Programmer » Utilities » Disk oprydning

Disk Space Saver download

Download og prøv det simple optimeringsværktøj Disk Space Saver gratis lige her.

Hvis du har benyttet den samme computer i mange år, så er der højt sandsynlig en del filer, som bare ligger og optager plads på din harddisk. Man kan selvfølgelig altid gå det hele manuelt igennem og slette de forskellige filer, men det kan virke helt uoverskueligt for de fleste. Samtidig så er det ikke altid at man kan finde præcis der, hvor filerne ligger og optager plads.

Heldigvis så eksisterer der en del optimeringsværktøjer, som kan løse opgaverne for dig, mens du læner dig tilbage i stolen. Vi har anvendt og anmeldt en del forskellige optimeringsværktøjer, og mange af dem har også fået stor ros. Denne gang er det Disk Space Saver, som vi kigger på, og umiddelbart er Disk Space Saver ingen undtagelse over gode optimeringsværktøjer.

Fordelen ved et optimeringsværktøj

Der en del forskellige fordele ved at benytte sig af et optimeringsværktøj, som nævnt ovenstående, så er det utrolig praktisk. De bedste af optimeringsværktøjerne er ret så hurtige til at skanne alle dine filer igennem, og dernæst har du mulighed for at slette de unødvendige. En funktion som også kan lade sig gøre i Disk Space Saver. For at tilføje, så kan du også ved hjælp af dette få et bredt overblik over hvilke og hvor, de unødvendige filer ligger og fylder din harddisk.

Disk Space Saver er hovedsageligt beregnet til oprydning af din harddisk. Men der er bestemte optimeringsværktøjer, som kan meget mere. Ashampoo WinOptimizer kan blandt andet gennemgå dine drivers, og dernæst opdatere og forbedre dem, så du får mere ydeevne ud af din computer. Oprydningsprocessen fra Disk Space Saver kan dog også sagtens forbedre din ydeevne, i hvert fald når det omhandler din harddisk.

Sikkerheden

Når vi anbefaler et optimeringsværktøj, som klarer alle processerne for en, så bliver vi ofte spurgt om man kan være sikker på, at det givne program ikke sletter de forkerte data. Det kunne være noget data, som man ikke ønsker slettet. Svaret til spørgsmålet er ret afhængigt af softwaren. Det er dog ikke et problem med Disk Space Saver. Disk Space Saver beskyttet systemfiler og mapper fra at blive fjernet. Hvis programmet er i tvivl om det må slette en given fil, så sørger det for at få dig spurgt først.

Dertil skal det nævnes at hvis du før har været under angreb af malware, spyware e.l. så er der en vis risiko for, at du kan have rester liggende skjult i forglemte mapper. Hvis du benytter et program som Disk Space Saver, så får det fjernet alt gammel data, og derfor er programmet oplagt at have, som en udvidelse til dit antivirusprogram. Hvis du mangler et godt antivirusprogram, så henviser vi til vores sikkerhedskategori. Her kan du helt sikkert finde et godt sikkerhedsprogram, som passer dine behov.  

Købsversion og tilgængelighed

Som sagt, så er det kun en prøveversion, som du kan downloade herfra siden. Hvis du ønsker fuld benyttelse af programmet, så er du nødsaget til at betale en minimumspris på 45 DKK. Hvis du er tosset med programmet, så kan du altid vælge at betale mere, hvis du skulle ønske det. Det er desuden Windows-versionen som du kan downloade herfra, men Disk Space Saver er også udviklet til Mac OS og Linux. Hvis du ønsker disse versioner af programmet, så bedes du benytte dig af dette link.

Andre optimeringsværktøjer

Her hos Download.dk har vi som sagt et kæmpe sortiment af forskellige optimeringsværktøjer, og derfor er det kun retfærdigt at nævne nogle af dem, og du kan derefter vurdere om der er nogle af dem som måske passer dig bedre end Disk Space Saver gør.

CCleaner er en absolut nødvendighed at nævne, da dette program er det mest populære vi har liggende, og den større popularitet er af gode grunde. For det første er programmet udviklet på dansk, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel. Dertil, så har programmet en del forskellige systems varianter såsom Windows og Mac, hvilket umiddelbart også kun udvider markedet. CCleaner fungerer egentlig stort set som Disk Space Saver, og hvis man skal vælge mellem de to programmer, så er det en smagssag i sidste ende. Den største fordel ved CCleaner er dog at programmet er fuldstændig gratis, og du er derfor ikke begrænset af en prøveperiode.

Glary Disk Cleaner er ikke ligeså populært som CCleaner – faktisk overhovedet ikke. Men derfor er det stadig værd at nævne. Vi anmeldte Glary Disk Cleaner for noget tid siden, og vi kan stadig huske hvor overrasket vi var over programmet. Designet vinder nok ikke ligefrem priser, men funktionaliteten er helt i top.     

En udvikler med erfaring

Disk Space Saver er udviklet af Qiplex og denne udvikler har vi før haft fornøjelse af at anmelde. Disk Space Saver er nemlig ikke deres første software. Vi har tidligere anmeldt organiseringsprogrammet Hide My Mess, som overraskede os positivt. Det er en betryggende tanke at vide, at det program man muligvis downloader, også har en erfaren softwareudvikler bag det.

Qiplex har dertil også en vis charme over sig. Qiplex er et firma som er oprettet af et ægtepar, som har en passion for skabe troværdige og brugbare softwares til alle. Vi ved selvfølgelig ikke med dig, men det føles ekstra godt for os at købe en fuldversion af deres programmer, når man ved at de går til to personer, som er ret afhængige af dem, og ikke bare en større virksomhed. På trods af at de kun er to personer bag, så er de stadig overraskende hurtige til at besvare alverdens spørgsmål som man skulle sidde med.

Konklusion

Disk Space Saver er et optimeringsværktøj med et enkelt formål, men det lykkedes også for programmet at klare de opgaver til perfektion. Hvis du søger et program til oprydning af harddisk, så er Disk Space Saver det oplagte valg. Men hvis du ønsker et mere dybdegående program, så vil vi henvise til vores utilitykategori som du finder ved hjælp af dette link.    

I bund og grund er Disk Space Saver et godt stykke software, som vi i fremtiden vil benytte når vi har brug for hurtig, men sikker oprydning af vores harddiske.

Download Disk Space Saver 2.1.1 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.118

Version
2.1.1

Tilføjet
28-06-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Linux

Størrelse
34.0 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Qiplex
hello@qiplex.com
Detaljeret information
Downloads
1.118
Version
2.1.1
Tilføjet
28-06-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Linux
Størrelse
34.0 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
18-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Qiplex
4 0 7

Afinstallering af Disk Space Saver

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Disk Space Saver fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Disk Space Saver, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Disk Space Saver være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.