Spil » Action

Black Desert Online download

Download Black Desert Online og oplev intense kamp scenarier

Black Desert Online har været på markedet i mange år, men formår konstant at skabe renæssancer for sig selv. Lige nu undergår spillet en af disse perioder, hvor det igen kommer til at få en lang række af nye spillere ind, da mange vil afprøve hvordan klasserne føles at spille. Med andre ord, er det det perfekte tidspunkt for dig som ny eller gammel spiller at hoppe ind i Black Desert Online. 

Spillets genre - MMORPG

MMORPG genren er efterhånden faldet lidt til jorden, da det er svært at opbygge det perfekte spil. MMORPG står nemlig for Massively Multiplayer Online Roleplaying Game - og det vil altså sige, at der både skal være rollespils elementer (såsom en historie, kampe, klasser, udforsknings elementer, med mere) og en masse spillere på samme tid. Dette skaber ofte nogle problematikker, hvilket er hvorfor vi ikke ser mange nye MMORPG’er i dag. 

Responsiv kamp

Black Desert Online er blevet kendt for dets kampsystem, som har været med til at revolutionere det, man forventer af et MMORPG. Kampen er nemlig baseret på et combo system, som du kender det fra diverse kampspil, hvor visse kombinationer af taste-klik resulterer i bestemte angreb. Derudover kører kampene generelt også bare utrolig glat og hurtigt. Du springer frem og tilbage på slagmarken og bruger enorme, visuelt smukke angreb mod store mængder af fjender, mens andre spillere gør det samme omkring dig. Spil sammen med en masse andre personer

Til gengæld giver genren dig mulighed for at spille sammen med andre spillere fra din region (Europa), og dette kan ende med at blive en stor motivationsfaktor for mange personer, helt uden at man tænker over det. 

Desuden føles verden sjældent ensom, da der nærmest altid er mulighed for at møde en anden spiller. I starten af året blev det annonceret, at spillet var blevet installeret 20 millioner gange, så der burde være mulighed for at finde nogen at spille med. 

Brugervenlighed

Black Desert Online er ikke det nemmeste spil at komme i gang med. Faktisk kan man nærmest sige, at det har været rigtig svært at påbegynde sin rejse i dette MMORPG før i tiden. Spillet er yderst komplekst, både i forhold til dets kampe, men også andre områder af spillet, såsom indsamling af materialer og auktionssystemet. 

Dette er et spil, som man bliver nødt til at dedikere en god del tid til; både til at spille selve spillet, men også til at sætte sig ind i dets mange facetter. Til gengæld er kampen utroligt tilfredsstillende, når først du lærer hvordan din klasse skal spilles. 

Tilgængelighed

BDO er gennem årenes løb udkommet til nogle forskellige systemer. Du kan købe spillet til Playstation 4 her

Du kan også købe spillet til din Xbox, i så fald skal du købe det gennem dette link. Hvis du har et Xbox Game Pass, får du også Black Desert med i købet. 

Derudover kan du selvfølgelig prøve spillet gratis til PC, gennem linket nederst på denne side. 

Der er også udkommet Black Desert Mobile til iPhone og til Android, som du også kan prøve - begge disse spil er gratis at spille. 

Prøv spillet gratis i prøveperioden; dog ikke et free to play spil

Med den gratis version kan du spille spillet i 7 dage (du kan også nogle gange være heldig at blive tilbudt en 30 dages prøveperiode, men denne er ikke altid tilgængelig for alle). Efter prøveperioden ophører skal du købe spillet for at kunne fortsætte med at spille på dine figurer, men du kan dog tit finde spillet på tilbud (blandt andet på Steam). Den normale pris på spillet er dog billig (grundet spillets alder), med en normalpris på under 100 kroner for den almindelige version. 

Løbende opdateringer

Over de sidste par år har spillet fået sig en del kosmetiske opdateringer, som har været med til at få det til at fremstå mere moderne og dermed følge med tiden. Derudover kommer spillet også med opdateringer til dets indhold, som blandt andet er med til at præsentere nye klasser, nye quests, nye områder man kan udforske, og en masse andet.

 

Andre spil, du kan spille

Path of Exile fortsætter kamp temaet fra BDO. I PoE handler det nemlig om at kunne handle strategisk og hurtigt, når flere og flere fjender kommer løbende mod dig. Dette spil er i fugleperspektiv (minder meget om et moderne spil fra Diablo-serien) og kommer også løbende med opdateringer. 

Final Fantasy XIV er blevet anerkendt som et af de allerbedste MMORPG’er i hele verden, to år i træk. Spillet virker dog markant anderledes end BDO - i Final Fantasy er der fokus på den fantastiske historie og world building, mens kampene er langt mindre dynamiske og følger det gamle tab-targeting, som kendetegner mange ældre MMORPG spil. 

Hvis du vil have et kompromis mellem BDO og FFXIV, så kan det være, du skal prøve Guild Wars 2. Her er der fokus på historien, mange løbende opdateringer, og derudover kan spillet prøves helt gratis. Kampsystemet er også en del mere dynamisk end Final Fantasy, men ikke lige så indviklet som Black Desert Online; den gyldne middelvej, kan man vel godt sige - og det perfekte sted for en nybegynder at starte. 

Konklusion

Black Desert Online har udviklet sig meget fra dets originale release i 2014, og har da også efterhånden genstartet sit spilunivers et par gange, med opdateringer til både verden, historien, kampsystemet og grafikken. 

Spillet i dag er langt nemmere at tilgå og tilbyder mange flere muligheder. Med utrolig smuk grafik og et fantastisk kampsystem mener vi helt sikkert at det er værd at afprøve Black Desert Onlines gratis prøveperiode. 

DownloadBlack Desert Online Rebooted
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Playstation, Xbox, iOS, Android

34000 Mb

Trialware

30-12-2021
Kontakt os via email

Klik her

Pearl Abyss

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
448
Rebooted
Kontakt os via email
34000 Mb
Trialware
30-12-2021
Kontakt os via email
Klik her
Pearl Abyss
03-01-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Black Desert Online

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Black Desert Online fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Black Desert Online, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Black Desert Online være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.