Programmer » Utilities » Hurtigere PC

Ashampoo WinOptimizer (dansk) download

Gør Windows lettere med gratis download af Ashampoo WinOptimizer (dansk)

Der er flere brugere af Windows, som har nogle irritationer over, at systemet kan være rimelig svært at bruge og finde rundt i. Systemet har ikke gjort det let for brugerne at finde frem til de programmer, som de skal bruge, så det kunne for mange være optimalt med et system, der kunne rode op, så der kunne komme nogle brugbare genveje. Det er her, at Ashampoo WinOptimizer kan være optimal for dig at få fat i, da det er et system, der har opdaget problemet og har valgt at gøre noget ved det.

Så hvis du ønsker, at dit Windows-system skal være lettere at finde hoved og hale i, så kunne det være en god ide at overveje dette system, Ashampoo WinOptimizer, som din redning. Det kan muligvis være lige præcis det system, du går og mangler.

Fuld styring over dit Windows

En af de gode ting ved Ashampoo WinOptimizer systemet er, at det giver dig fuld styring over Windows og dets programmer, så du ikke længere er nødsaget til at gøre, som Windows umiddelbart beder dig om at gøre. Du får ligeledes en bedre mulighed for at redigere på flere forskellige indstillinger, som du måske ikke helt synes er, som de skal være. På den her måde får du mulighed for at udnytte systemet helt optimalt, så du får lige præcis det ud af det, som du gerne vil have ud af det.

Dette system giver dig eksempelvis mulighed for med dens brugerflade at holde styr på, hvilke programmer der starter med det samme, når du åbner op for din computer. Dette kan være rigtig behjælpeligt, da det kan bevirke at din computer bliver hurtigere og dermed lettere kommer i gang med de ting, som du havde tænkt, du skulle i gang med. Den generelle bruger af Windows bruger slet ikke 67% af de programmer, der starter op med det samme, så det er spild af energi på din computer, hvis du gerne vil have, at den bruger det optimalt.

Seks bonusser ved systemet

For at give et hurtigt overblik over, hvad du kan se frem til med Ashampoo WinOptimizer, så bliver der her lavet en kort lille liste med seks ting, som systemet forbedre: 

1. Ét klik og din computer er rengjort og repareret

2. Registreringsdatabasen gør det muligt at slette browsingspor, ubrugelige filer og forældede emner

3. En optimal privatlivsbeskyttelse

4. Dine egne skræddersyede Windows-justeringer

5. Fuld kontrol over programmer og tjenester

6.En omfattende systemanalyse og hardwareanalyse

Disse korte punkter skulle gerne give dig et indblik i, hvad det egentlig er, dette nye system kan hjælpe dig med. Det kan til tider være svært at finde rundt i de mange gode tilbud, og dette er overordnet, hvad du kan få ud af dette tilbud.  Der er selvfølgelig mange andre små detaljer, men det kan du altid sætte dig ind i, hvis du finder dig selv yderligere interesseret. Disse punkter er overordnet det, som de flere brugere finder meget brugbart.

Systemkrav

Det er desværre ikke alle, der kan få gavn af dette program, da det kun passer til nogle Windows-systemer. Du skal derfor være sikker på, at det kan matche dit Windows-system, inden du skaffer dig en Ashampoo WinOptimizer. Det er i bund og grund de fleste, men det omhandler disse: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10. Så hvis du har en af disse Windows-systemer, så kan du uden problemer gøre brug af dette program. Du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis du er utilfreds med, hvordan dit nuværende Windows-system fungerer, ellers vil det være fjollet at bruge tid på at hente Ashampoo WinOptimizer. I dit tilfælde vil der måske være nogle andre programmer, som kan være brugbare for dig, da der formentlig er andre, der har fået en ide til at lave programmet til dem, der ikke ligger inde med de Windows-systemer der her kræves. Hvis du benytter et andet styresystem end Windows, og har behov for et optimeringsprogram, så vil vi anbefale at tjekke vores kategori utilities ud, du finder kategorien her. Her kan du helt sikkert finde et program, som passer dit styresystem.

Vurdering

Du kan først rigtig vide, hvad du selv synes om systemet, når du selv har prøvet det. Så hvis du vil have en gældende vurdering, som også passer til din mening, så er den bedste mulighed, at du selv undersøger systemet med egen erfaring. Det er den eneste valide måde, hvorpå du kan vide, om det er noget for dig. Men der er selvfølgelig nogle vurderinger, som du kan forholde dig til, hvis du gerne vil vide lidt om Ashampoo WinOptimizer og vide, hvad du kan forvente af det.

Når det angår brugerne, så er der overvejende en positiv holdning fra deres side. Hvis de skal give systemet stjerner, så får det hele 4 ud af 5 stjerner, så det må siges, at være positivt. Det er desværre ikke så let at finde udtalelser, men denne vurdering siger selvfølgelig også rigeligt. Ud fra brugernes vurdering, så kan du godt forvente at blive tilstrækkelig tilfreds med det.

Når det kommer til kritikerne, så er de meget begejstrede for den løsning, Ashampoo WinOptimizer har fundet på det generelle problem med Windows. Når de skal give systemet point, så giver det helt op til 100/100, hvilket må kaldes for en vurdering, der siger, at systemet gør sit arbejde til perfektion. Uanset hvad kan du altså godt se frem til, at systemet vil optimere din oplevelse af Windows.

Konklusion

Det er alt i alt mange gode ting ved dette nye system Ashampoo WinOptimizer. Det er et system, som du bør overveje, hvis du er en af dem, som er træt af den måde, som Windows har opbygget sit styresystem, da dette nye system formentlig vil give dig lige præcis dét, som du har søgt i længere tid: overskuelighed og optimering. Dette er som nævnt ikke de eneste bonusser, men du kan også se frem til mange andre ting, der gør dette system mere brugervenligt, end Windows har formået at være. Mange har vurderet systemet til at være lige, som det skal være, så det kunne måske være, at det også kunne være noget for dig. Den bedste måde at finde ud af det er ved selv at prøve det af.

Download Ashampoo WinOptimizer (dansk) 17.0.0.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.531

Version
17.0.0.4

Tilføjet
08-05-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
16.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ashampoo GmbH & Co. KG
Detaljeret information
Downloads
1.531
Version
17.0.0.4
Tilføjet
08-05-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
16.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ashampoo GmbH & Co. KG
4 0 10

Afinstallering af Ashampoo WinOptimizer (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ashampoo WinOptimizer (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ashampoo WinOptimizer (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ashampoo WinOptimizer (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.