Spil » Adventure

Roblox download

Download det populære spil Roblox gratis lige her

Det kan være svært at finde et spil online, man med god ro i maven kan lade sine børn spille. Men Roblox er blevet et af de anerkendte spil, som flere millioner af forældre lader sine børn spille. Roblox er nemlig bygget og kendt på sit meget sikre miljø, hvor man som forældre frit kan lade sine børn være virtuelt i en global community, uden at der sker dem noget. Så hvis du mangler et trygt spil til dine børn, så er det formentlig det her spil du har manglet. Der er i hvert fald stor tilfredshed med det hos brugerne. Og dine børn bliver selvfølgelig også glade for det, da det er så børnevenligt, og det lever op til det, som de små sjæle gerne vil have.

Mød andre spillere

Det kan måske lyde farligt at sende sit barn ud i et forum, hvor der en masse andre spillere fra hele verden. Men det kan være utrolig hyggeligt for barnet at møde en masse andre mennesker igennem avatars med deres unikke hats, shirts, faces og gear, hvor langt over størstedelen er på barnets egen alder.

Her får de altså en mulighed for at snakke med en masse andre online, og måske kan de med tiden få nogle nye venner ud af det.

Skab dit eget univers

Noget af det bedste ved det spillet er, at brugerne kan skabe deres helt egne små universer. De kan bygge deres værelse, hvor der kan se ud, ligesom de gerne vil have det, og her kan de så mødes med deres venner og bare snakke lidt om vind og vejr. Det er dog ikke kun værelser, som brugerne kan skabe, men de kan også skabe et helt andet liv for deres avatar. Det er oftest ikke helt almindelige mennesker, som de her avatars skal forestille, men de skal i stedet være en stærk superhelt, den bedste racerkører på banen, en verdenskendt model eller noget helt fjerde. Det kan for mange børn være super sjovt, da det også gerne er sådanne karakterer de godt kan lide at lege (role play) i virkeligheden. Her bliver det bare mere ”virkeligt”, da de kan få lov til at udleve det i blandt en masse andre spillere. Det bliver som en leg, de kan lege med en helt masse andre, hvor de også har en indflydelse på, hvad der skal ske – så det vil formentlig skabe noget mere spænding, end hvis barnet leger med legetøj.

Form din egen avatar

Som nævnt ovenfor, så kan man som bruger få lov til at skabe sit eget liv for en avatar. Men du behøver selvfølgelig ikke at lave så vild en karakter, du kan også i stedet bare have en helt ”almindelig” en. Men du kan  stadigvæk gå op i, hvordan den skal se ud, hvilket der er rigelig med mulighed for. Du kan eksempelvis gøre en masse ud af, hvilken hat, hvilket tøj og hvilket ansigt din avatar skal have på.

Mange børn vil synes, at det er sjovt at sidde og forme på sin avatar igen og igen, især når der er så mange muligheder. Når det er sådan, så kommer det aldrig til at blive helt kedeligt. Desuden er det også sjovt, hvis ens avatar ikke altid ser ens ud – det kan man godt blive lidt træt af i længden.

Det er gratis, men…

… der er mulighed for at bruge penge inde i spillet. Sådan er det godt nok med de fleste spil, så det er svært at komme uden om. Det er derfor nok en snak, man må tage med sit barn, hvis man ikke ønsker, at der skal bruges penge på spil.

Hvis du godt kan leve med, at der bliver brugt lidt penge på spillet, hvis dit barn eksempelvis bliver rigtig glad for det, er der mulighed for at blive ’member’. Det vil sige, at du kan betale en vis sum penge hver måned, og så får dit barn nogle goder, som han eller hun ikke får i en helt gratis version (det er også muligt blot at betale en enkelt gang for at få spillets virtuelle møntfod). Det vil mange børn formentlig sætte pris på, da de på den måde kan få en bedre oplevelse af spillet.

Hjælp at hente som forældre

Vi har forståelse for, at der kan være meget bekymring, når man som forældre sender sit barn ud i sådan en virtuel verden som Roblox. Derfor vil vi opfordre dig til at gå ind på dette link, hvor du kan finde en masse information, der er brugbart, hvis du som forældre har valgt at lade dit barn spille Roblox. På den måde vil du formentlig kunne finde en masse information, som vil give dig mere ro i maven, så du ikke skal være så nervøs for at lade dit barn spille.

Du kan eksempelvis finde hjælp til at slå chat-muligheden fra. På den måde kan du sikre dig, at dit barn aldrig opdager, at det rent faktisk er en mulighed. Så skal du ikke være bekymret for, at det er nogle forkerte mennesker, der kommer i kontakt med dit barn. Du kan i stedet lade dit barn hygge sig med at spille i universet, og så er der ikke mere til det.

Alternative spil

Hvis du stadig ikke er helt tryg ved at skulle lade dit barn spille Roblox, eller gerne vil have andre muligheder, så har vi en masse spilanmeldelser her, hvor det nok skulle være muligt at kunne finde et, som falder i din smag. Mange af dem er heller ikke online, og det vil derfor ikke være muligt for dit barn at komme i kontakt med andre. Her sidder du eller barnet bare i sin egen lille verden, som var det en hvilken som helst anden leg. Du kan eksempelvis hente Angry Birds til PC, hvilket rigtig mange børn har det utrolig sjovt med. Hint hint, der er faktisk også mange voksne, der synes, det er sjovt.

Konklusion

Alt i alt er der en masse gode ting ved Roblox, som både du som forældre og dit barn vil være rigtig glad for. Det er utrolig underholdende med de mange muligheder, og du har som forældre mulighed for at fjerne de muligheder, du ikke er så glad for, er tilgængelige for dit barn. Det handler  eksempelvis om chat-muligheden. Du kan få det hele gratis, men du har også mulighed for at lave ekstra køb i spillet, hvis det er noget, du har lyst til, men det er ikke et krav. Du kan eksempelvis lave et månedsabonnement, hvor dit barn får nogle ekstra goder i spillet.

DownloadRoblox
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.344

Windows, Mac, Android & mobile units (iPads etc.)

5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

ROBLOX
Detaljeret Information
1.344
Kontakt os via email
5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
ROBLOX
3 0 6
100 kr
0

Afinstallering af Roblox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Roblox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Roblox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Roblox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.