Spil » Simulator

Planet Zoo download

Download Planet Zoo (dansk) og skab din egen dyrepark

Frontier er efterhånden et anerkendt navn i spilindustrien, særligt når det kommer til simulationsspil. Planet Zoo er et af deres bedst sælgende spil - og med en umådelig smuk og realistisk grafik, udfordrende gameplay og værktøjer, som gør dig hersker over både dyr såvel som naturen, giver populariteten god mening. 

I denne artikel giver vi dig vores vurdering af Planet Zoo, samt kommenterer på nogle af dets udvidelsespakker, så du kan skabe dig et overblik over spillets muligheder, og hvem spillet er rettet mod. 

Sæt tænderne i en lang række ekstra indhold (DLC)

Siden spillets originale udgivelse i 2019, er der kommet en del ekstra indhold, som kan tilkøbes, som blandt andet giver spilleren adgang til flere dyr, mere inventar og endnu større udfordringer. Du kan holde dig opdateret på de nyeste opdateringer på Planet Zoos nyhedsside, som løbende viser dig kommende indhold. 

Der er blandt andet blevet tilføjet en Europa pakke, som giver dig en masse bygninger og dekorationer fra Europa, samt dyr som du finder i den vilde europæiske natur; alt fra rensdyr, arktiske ræve til grævlinge og den europæiske los. Derudover finder du også DLC som giver dig alt godt fra havet, dyr fra Afrika og meget mere. 

Brugervenlighed

Spillet er ikke ligefrem det mest brugervenlige på markedet, af flere forskellige årsager. Først og fremmest er der en masse menuer, som man skal sætte sig ind i; og så er spillet lavet så realistisk som muligt, hvilket har resulteret i, at diverse spilelementer kan være svære at sætte sig ind i for nybegyndere. 

Dyrene har mange behov, som kræver, at du både tænker økonomisk, strategisk og realistisk når du begynder at bygge deres indhegninger. Med andre ord skal du altså både vide noget om hvordan man spiller generelt, hvordan simulationsspil fungerer, og også noget om den virkelige verden og hvordan man tager sig af dyr. 

Der indgår dog også en tutorial i spillet (på dansk) som sætter dig godt ind i spillets indhold; og hvis blot du er omstillingsparat, så skal det hele nok gå. Så lad være med at føle dig trampet ned over spillets svære sider og fokuser i stedet for på spillets uovertrufne grafik og søde dyr. 

Vælg dyr fra forskellige klimaer og tilpas parken til deres behov

Når du skal bygge din første park, skal du vælge et sted i verden, du ønsker at påbegynde din rejse. Der er nogle forudbestemte klimaer og biomer, som din park kan blive skabt i. Du kan vælge mellem de følgende muligheder:

  • Savanne
  • Regnskov
  • Tempereret
  • Tajga
  • Ørken
  • Tundra

Afhængigt af hvilket biome du vælger at bygge din park i, vil nogle dyr trives mere eller mindre, og det er relevant at have med, hvis du gerne vil have den bedste park overhovedet. Så hvis du allerede har forelsket dig i de super nuttede isbjørne, eller måske er vild med de seje løver eller en af de interessante eksotiske slangearter, så er det værd at planlægge på forhånd hvor de vil få det bedst, inden du påbegynder dit byggearbejde. 

Selvfølgelig kan du skabe mere end én park, så du dermed kan få plads til alle dine yndlingsdyr, selvom de ikke hører sammen i forhold til biome, men i og med at spillets systemer kan være svære at komme ind i, er det nok smartest at starte ud med én park, som du kan bruge din tid på. 

Administrer mere end bare dyr - park-vedligeholdelse

Nogle af de tidligere simulationsspil, du har kunne opleve - såsom de originale Rollercoaster Tycoon spil - var rimelig simple i deres systemer. Det kan man ikke sige, at Planet Zoo er - faktisk er deres systemer utroligt indviklede, både i forhold til økonomi, tilfredsstillelse af gæster og dyr og noget så arbitrært som vejrsystemet.  

For nogle (mindre erfarne spillere) vil det helt sikkert være en stor mundfuld (måske endda en for stor mundfuld) at holde styr på alle de mulige scenarier, man skal have gennemtænkt, inden man giver sig i kast med at bygge et givent habitat. 

Du ansætter folk til at vedligeholde parken, sælge merchandise til kunderne, rense toiletterne, bemande madboderne, tage sig af dyrene og forske i disses helbred og genetiske sammensætning og sygdomshistorie. 

Derudover skal parken selvfølgelig også se pæn ud - og mange vælger derfor at køre med et bestemt tema, som afspejler lige netop dét, de mener, deres park udstråler, eller et tema, som passer til dyrene, man kan finde i parken. 

Kan du ikke få nok af simulationsspil?

Når du bliver færdig med Planet Zoo, kan du give dig i kast med Jurassic World Evolution: 2, som også er skabt af Frontier Developments. I dette spil skal du efterligne Jurassic filmene og skabe et dinosaur paradis, mens du sørger for, at de vilde urtids væsner ikke bryder ud, eller dræber hinanden. 

Sims 4 er spillet for dem, som er mere interesseret i mennesker end dyr. I Sims verden er det op til dig at skabe en familie eller en person, som du styrer. Derefter skal du sørge for, at deres behov er dækket og at deres liv bliver unikt og fyldestgørende. 

Hvis du til gengæld ikke er træt af dyr endnu, så kan du prøve at spille Fishing Planet helt gratis - dette er et fisk simulationsspil, hvor du kan konkurrere om fiskefangst sammen med spillere fra hele verden. 

Konklusion

Planet Zoo er et fantastisk flot spil, med en masse spændende elementer, som vil være med til at udfordre den mere erfarne simulations spiller. Hvis dette er første gang, du skal spille et simulationsspil, så kan det godt være, at Planet Zoo bliver en smule for kompliceret til dig.

Men så er det jo heldigt, at man kan spille spillet i sandkasse mode og fokusere på at bygge flotte parker og købe søde dyr, uden at tænke for meget på, om du nu overholder budgettet, eller om dine køleelementer går i stykker i sneleopardens indhegning. 

Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

13000 Mb

Media

05-01-2022
Kontakt os via email

Klik her

Frontier Developments

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
289
1.8
Kontakt os via email
13000 Mb
Media
05-01-2022
Kontakt os via email
Klik her
Frontier Developments
25-08-2023

0 0 1
0

Afinstallering af Planet Zoo

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Planet Zoo fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Planet Zoo, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Planet Zoo være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.