Spil » Simulator

Fishing Planet download

Download Fishing Planet gratis til Steam

Savner du følelsen af at stå ved det stille vand, med en fiskestang i hånden, mens lyden af linen der bliver kastet ud, med dens luftige lyd, beroliger dig? Eller er du måske bare nysgerrig på hvad det vil sige at fiske, uden nogen idé om hvor du skal starte? 

Så er Fishing Planet et fint valg til enten at substituere det dyre fiskegrej, eller som en introduktion til det våde friluftsliv. 

Om du gerne vil stå og fiske under et træ for dig selv og nyde naturen, eller om du hellere vil konkurrere med din bedste ven om hvem der kan fange den største fisk, så er der masser af muligheder i dette gratis spil. 

Vælg hvordan du helst vil fiske - vælg det grej, som passer dig bedst

Ligesom i den virkelige verden, så kan du i Fishing Planet også selv vælge hvordan du ønsker at fange dine fisk. Hvis du foretrækker at fange fisk med en floater (også kaldet en bobber), en spinner (som ‘svømmer’ rundt når man trækker den ind), eller en bottom bouncer, så kan du gøre det. 

Du kan også skifte mellem forskellige former for madding. Du starter ud med at fiske med tørt brød - senere lærer du hvordan du kan fjerne orme fra kompostbunker og bruge dem som madding. Du kan også købe menneskeskabte produkter, for eksempel boilies eller pellets med diverse smagsprofiler. Alle disse forskellige valg ændrer selvfølgelig på hvilke slags fisk du kan fange og hvor succesfuld du bliver. 

Fisk videre, mens verden drejer rundt

Et dynamisk spil kræver til en vis grad også en dynamisk verden. Fishing planet foregår i en parallel til vores egen verden, med dag- og nattetimer og skiftende vejr. Der er menuer i spillet som fortæller dig præcist hvordan vejret kommer til at være de næste par dage, så du kan have en bedre idé om hvilke fisk, du kan fange på de forskellige lokationer. 

Dette tilføjer et strategisk element til det ellers afslappende spil og kan være med til at gøre spillet sjovere i flere timer, end hvis ikke det havde været implementeret. 

På menuen får du informationer, såsom hvad tid på dagen du fisker, hvor varmt luften og vandet er, hvilken retning vinden kommer fra og hvor hård blæst der er.

Derudover kommer der sæson- og område betonede vejr kategorier, som kan få dig til at ændre din tilgang til fiskeriet markant. 

Du kan fange mere end blot en simpel laks

Fishing Planet har løbende udvidet deres kartotek af fisk, som du kan fange. Der er selvfølgelig de sædvanlige fisketyper, som du kan fange i virkeligheden også, såsom laks og ørred, men også mere interessante typer, som piratfisk. 

Der er også sæsonbetonede fisk, som for eksempel ‘Blue Foolish Goby’, som er en flot blå fisk, med en rød nissehue på. Ved Halloween tid bliver spillet også fyldt med uhyggelig madding og zombie-lignende fisk, som kan fanges. 

Du kan fange mere end 150 forskellige fisk i Fishing Planet, så det er bare med at få kastet linen ud i vandet. 

Kritik af menuen, hvor du skaber din egen karakter

Selvom selve fiskeriet egentlig er meget sjovt, så er der også dele af spillet, som godt kunne trænge til en opgradering, eller i det mindste en finpudsning. 

Et af disse områder er ironisk nok også det allerførste du ser, når du åbner spillet op. Du får lov til at lave din egen figur og vælge fra en liste af allerede skabte ansigter, hårtyper og bukser. 

Hvis du vælger at spille som en mandlig karakter, så går processen egentlig fint nok, og det er muligt at få lavet sig et nogenlunde resultat. Spiller du derimod med en kvindelig karakter, så kan jeg ikke love, at det ikke bliver en forfærdelig oplevelse.

Animationerne på de kvindelige karakterer er direkte grinagtige og uvirkelige; de bevæger sig som intoxikerede robotter. Derudover svæver deres hår nogle gange væk fra hovedet når de bevæger sig, og deres overkrop glitcher til tider ud over det tøj, de har på, hvilket kan tage én ud af oplevelsen, når man står ved siden af sådan en person under en tournament. 

Hvis du spiller i et område uden andre spillere, så gør det ikke noget, da du ser gennem din karakters øjne og derfor kun kan se dine hænder og din fiskestang. 

Andre afslappende spil, du også kan give dig i kast med

Hvis du godt kan lide strategi spil, så kan du prøve Stratego. Mange har nok prøvet at lege Stratego i skolen eller børnehaven, hvor man kæmper i krig på to hold, hvor hver person har en bestemt rolle, de skal opfylde i krigen. Den digitale version minder meget om dette, men uden et behov for at du skal finde 39 andre venner, før at I kan spille. 

Free Spider Solitaire 2020 er et legendarisk kortspil, som nu er blevet moderniseret og implementeret i den digitale verden. Du har valget mellem nogle forskellige spiltyper, som kan gøre det sjovt at spille spillet mange gange. Der er næsten endeløse mængder af kortkombinationer, så du kommer ikke til at opleve det samme spil flere gange. 

Hvis du gerne vil have et afslappende spil, som også har med dyr at gøre, så kan du prøve livet som dyrepasser af i Zoo Tycoon 2. Spillet har en masse forskellige dyr, som du kan passe og bygge indhegninger til - i alt er der mere end 100 forskellige dyr; alt fra tigre og giraffer til isbjørne og krokodiller. 

Konklusion

Fishing Planet er et spil hvor du fisker forskellige steder i verden. Du har mulighed for at vælge mellem forskelligt udstyr og forskellige typer af madding. 

Karakter skaberen er en joke - men for de fleste personer vil dette ikke være et stort problem, da spillet jo er i karakterens eget perspektiv. Og det er heller ikke nødvendigvis essentielt med en veludviklet character creator i et spil, der handler om at fange fisk med en fiskestang. 

Hvis du gerne vil slappe lidt af og have følelsen af det udendørs liv, uden at bevæge dig udenfor, så er Fishing Planet en mulig løsning. 

Spillet har online funktioner, så du kan fiske sammen med andre, eller deltage i konkurrencer om hvem der kan fange den største fisk, flest fisk, eller en helt bestemt fisk, som kræver det rette udstyr og de rette forudsætninger. DownloadFishing Planet 2.4.52461
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

493

2.4.52461

support@fishingplanet.com
Windows, MacOS

9069 Mb

Freeware

23-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

Fishing Planet LLC

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
493
2.4.52461
Kontakt os via email
9069 Mb
Freeware
support@fishingplanet.com
23-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
Fishing Planet LLC
23-09-2021

0 0 1
0

Afinstallering af Fishing Planet

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fishing Planet fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fishing Planet, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fishing Planet være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.