Spil » Action

Path of Exile download

Download Path of Exile gratis - kendt ARPG hack and slash

Path of Exile kom til verden i 2013, året efter at Diablo 3 var udkommet - modsat de forrige to titler, var dette Diablo spil ikke en kæmpe succes, faktisk endte det med at få klø af anmelderne. 

Dermed åbnede der sig en dør for, at nye titler kunne træde ind i online action RPG genrens lys og kunne få succes. Og det var lige præcis hvad Path of Exile gjorde - blandt andet fordi de gik en anden vej end Diablo 3 havde gjort og appellerede mere til den hardcore gruppe af gamere.

En intens spil genre

ARPG hack and slash genren er ironisk, fordi den kræver at du kan tænke hurtigt på fødderne og fordi gameplayet er centreret rundt om at dræbe en masse (og vi mener virkelig en MASSE) monstre.

Tit er karaktererne, man spiller som (og det gør sig også gældende i PoE) baseret på fantasy arketyper, som tilsammen giver dig mulighed for at kæmpe på en masse forskellige måder og med flere forskellige våben og magier. Som vi også nævner længere nede i artiklen, så går Path of Exile lige skridtet videre, med et af de (hvis ikke dét) mest komplekse færdigheds-træer (skill trees) i et spil, nogensinde.  

Tilpas dit gameplay med våben, evner og infusioner

I Path of Exile vælger du en arketype som du gerne vil spille som (templar (lys-kæmper), witch (magibruger), duelist (rogue/tyv), osv.), som hver især kan bruge en kombination af forskellige våben. 

Spillet er blandt andet blevet kendt for dets skill system, som lader dig bytte dine evner og kræfter ud på må og få. Når du samler et våben eller et stykke armor op og tager det på, vil der være nogle små rum i dem til juveler. Disse juveler er magiske og indeholder de evner, som du bruger til at dræbe monstrene med (f.eks. kan et af dine juveler give dig evnen til at kaste ildbesværgelser, slå din hammer hårdt ned i jorden, eller heale dig selv, osv.). 

Dette er de aktive skills - derudover er der også et passivt evne system, som kører synkront med det aktive. Det er særligt dette system, som mange associerer med Path of Exile, og som har fået spillet til at skille sig ud fra mængden.

En hel verden af skill trees

Hver karakter har deres eget skill tree, som giver dem bonusser og influerer deres aktive skills. Hvis du for eksempel vælger at spille som Heks, kan du som dit første valg vælge om du vil gøre større skade, men samtidig være blottet for skade også - eller om du hellere vil gøre mindre skade, men til gengæld få et magisk skjold, som beskytter dig fra de værste angreb. 

Senere i spillet kan du også specialisere dig gennem deres ascendancy system. Som Heks kan du for eksempel specialisere dig som pyromaner, nekromaner eller elementalist, hvilket ændrer dine evner og din generelle spillestil. 

Hvis du gerne vil teste dette system, kan du bruge Path of Exiles’ passive skill tree builder, som giver dig mulighed for at lave din personlige kombination af færdigheder og evner, uden at skulle åbne spillet op - og derudover også dele din kreation med verden.

Gratis at downloade og spille - med en valgfri, online cash shop

Path of Exile er fuldstændigt free to play; så hvis du har tålmodigheden og ikke går alt for meget op i kosmetiske udtryk, så kan du spille spillet uden at betale for det en eneste gang.

Den online butik inde i spillet, som du kan bruge rigtige penge i, giver dig nogle forskellige muligheder. Du kan blandt andet købe kosmetiske goder, som ændrer dine fodspor til lysende effekter, giver dig flotte (men ikke bedre) våben, nye portal effekter eller giver dig mulighed for at kunne lave flere karakterer på den samme server. 

Der er en hel del at vælge imellem, men du kan som sagt springe hele denne sektion af bedømmelsen over, hvis du er en person, som er god til at holde sig på måtten, når det kommer til at bruge penge i spil.  

Andre, lignende spil

Genshin Impact minder muligvis ikke om Path of Exile på mange punkter (blandt andet visuelt), til gengæld har de det tilfælles, at de begge to er online spil som kræver stor teknisk snilde, for at klare sig igennem. Kampene er fulde af action og du skal være hurtig til at kaste besværgelser, slå fjenderne med dit sværd og undvige diverse angreb.

Tales of Arise er et nyligt udkommet ARPG, som dog ikke decideret er et hack and slash, men som stadig har en masse kampe i sig, som kræver at du er hurtig på fødderne og ikke mindst tasterne. 

Konklusion

Path of Exile er et gratis spil, som blandt andet har vundet BAFTAs games award i 2020 for Best Evolving Game. Spillet har en god historie, men vinder særligt på dets kampe og tilpasselige evne system, hvilket er med til at bidrage til at hver spiller vil have en unik opfattelse af denne verden. 

Spillets grafik er flot, men kan til tider godt være med til at trække spillets FPS ned, hvis du spiller med et build, som bruger en masse effekter på én gang. 

De løbende opdateringer er med til at holde spillet i live og trækker konstant gamle spillere tilbage ind i spillet, hvilket altid er positivt når vi har at gøre med online spil. 

DownloadPath of Exile 3.16
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

504

3.16

https://www.pathofexile.com/support
Windows, Playstation, Xbox

30000 Mb

Freeware

03-11-2021
Kontakt os via email

Klik her

Grinding Gear Games

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
504
3.16
Kontakt os via email
30000 Mb
Freeware
03-11-2021
Kontakt os via email
Klik her
Grinding Gear Games
20-07-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Path of Exile

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Path of Exile fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Path of Exile, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Path of Exile være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.