Spil » Adventure

Minecraft Dungeons download

Download det actionfyldte Minecraft Dungeons her

Minecraft Dungeons er et hæsblæsende dungeon-spil, som foregår i det succesfulde Minecraft-univers. Spillet er præget af velkendte elementer fra Minecraft, såsom diamantvåben, skeletbueskytter, zombier osv.

Hvor Minecraft Dungeons adskiller sig fra det originale Minecraft er gennem spillestilen. I det oprindelige Minecraft handler det om jager-samlesamfund, hvor man skal bygge og samle, så man kan overnatte og skygge sig fra nattens monstre. Minecraft Dungeons er en helt anden spillestil. Spillet er sat som et klassisk dungeon-spil.

Spillestilen i et dungeon-spil

Dungeon-spil er langt fra et nyt koncept, men det er noget, som altid har haft forrygende succes. En af de første af denne typespil er Legend of Grimock, som blev udviklet tilbage i 1987. Et mere moderne eksempel på et dungeon-spil er Blizzard Entertainments Diablo-serie.

Hvis du ikke er bekendt med de ovenstående eksempler, så har et dungeon-spil typisk placeret spillets kamera fra fugleperspektiv. Den karakter man spiller, skal som regel nedkæmpe monstre, som kan smide udstyr, så man kan bekæmpe større og flere monstre ad gangen. Genren bliver ofte refereret til som hack n slash.

Disse principper er også gældende i Minecraft Dungeons. Hvor man ved at bekæmpe zombier, creepers, skeletter og andre velkendte skabninger fra Minecraft-universet kan opgradere ens udstyr, og fortsætte i spillets historie. I Minecraft Dungeons er det også muligt at lave en gruppe, så man sammen med vennerne kan tage på eventyr.

En spændende historie, som er værd at følge med i

Der eksisterer i forvejen et hav af dungeon-spil på markedet, så hvorfor skal man vælge Minecraft Dungeons. En af de helt store fortaler er selvsagt, at man i forvejen er fan af Minecraft-universet, og det er pengene værd at møde velkendte fjender i nye omfang. Men selvom, at man ikke tidligere har rodet i miner, så kan man stadig fra glæde af Minecraft Dungeons.

En af de helt store salgspunkter er, at spillet har en henrivende historie, som man hurtig bliver helt optaget af. For jeres egen skyld, så vil vi ikke gå i detaljer herom, men I må bare tage vores ord for, at det bestemt er en historie, som er værd at udforske og sætte sig ind i. Det er et velkomment aspekt til dungeon-genren, at der er en historie, som man virkelig kan forsøge at indleve sig i.

Fortsat udvikling

Hvis du beslutter dig for at downloade Minecraft Dungeons, så får du utvivlsomt et færdig og godt udviklet spil, hvor man nemt kan få timevis af underholdning. Men selv hvis du skulle gennemføre spillet om og om igen, og på de mange sværhedsgrader, så frygt ikke. Minecraft Dungeons fortsætter nemlig deres udvikling og tilføjer løbende udvidelsespakker, så man kan fortsætte ens eventyr. Vi er glade for, at der fortsat bliver holdt liv i spillet, men det tyder desværre også på, at man er nødsaget til at købe diverse udvidelsespakker når de kommer, og om det er pengene værd må tiden vise.

Hvad koster det så?

Minecraft Dungeons er udviklet til alle spillesystemer, såsom PC, Mac, Xbox, Playstation og Nintendo Switch. Prisen varier hertil, men PC versionen koster 159 DKK for basisspillet. Det er dertil også muligt at tilkøbe sig Hero Edition-pakken, som koster 239 DK. Med Hero Edition­-pakken får man ’gratis’ adgang til to af de udvidelsespakker, som kommer løbende. Hvis man køber udvidelsespakkerne enkeltvis, så koster de 48 DKK pr. styk.

Konklusion

Det oprindelig Minecraft er en af tidens mest succesfulde spil nogensinde. Siden Microsoft købte rettighederne til spillet, har de forsøgt at udvikle Minecraft som en spilfranchise fremfor bare et succesfuldt byggespil. De har de bl.a. forsøgt at gøre ved hjælp af salg af Minecraft Lego, Minecraft tøj, drikkedunke osv.

Minecraft Dungeons er deres seneste bud på at tage Minecraft franchisen til næste niveau, og det har de gjort forrygende. Spillet er utvivlsomt udviklet med passion, og stor interesse og respekt for det oprindelige Minecraft-univers. De velkendte fjender og venner er ikke blot nostalgiske møder, men en del af en større fortælling, som spilleren virkelig kan indleve sig i. Minecraft Dungeon kan derfor varmt anbefales, da der garanteret er timevis af underholdning, uanset om man er fan af Minecraft-universet eller ej. God fornøjelse.

DownloadMinecraft Dungeons 1.3.2.0
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Mac, Playstation, Xbox, Nintendo Switch

2540 Mb

Shareware

08-07-2020
Kontakt os via email

Klik her

Mojang Studios

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
635
1.3.2.0
Kontakt os via email
2540 Mb
Shareware
08-07-2020
Kontakt os via email
Klik her
Mojang Studios
08-07-2020

0 0 1
0

Afinstallering af Minecraft Dungeons

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Minecraft Dungeons fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Minecraft Dungeons, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Minecraft Dungeons være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.