Spil » Adventure

Final Fantasy XIV download

Download Final Fantasy XIV gratis her og start dit eventyr

Final Fantasy XIV er en succeshistorie i gaming industrien ulig nogen anden. En del af det det overvældende ved spillets historie findes interessant nok i dets uheldige start. 

Da Square Enix, som står for Final Fantasy genren, første gang lancerede spillet var det ikke til stor begejstring. Spillet var fuld af bugs, føltes langsomt at spille og med forældede grafiske indstillinger i forhold til mange af samtidens giganter, såsom World of Warcraft. Derudover lancerede spillet også næsten helt uden indhold, man kunne spille når først spillets originale historie var gennemført. 

Som et spil, der hører under genren MMORPG, er det en dødssynd ikke at have masser af indhold, som brugerbasen kan tilgå over flere måneder - især i et spil, som lige et kommet ud på markedet. 

En digital planet genfødes

Square Enix indså hurtigt, at deres spil ikke ville overleve tidens tand, især med de hyppige MMORPG’er som udkom i samme periode, for at forsøge at vælte Blizzards World of Warcraft af pinden. 

Square Enix valgte derfor at genstarte spillet fra bunden. I løbende opdateringer i spillet begyndte de at forme en historie, som blandt andet tilføjede en måne, som skiftede farve til rød og faretruende lurede over spillets mange kort. 

Til sidst lukkede de officielt de gamle servere ned og sendte en video ud, hvori det blev vist, at en drage gemte sig inden i månen, som nu krakelerede. 

Lysets Krigere

Herefter blev verden badet i meteorregn og ild fra den spydende mega-drage, Bahamut. En af hovedkaraktererne, den vise Master Louisoix fik teleporteret spillerne, som i dette spil kaldes ‘the Warriors of Light’, i sikkerhed, mens verden blev raseret i en katastrofe som ville blive kendt som den 7. umbral calamity. Dermed eksisterer nedlukningen af de originale servere både som et konkret faktum i den virkelige verden, men også som en traumatisk begivenhed, som verden (‘Eorzea’ i dette spil) forsøger at komme sig over. 

Det er efter denne katastrofe, at din karakter bevæger sig ud i en verden, hvor sagnet om ‘the Warriors of Light’ nu kun eksisterer som et fjernt sagn - det er nu op til dig at skabe din egen historie. 

Forskellige racer og jobs

Med FFXIV, som spillet normalt forkortes til, får du mulighed for at bevæge dig ud i en bred og magisk verden som en af indtil videre otte forskellige racer, hver med to tribale afstamninger, som ændrer racens udseende og baggrundshistorie. Dette giver dig en masse forskellige muligheder for at skabe en karakter som enten ligner dig så meget som muligt, eller som er så fjern fra dig selv som den kan blive. 

Spillet lancerede med ti forskellige jobs, som spreder sig fra tank roller, til healere og DPS som enten kæmper tæt på eller langt fra fjenden. Hvert job udvikler sig derudover også til en udvidet version, med et nyt symbol, navn og nye evner, efter level 30. For eksempel bliver en Gladiator til en Paladin og en Conjurer udvikler sig til en White Mage. 

Med de efterfølgende tilføjelser til spillet i form af udvidelsespakker er der efterfølgende kommet yderligere 10 nye jobs, og planen er, at der skal komme flere i fremtiden. 

Brugervenlighed - ALT på én karakter

Med så mange muligheder for spillestil, kunne man tænke, at man skulle have et virvar af forskellige karakterer, for at kunne spille flere forskellige jobs. Dette er en naturlig tanke, da det netop forekommer således i mange lignende spil, såsom MMORPG’erne Star Wars the Old Republic og Guild Wars 2

Square Enix følte, at dette var en unødvendig barriere for spilleroplevelsen, så de ophævede restriktionen til ét job (eller en klasse) pr karakter, til at alle deres karakterer kan skifte mellem alle jobs og få dem op i level. Det er godt nyt til de af jer, der ikke bryder jer om at have en masse forskellige alternative karakterer liggende, men hellere vil opbygge et bånd til jeres main karakter. 

Kampe som bliver mere spændende for hvert level

FFXIV er ikke et spil, der virker uoverskueligt fra starten af. I virkeligheden er kampene meget nedtonede i starten, så du får en fornemmelse for præcis hvad din karakter kan, uden at blive overvældet. 

Når du bliver højere level, får du løbende nye evner og angreb, som du naturligt kan lære og flette ind i din kamp rotation. Hvad det betyder for dig, er at du ved det maksimale level får travlt med at trykke på tasterne, men at du er blevet klædt rigtig godt på i den tid, du har brugt på at forbedre din figur. 

Så der er ingen grund til frygt: Square Enix sørger for at tage dig i hånden og hjælper dig dermed godt i gang med at bekæmpe monstre og onde verdensledere lige fra begyndelsen.  

Nævnte I noget med, at det var gratis?

Du har lige nu mulighed for at prøve de første 60 levels gratis, uden tidsrestriktioner. Med en gratis konto, er der dog visse begrænsninger, som du udsættes for, men som kan ophæves ved at købe det fulde spil. Du bliver blandt andet begrænset i hvor mange karakterer, du kan have på din konto og så er der nogle mindre chat-mæssige begrænsninger, for at undgå spam i chatten. Du spiller jo i sidste ende sammen med folk fra hele verden, så dette kan sagtens ses som noget positivt. 

Konklusion

FFXIV er et ganske solidt MMORPG, som fungerer i et univers, som har udviklet sig over mange år. Nu har du mulighed for at tage titlen som hovedperson i en levende verden, som du derudover også kan udforske sammen med gamle, såvel som nye venner, da spillet er baseret rundt om systemer, som hjælper dig til at være social med de andre spillere i Eorzea. 

Grundet de mange løbende opdateringer, er det aldrig et dårligt tidspunkt at begynde at spille spillet - og downloader du den gratis version i dag, kan du få en bedre forståelse for, hvorfor FFXIV er gået fra at være et af de værste MMORPG’er, til at være et af de bedst anmelderroste og abonnerede spil i hele verden. 

DownloadFinal Fantasy XIV Endwalker
Video
https://www.youtube.com/watch?v=h542YbZuwkQ&t=1s
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, PS4, PS5

40000 Mb

Trialware

01-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

Square Enix

Detaljeret Information
857
Endwalker
Kontakt os via email
40000 Mb
Trialware
01-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
Square Enix
10-01-2022

5 0 1
0

Afinstallering af Final Fantasy XIV

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Final Fantasy XIV fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Final Fantasy XIV , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Final Fantasy XIV være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.