Spil » Simulator

The Sims 4 download

Grundspillet af The Sims 4 er blevet gratis! Download det til Windows og Mac!

Sims spillerne er kendt for deres kreativitet, som netop får frit slag i denne verden, hvor næsten alt er muligt. 

Sims 4 er et livs simuleringsspil, udviklet af Electronic Arts, som udkom i 2014. Gennem årene har spillet undergået en hel del opdateringer, både gratis og betalte, som har været med til at gøre spiloplevelsen endnu bedre. 

Grundspillet af The Sims 4 blev gratis at spille i 2022! Uanset om du har spillet alle de andre Sims spil eller overvejer at prøve det for første gang, så kan du derfor kvit og frit downloade spillet! Du skal dog være opmærksom på, at de mange udvidelser til The Sims 4 fortsat koster penge.

Lav dig selv, dine venner, familie, eller en person du engang mødte i en drøm, til simmere

Denne nyeste version af spillet (indtil videre) er blandt andet kendetegnet ved en Create A Sim (CAS; skab en simmer), som giver dig nogle kraftige værktøjer til at lave dine karakterer. 

Hvis du vil have, at din simmer (altså den person, du spiller som), skal have en større næse, så kan du blot zoome ind på deres ansigt og derefter justere hvor lang eller kort, tyk eller tynd næsen skal være. Du kan også vælge fra et katalog, præcist hvilken type næse, du gerne vil have. 

Og dette gør sig faktisk gældende for alle synlige kropsdele på karaktererne. 

Byg dit drømmehus eller lav den perfekte park, hvor dine karakterer kan mødes og hænge ud

Med dette spil kan du slippe din fantasi løs. Du vælger selv, om du vil spille inden for livets kedelige restriktioner, med begrænsede penge, hvor det er nødvendigt med et arbejde, ligegyldigt om det er godt eller mindre godt betalt, for at have råd til mad og elektricitet. 

Du kan også gå all-in med snydekoder og pumpe din pengepung fuld af simoleoner. Hvad skal du så gøre med dine uanede mængder af penge?

Du kan gøre lige hvad du har lyst til: mange folk, som spiller Sims, er særligt glade for spillets bygge- og dekorations muligheder, som forvandler din spilletid til en decideret arkitekt eller indretningseksperts portfolio.

Byg et hus med høje eller korte vægge, som er kvadratisk eller aflangt, med to eller tyve rum - og fyld det derefter med smukke møbler, dyre kunstværker, lysinstallationer og smart elektronik. 

Ligegyldigt hvordan du ønsker at dine figurer skal leve, så kan du få det til at ske med disse funktioner - og med en internet connection får du også mulighed for at dele dine husprojekter med andre spillere på nettet. 

Tag del i dramaer, intriger, affærer og kærlighedshistorier, når din simmer flytter til byen

Hver simmers historie er unik, netop fordi de kommer til at indgå i en verden og et samfund, der er fyldt med individer, som er helt deres egne. 

Du vil kunne finde kærligheden eller måske en dødsfjende, når du går til fest i byen eller møder din nabo over ligusterhækken. 

Hvis du har lyst til at skabe den ideelle familie, med forældre der har gode jobs, børn som går i privatskoler og spiller klaver i fritiden, eller hellere vil lave en kaotisk single person, hvis største drøm er at være sammen med så mange personer som muligt, så kan du også det. 

Løbende opdateringer giver dig et væld af nye måder, du kan spille på

The Sims, som franchise, er kendt (på godt og ondt) for deres udvidelsespakker. Du kan læse mere om dem på Electronic Arts hjemmeside. Udvidelsespakkerne giver dig frie tøjler, når det kommer til at vælge din egen spillestil. 

For eksempel kan du downloade Årstider, som ændrer vejret på samme måde som i vores egen verden. Det nye vejr gør det også muligt at lave nye aktiviteter med dine karakterer. 

Når det er vinter og sneen falder, vil du for eksempel kunne fejre vinter højtiden med gaveudveksling, sneboldkampe, eller ved at nyde synet af de skiftende årstiders påvirkning på lokalområdet, når træerne taber deres blade ved skiftet fra efterår til vinter. 

Skal din simmer have et job, eller måske være indbrudstyv og stjæle til dagen og vejen?

Som sagt kan du altid snyde dig vej til et bedre liv i spillet ved at bruge snydekoder (desværre gør dette sig ikke gældende i den virkelig verden) og mange kan derfor godt lide at lade deres simmere udleve et så autentisk liv som muligt. 

Det betyder, at din simmer skal finde en måde at skaffe penge på - mange personer vælger at kigge i avisen, på nettet, eller ringe med telefonen for at finde deres næste job. Når du starter spillet har du en masse forskellige karrierer, som du kan vælge imellem, blandt andet kan du gå vejen mod forskning, madlavning, freelancer eller hemmelig agent. 

Selvfølgelig er der også dem, som ikke ønsker at kontribuere på denne måde, men hellere vil gå deres egen vej - for disse personer vil det også være muligt at udforske en fuld karriere som professionel kriminel. 

Har du prøvet Sims 3?

Sims serien er en ikonisk række af spil, som mange enten er vokset op med, eller har brugt meget af deres unge voksenliv på at spille. 

Sims 3 er ofte anerkendt som et af de mest populære og elskede spil i serien, hvilket både kan være på grund af nostalgi, såvel som decideret godt gameplay. Hvis du har mod på det, så kan du downloade Sims 3, som vores kollegaer har skrevet en artikel om, enten til Windows eller Mac og få et godt skud nostalgi eller et spil, du aldrig har spillet før. 

Konklusion

Sims 4 er et fantastisk tidsfordriv, hvor du kan glemme dig selv, eller måske endda møde dig selv på ny vis, hvis dine Simmer skaber evner er store. 

Hvis du synes spillet er spændende, så ved du også at der venter dig en masse spændende opdateringer i fremtiden, hvis du vælger at opgradere med nogle udvidelsespakker, som drastisk kan ændre måden du spiller på.

Form selv dit gameplay ved at skabe din figur, bygge deres hus, indrette det, og vælge om din simmer skal være sød ved deres naboer, eller om de skal starte et dødeligt drama på ligustervænget. 

DownloadThe Sims 4
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

686https://help.ea.com/dk/
Windows & Mac

Mb

Freeware

29-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

Maxis & Electronic Arts

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
686
Kontakt os via email
Mb
Freeware
https://help.ea.com/dk/
29-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
Maxis & Electronic Arts
04-05-2023

0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af The Sims 4

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Sims 4 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find The Sims 4, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle The Sims 4 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.