Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

AVG Anti-Virus Free Edition download

Med AVG AntiVirus Free er du altid sikret mod de seneste sikkerhedstrusler. Programmet er gratis, og kan downloades lige her.  

Alle computere skal have et godt antivirusprogram, og det kan være svært at finde det helt rigtige. AVG AntiVirus er et godt bud, hvis du ikke allerede er beskyttet. Den store fordel ved AVG AntiVirus Free, er at det er gratis med en masse goder. Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe dig en mere udbredt version af AVG AntiVirus, og der er også nogle funktioner som du ikke får i gratis versionen. Men i gratis versionen har du alt det basale med dig. Derudover, så er AVG AntiVirus Free tilgængeligt til en række forskellige systemer. Her på siden kan du downloade Windows-versionen. Ved at benytte dette link, så finder du både Mac OS og Android-versioner. På den måde er alle dine enheder altid beskyttet. De andre versioner er også gratis.

Forskellen på købsudgave og gratisudgave

Med AVG AntiVirus har du som sagt de essentielle funktioner som et antivirusprogram skal have med sig. AVG AntiVirus Free stopper virus, spyware, ransomware og andet malware, blokering af usikre links, downloads, e-mail tilføjelser, skanning af din PC for at finde problemer og som ekstra bonus, så er der et hav af realtids sikkerheds opdateringer. I købsudgaven finder du en række ekstra funktioner, som selvfølgelig giver lidt ekstra sikkerhed. Disse funktioner inkluderer blandt andet: Sikring af personlige mapper med ekstra malware beskyttelse, gøre det umuligt for nogle at spionere på dig gennem dit webcam, beskyttelse mod hackere med en forbedret firewall, beskyttelse mod falske webshops og til allersidst får du også gratis købsudgaven med til din Android telefon eller tablet.

Brugervenlighed

Uanset om du har gratisudgaven eller købsudgaven, så er programmet fantastisk brugervenligt. Programmet har et overskueligt design, og det fylder ikke særlig meget. Det er let at finde rundt i, og uanset hvilke funktioner som du leder efter, så finder du dem der hvor du forventer. Derudover, så er programmet udgivet på dansk, hvilket for os er en indikation på at programmet er gennemført. Den danske version er også godt oversat, og skaber ingen forvirring.

Kvalitet og systemkrav

Som sagt, så er AVG AntiVirus Free udgivet til en række forskellige systemer, så din tablet og telefon kan også blive beskyttet. Og der er faktisk ikke nogle særlige systemkrav før at programmet kører optimalt på din computer/android/tablet. Systemkravende er ret minimale, og selv på en gammel computer så installerer, skanner og fungerer programmet helt optimalt. Kvaliteten af programmet er heller ikke til at klage over. Skanningerne er lynende hurtige, uanset hvor mange filer som du har liggende på din harddisk, så bliver de fuldt skannet indenfor få minutter. Derudover, så er programmet også hurtig til at fortælle dig hvis det møder nogle trusler, som du bør være opmærksom på. I gratisudgaven forventede vi irriterende reklamer og pop-ups, men det var ikke tilfældet med AVG AntiVirus Free.

Hvad med opdateringer?

En af de vigtigste ting for et godt antivirusprogram er hyppige opdateringer. Der kommer altid nye former for sikkerhedstrusler mod ens privatliv og computer. Det er vigtigt for udviklererne af diverse antivirusprogrammer at være opmærksom på nye trusler, og derefter sikre sig at de ikke rammer deres brugere. Heldigvis, så er AVG en af de udviklere som er ekstremt opmærksomme på dette. Deres antivirusprogram bliver ofte opdateret, og selvom det kan virke irriterende, så er det af gode grunde. Udover det, så har AVG arbejdet med internetsikkerhed lige siden 1992. De har altså derfor rigtige mange års erfaring, hvilket er helt tydeligt på deres kvalitet.

Alternative antivirusprogrammer

Det er ikke nogen hemmelighed at der eksisterer et hav af antivirusprogrammer at vælge imellem. Den store fordel for AVG AntiVirus Free er selvfølgelig at det er gratis. Mange alternativer kræver en del penge, før man overhovedet har prøvet det af. Med AVG AntiVirus er der rig mulighed for at se om det er noget for dig, og derefter kan man eventuelt købe den fuldeudgave, hvis man gerne vil have ekstra sikkerhed for ens computer. Hvis AVG AntiVirus Free ikke er, eller lyder som noget for dig, så kan du benytte dette link til at finde de 20 mest anbefalede antivirusprogrammer, de er alle sammen anmeldt og testet på dansk. Så kan det næsten kun lade sig gøre, at finde et som passer dig!

Konklusion

Når det kommer til valg af antivirusprogrammer, så er erfaring og brugeroplevelse en absolut nødvendighed. Udvikleren AVG har arbejdet med internetsikkerhed siden 1992, og har i mange år skabt nogle fantastiske programmer. AVG er ikke den slags udvikler som udgiver et stykke software, og derfor mere eller mindre forlader det, og lader kunder klare sig selv. De er altid klar til at give brugervejledning og hjælp, hvis der skulle opstå problemer for brugeren. Deres support er fremragende og lynende hurtig til at svare dig uanset hvor mange spørgsmål du sidder med. Og i og med de ikke ’forlader’ deres udgivelser, så er du også sikret dig, at hvis du køber programmet, så er du også i fremtiden sikret mod nye trusler. Så alt i alt, fremragende support, godt design, brugervenligt, hyppige opdateringer, og til allersidst GRATIS! Vi kan ikke nogen grund til ikke at prøve programmet af, det kan altid afinstalleres, hvis det ikke er noget for dig.

Download AVG Anti-Virus Free Edition (Dansk) her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
140.933

Version
(Dansk)

Tilføjet
26-09-2004
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse
3.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AVG Technologies
http://www.avg.com/eu-da/contacts
Detaljeret information
Downloads
140.933
Version
(Dansk)
Tilføjet
26-09-2004
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Størrelse
3.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AVG Technologies
4 0 147

Afinstallering af AVG Anti-Virus Free Edition

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AVG Anti-Virus Free Edition fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AVG Anti-Virus Free Edition, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AVG Anti-Virus Free Edition være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.