Spil » Adventure

Guild Wars 2 download

Download Guild Wars 2 helt gratis og kæmp mod Elder Dragons

Guild Wars 2 har længe ligget i smørhullet mellem MMORPG giganter som Blizzards World of Warcraft og Square Enix’ Final Fantasy XIV, men gennem årene har spillet bevist, at det ikke har haft behov for at gå i kamp mod spilindustriens andre store titler, da den var i gang med at bane sin helt egen vej, uden om mange af de negative aspekter som findes i de andre spil. 

ARENANET - industriens officielle mønsterbryder

Arenanet har sin begyndelse i år 2000, hvor tre venner startede firmaet. I 2005 udkom firmaets første spil, Guild Wars, som allerede et halvt år senere havde solgt mere end 1 million kopier.

I 2009 præsenterede firmaet for første gang deres nye store projekt, Guild Wars 2, som først lancerede 3 år senere. Spillet var noget ganske særligt, da dets hovedmission var at gøre alting anderledes end de andre spil på markedet på daværende tidspunkt. 

En levende verden - racer, kulturer og religiøse organisationer

GW2 er opbygget rundt om idéen om en levende verden, som er i konstant udvikling. Dette bliver hjulpet godt på vej af de mange forskellige racer som bor på planeten Tyria. Her finder du alt fra kæmpemæssige katte væsener, som er eksperter i industrielle kræfter, mennesker som menes at være blevet bragt til planeten af guder, plante-folk som er vokset ud af et kæmpemæssigt træ og mange andre racer. 

Disse har hver især deres egen måde at se verden på, religiøse overbevisninger og politiske konflikter, som er med til at påvirke den historie, du spiller dig igennem. Derudover understøttes den levende verden af ‘Living World’ princippet, som er løbende opdateringer som ligger mellem udvidelsespakkerne, som tilføjer nye dele af verdenskortet, nye historier, bosser, og meget mere. 

Spil gratis

Siden midten af 2015 har man kunne spille basis spillet helt gratis. De efterfølgende udvidelser (Heart of Thorns, Path of Fire og End of Dragons) skal købes separat. Men hvis du gerne vil teste spillet ud og spille dig vej gennem basis spillets 31 maps og 80 levels uden at skulle betale for hverken spil eller abonnement, så har du i hvert fald muligheden for det her.

Apropos abonnement, så er Guild Wars 2 også et af de få MMORPG spil på markedet, som ikke kræver et månedligt abonnement for at spille. Derudover er spillet i sig selv faktisk overraskende billigt med en pris på mindre end 300 kroner. 

Du får altså ualmindeligt mange timers spil for meget lidt penge - og derudover er du også garanteret alle fremtidige gratis opdateringer, så længe du logger ind mens living world patchen (opdateringen) er live. 

Konklusion

Guild Wars 2 er helt sikkert et spil, du bør tjekke ud, hvis du ikke har prøvet det før. Og hvis du har spillet det før, men har holdt en lang pause, så er nu også det perfekte tidspunkt til at komme tilbage og opleve magien igen, inden den nye udvidelsespakke kommer. 

Spillet er umådeligt sjovt og lader dig kæmpe som mange forskellige klasser (professioner) og racer. Kampene er dynamiske og kører glat, på et niveau som ingen andre i industrien overhovedet kommer i nærheden af. 

* Guild Wars 2 udvider sit spilsystem i Februar 2022 med deres nyeste expansion, End of Dragons, som kommer til at afrunde historien om de mægtige Elder Dragons (som ellers har været historiens fokuspunkt siden spillet udkom i 2012). Nu har du altså muligheden for at være med, inden spillet påbegynder en helt ny fase af historier og kampe. 

Hvis du gerne vil vide mere om den nye udvidelse til spillet, så kan du læse vores artikel omkring End of Dragons lige her

DownloadGuild Wars 2 End of Dragons
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

552

End of Dragons

https://help.guildwars2.com/hc/en-us
Windows

50.000 Mb

Freeware

26-11-2021
Kontakt os via email

Klik her

Arenanet

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
552
End of Dragons
Kontakt os via email
50.000 Mb
Freeware
26-11-2021
Kontakt os via email
Klik her
Arenanet
06-05-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Guild Wars 2

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Guild Wars 2 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Guild Wars 2, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Guild Wars 2 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.