Spil » Action

World of Tanks download

World of Tanks er et gratis krigsspil, det er utrolig underholdende, og kan downloades her.

World of Tanks er et af de mest populære krigsspil, det kan skyldes at det er helt gratis at spille. Men spil kvalitet og underholdningsværdi har helt sikkert også noget at sige. I World of Tanks skal du styre og føre krig ved hjælp af din egen personlige kampvogn. Du kan konfigurer den som du har lyst, og du har et stort udvalg af forskellige kampvogne at benytte. Windows-versionen downloades her på siden, ønsker du andre version så benyt dette link.

Efter du har konfigureret og valgt din kampvogn, så kan du køre ud i kampens hede og kæmpe mod folk fra overalt i verden. Eller kald vennerne til kamp og kæmp side om side med hinanden. Uanset hvordan du ønsker at spille spillet, så er der hvert fald altid en kamp at deltage i.

Vi kan konkludere at World of Tanks er utrolig underholdende, samtidig er det dybdegående og til en vis grad udfordrende. Selvom et spil som regel er fristende når det er gratis, så skal det stadig være godt. Og det er World of Tanks i den grad. Det er veludviklet og gennemarbejdet. Det kan helt sikkert anbefales.

DownloadWorld of Tanks 9.20
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.303

9.20
Windows, Mac OS

4.52 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Wargaming
Detaljeret Information
1.303
9.20
Kontakt os via email
4.52 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Wargaming
3 0 2
0

Afinstallering af World of Tanks

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere World of Tanks fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find World of Tanks, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle World of Tanks være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.