du er altså aldrig helt alene i denne verden og kan derfor gruppere sammen med andre spillere online, for at bekæmpe diverse fjender og bosser. 

De første to ‘M’er i MMORPG står for ‘Massively Multiplayer’ og det gør sig også gældende for disse spil i det hele taget; ikke alene er verdenerne generelt store, men der kan også være rigtig mange spillere det samme sted i verden på samme tid - og tit uden at du mister umenneskelige mængder af frame rates. 

Gigantisk firma står bag skabelsen af dette spil

Chancerne for, at du har hørt om dette spil, er meget store, eftersom det er udviklet af et af verdens største firmaer: Amazon. Amazon udviklede underafdelingen Amazon Game Studios tilbage i 2012 og næsten ti år senere står deres første spil parat - og det er ikke et lille et af slagsen. 

At forsøge at lancere et nyt MMORPG efter år 2015 er noget af en opgave at påtage sig. Det er efterhånden lang tid siden, at vi har set lanceringen af et nyt spil i denne genre, som har klaret sig godt og har klaret sig i mere end et par måneder. 

Men med et kæmpe firma som Amazon bag sig og med de monetære ressourcer, som dette bærer med sig, er folk for første gang i lang tid optimistiske.

Et par ord om grafikken: den er helt vanvittig

Det kan næsten ikke siges mere tydeligt, end at kunstnerne som Amazon har ansat, fortjener en lønforhøjelse, for dette er virkelig et område, hvor spillet brillerer. 

Ligegyldigt hvor i Aeternum du er, vil der være noget, som fanger dit øje. Om det er det mystiske grå, skinnende Azoth træ i Everfall, eller om det er Myrkgard fæstningen i Shattered Mountains, med dets flyvende bjerg stykker, så er det tydeligt at der foregår noget meget mærkeligt i denne verden. 

Du kan gå ind på new worlds hjemmeside, hvor de har et interaktivt kort, som du kan bruge til at se meget af verden, mens du overvejer hvorvidt du skal købe spillet eller ej. Hvis du ender med at købe spillet, så vær opmærksom på, at der er en standard edition og en deluxe edition, som kommer med forskellige tilføjelser. 

Blandede anmeldelser - hvad man bør forvente af et nyt MMORPG de første par uger

Denne vurdering er skrevet to dage efter den originale udgivelse af spillet og på nuværende tidspunkt har tilbagemeldingen overordnet set (fra alle de store gaming sider) været, at spillet er rigtig godt, når først folk får lov til at komme ind og spille.

Det virker som om, at Amazon har undervurderet hvor mange, der ville have lyst til at spille deres spil - derfor er det på nuværende tidspunkt ikke uhørt med folk, der sidder i kø flere timer, bare for at få lov til at komme ind. 

Til gengæld siger de, som har fået lov til at spille spillet de første par dage her, at det var alt ventetiden værd. Om nogle uger burde hypet have lagt sig, men du er selvfølgelig altid velkommen til at sætte dig i kø, hvis du bare gerne vil være med fra starten. 

Hvad kan man lave i New World?

Det bestemmer du faktisk selv - New World er ikke så restriktivt som mange af de kendte theme park MMO’er har været, men indeholder dog stadig et traditionelt quest system. 

I spillet skaber du blandt andet din egen figur, ved at give dem forskellige attributter og ved at specialisere dem indenfor et bestemt våben. Når du så leveler op, får du mulighed for at forbedre dine kampteknikker og låse op for aktive og passive handlinger, angreb og besværgelser, som du kan bruge som du har lyst. 

Action combat betyder, at du får ‘bang for your buck’

Hvis du elsker at kæmpe, så vil du nok blive glædeligt overrasket over at høre, at New World har taget den moderne rute med deres kampstrategi, ved at lave et mere handlings baseret system, som modsat den velkendte ‘tab-targetting’ kræver, at du tænker hurtigt og er i stand til at reagere på din omverden, så hurtigt som muligt. 

Med andre ord skal du aktivt agere strategisk, mens du forsøger ikke at blive slået ihjel af uhyggelige monstre. 

Du kan også prøve nogle af de andre MMORPG giganter, vi har anmeldt på siden

Man kan vel næsten ikke nævne MMORPG uden også at sige World of Warcraft, som har ligget nærmest urørt i toppen i mange, mange år efterhånden. 

I nyere tid har Final Fantasy XIV også vundet en masse priser, blandt andet Best DLC or Expansion, samt Best Ongoing Game 2020 af PC gamer og IGN. 

Du kan læse mere om Final Fantasy 14 og downloade en gratis demo version af spillet lige her.

Konklusion

Amazons New World er et fantastisk nyt spil - og for mange af de originale MMO spillere, som har gået og manglet et spil, de kunne fordybe sig i, vil dette være en oplagt valgmulighed. 

Spillet er ikke gratis at spille, men har til gengæld ikke et abonnement i sig, så når først du har købt boksens pris, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle lægge flere penge, med mindre der kommer en betalt udvidelsespakke senere hen, eller lignende. 

DownloadNew World 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

50.000 Mb

Media

30-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

Amazon Game Studios

Detaljeret Information
673
1.0
Kontakt os via email
50.000 Mb
Media
30-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
Amazon Game Studios
04-02-2022

5 0 1
100 kr
0

Afinstallering af New World

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere New World fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find New World, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle New World være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.