Programmer » Utilities » Disk oprydning

Glary Disk Cleaner download

Download Glary Disk Cleaner gratis her.

Ens computer bliver hurtigt sløvet og fyldt op med unødvendige programmer. Det er ikke altid at de filer, som driller er til at lokalisere. Disse filer er ofte rester af afinstalleret programmer, midlertidige internet filer og så videre. Glary Disk Cleaner fylder kun knapt 6 MB, og kræver derfor ikke den stærkeste computer. Programmet er desværre kun udviklet til Windows-system. Så hvis du benytter Mac, så er du uden held indtil videre. Der kan være at en Mac-version kommer senere, det er meget sandsynligt. Da udvikleren Glarysoft altid opdatere og videreudvikler deres programmer efter udgivelse.

Der findes en række alternative programmer til oprydning af ens computer. Så hvorfor give Glary Disk Cleaner en chance? Altså, mange af de eksisterende alternativer har været udgivet i lang tid, og mange af dem er blevet forladt af udviklere. Hvorimod Glary Disk Cleaner er helt nyudgivet, så det fanger alle de nyeste filformater.

Glary Disk Cleaner er desuden også ekstremt brugervenligt at benytte. Grænsefladen er simpelt designet, og med brugervenlig i tankerne. Derudover er det også super hurtigt at skanne efter filerne. Installationen er også en leg, og du kan hurtigt komme i gang. Programmet er som sagt gratis, så der er ingen grund til ikke at prøve det af.

Download Glary Disk Cleaner 5.0.1.129 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.728

Version
5.0.1.129

Tilføjet
20-09-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.83 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Glarysoft
Detaljeret information
Downloads
1.728
Version
5.0.1.129
Tilføjet
20-09-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.83 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Glarysoft
5 0 3

Afinstallering af Glary Disk Cleaner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Glary Disk Cleaner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Glary Disk Cleaner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Glary Disk Cleaner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.