Spil » Action

Lost Ark download

Amazons nye præmiehingst er her - download Lost Ark gratis

Amazon Games er ude med en ny titel, som flere har ventet mange år på efterhånden. Spillet Lost Ark blev først annonceret tilbage i 2015 og udkom på markedet i Asien i 2019. Efterfølgende er det blevet til populær russisk version også og nu er det meget populære spil altså kommet til det europæiske og amerikanske marked. 

Amazon har noget at skulle bevise

Amazon Games står officielt for udgivelsen af Lost Ark på det vestlige marked, men har ellers ikke haft en direkte indflydelse på selve produktionen af spillet. Amazon har fået en del høvl over deres forsøg på at revolutionere MMORPG genren med spillet New World, som udkom i slutningen af 2021. 

Spillet er dog free-to-play med mulighed for at købe valgfri ting ved siden af, som efterhånden er blevet en standard forretningspraksis i gaming industrien. Men det faktum, at det kan downloades og prøves gratis, inden man vælger om man vil lægge penge i det, er altid en positiv ting. 

Hvornår udkommer Lost Ark - og hvad er en Founder’s Pack? 

Lost Ark udkommer d. 11. februar 2022, efter mange års ventetid. Hvis du synes, der er lang tid til du kan spille det, så kan du komme det i forkøbet ved at købe en Founder’s Pack og dermed få early access. På denne måde kan du få adgang til spillet allerede tre dage før alle andre. Derudover giver de forskellige niveauer af Founder’s Pack blandt andet også adgang til kosmetiske forandringer til dine karakterer og deres mounts, samt andre positive ændringer, som kan gøre din oplevelse i Lost Ark endnu bedre. 

Et moderne Diablo spil i MMORPG stil

Folk, som har været fans af Diablo spilserien, eller spil som minder meget om, kan nu nyde denne slags gameplay i en ny moderne version, med nye former for intens kamp, som passer meget bedre til spilmarkedet 2022. 

Ellers fungerer spillet på mange måder ligesom disse action combat spil, som du er vant til - kameravinklen er også den samme, hvilket giver et fantastisk godt udsyn over slagmarken. På denne måde er det også nemt at se, hvor der kommer fjender fra; hvor mange der er og hvor du eventuelt kan søge fred. Med så mange voldsomme effekter som der er i Lost Ark, er det også dejligt ikke at være alt for tæt på din figur, for ellers ville det ikke være muligt at se hvad der egentlig foregår. 

Udforsk en magisk verden

Arkesia er navnet på Lost Arks verden og det er et magisk sted. Du kommer til at opleve magiske skove, gotiske katedraler, flammende vulkaner, sneklædte bjerge og meget, meget mere. 

Og ikke nok med, at verden er spændende og smuk, så er der også en hel del måder hvorpå du kan udforske den. Der er blandt andet mulighed for at bruge dine karakterers evner til at manipulere verden omkring dem - alt fra magikere, der kan flytte sten med tankens kraft, så der bliver dannet en bro, til krigere, der kan slå hul i vægge, eller balanceniveauer, som lader karaktererne krydse over broer og nedlagte træer, for at komme videre i denne verden.

Arkesia er fuld af hemmeligheder og udforskningsmuligheder - og du vil helt sikkert blive overrasket over præcis hvor smuk og spændende den er at rejse gennem. 

Spil online med eller mod andre spillere

Det er relevant at fokusere på, at Lost Ark er et MMORPG og altså ikke bare er et action RPG med online elementer, som vi allerede kender det fra spil som Diablo med mere. Spillet centrerer sig mere eller mindre om online kampe sammen med - eller mod - andre spillere, i stedet for at det blot er en ekstra lille ting, der gør spillet salgbart. 

Der findes sågar raid indhold, som du kun vil kunne overvinde, hvis du grupperer dig op sammen med andre spillere. På den måde, kan I bruge jeres forskellige værktøjer og kræfter til at supplere de andre mangler og dermed nedlægge fjenden.

Oplev kampe, som er tilfredsstillende og episke

Lost Ark er blevet særligt kendt i gaming kredsene på grund af dets livlige kampsystem, som kræver at du kan flytte dig hurtigt rundt på slagmarken og samtidigt kan kombinere dine angreb (både med dine egne angreb og med andres), for at gøre mest skade, uden at du selv mister liv. 

Udover at spillet føles glat at spille, så er det også visuelt smukt - alt fra slag med enorme sværd til magiske besværgelser, som bader hele området i esoterisk lys.

Konklusion

Lost Ark er et spil, som allerede har formået at anskaffe sig en kæmpe fan base, allerede inden at spillet er udkommet i de vestlige lande. Spillet er vanvittigt smukt og virker (ud fra den smule, vi har nået at spille i beta-versionen) til at være et sjovt spil. På længere sigt, vil det blive gjort klart hvorvidt Lost Ark er endnu et forsøg på at tvinge penge ud af dets spillere, eller om det kommer til at lave gaming-historie, som et af 2020ernes bedste spil. 

Hvis du godt kan lide asymmetriske spil, hvor det handler om at loote bosser for fede våben, og spil hvor der ikke er sparet på noget i forhold til kampene, så skal du helt sikkert downloade Lost Ark gratis her fra vores side. 

DownloadLost Ark 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

50000 Mb

Freeware

07-02-2022
Kontakt os via email

Klik her

Amazon Games

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
569
1.0
Kontakt os via email
50000 Mb
Freeware
07-02-2022
Kontakt os via email
Klik her
Amazon Games
18-02-2022

0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Lost Ark

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Lost Ark fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Lost Ark, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Lost Ark være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.