Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

VirtualDJ 2021 download

Download VirtualDJ 2021 og bliv DJ hjemme fra sofaen

Det er vist efterhånden blevet en forventelig ting, at der kan være øjeblikke i vores liv, hvor vi ikke har mulighed for at tage til fester og danse natten væk på natklubber. Om valget er dit eget, fordi du ikke længere er interesseret i den slags aktiviteter, eller om valget er taget for dig, på grund af restriktioner eller fyldte klubber, så får du nu muligheden for at holde din egen fest hjemmefra. 

VirtualDJ 2021 er på nuværende tidspunkt den nyeste installation i serien af digitaliseret DJ software. I dette program er der nusset om detaljerne - og du får et stærkt og meget moderne udseende program, som let og intuitivt gør dig til verdensstjerne i diskografi på ingen tid. 

De største og vigtigste funktioner i en digital DJ pult

I de kommende afsnit får du et indblik i præcis hvad du kan forvente, efter du har downloadet dette DJ program. Men vi kan fortælle dig, at det er ligegyldigt hvilket niveau, du mixer på. Virksomheden bag programmet har sørget for at skabe et program, som rammer alle tænkelige målgrupper, som kunne have bare den mindste smule interesse for DJ og musik verden. Og når først du kommer i gang, bliver det svært at stoppe igen, for der kommer konstant ny musik ud; og ny musik betyder nye muligheder for at blande sange sammen og skabe nye overgange. 

VirtualDJ hjælper med at skille dine lydfiler ad, for bedre kontrol

Dette software har fået en bestemt funktion, som er versatil og kraftig. Dette er den såkaldte ‘stem’ funktion. Stem betyder en gruppering af lydfiler, som kobles sammen til én enkelt lydfil. 

Dette er meget almindeligt i musikuniverset, hvor mange lyde (f.eks. diverse slagtøjsinstrumenter, strygere, klavertoner og sang og kor) lægges sammen på ét track, så det kan høres sammen. 

Med stem værktøjet, går VirtualDJ ind og fjerner disse dele (og andre, afhængigt af sangen) fra hinanden, så du endnu engang kan lytte til hver del for sig, helt uden at du selv skal sidde og bøvle med at isolere de forskellige lydfiler. 

Værktøjet er ikke fejlfrit, men fungerer utrolig godt, når man tænker på, at det bliver gjort automatisk.

Mange muligheder for tilkobling af tilbehør

Der findes nærmest uendeligt mange forskellige typer af hardware, som gør dig i stand til at udleve musik mixer branchen på så ægte vis som muligt. Med VirtualDJ 2021 behøver du ikke længere kun at fifle med musikken digitalt - du kan også tilkoble et stykke hardware, du ejer, og herved få det bedste af disse to verdener, samtidigt.

Hvis du har en form for DJ pult og er i tvivl om, hvorvidt den kan bruges sammen med dette stykke software, så kan du altid kigge på listen her og se om netop dit system er understøttet. 

Den digitale vinyl føles som den autentiske oplevelse

Vinylpladerne, som kører på den digitale version, er designet ud fra principper, som findes i den virkelige verden. Når du scratcher pladerne og laver den velkendte skæve lyd når du hurtigt skubber pladen frem og tilbage, så føles det faktisk som en meget autentisk oplevelse, på trods af at det gøres med musen. Dette er blandt andet muligt, fordi softwaren har en indbygget lav latenstid, som giver dig hurtig respons, når du bruger denne funktion. 

Hvis du gerne vil have en endnu mere autentisk oplevelse, så kan du tilkøbe et såkaldt vinyl-sæt fra deres egen hjemmeside, som giver dig mulighed for at scratche på en rigtig pult, men med de digitale lydfiler, som du får med programmet. De er til tider udsolgt, men du kan holde øje med, om de er på lager, ved at klikke på dette link

Mix dine egne musikvideoer

Måske har du allerede været på youtube og set nogle halv-professionelle remixes der. Tit så kombinerer folk populære sange, det er der ikke noget nyt i. Men nogle blander også musikvideoerne, så dine to yndlingsnumre (eller flere) pludselig får en helt anden betydning, når det ser ud som om, at to store stjerner har lavet et kollaborativt værk, eller når to kunstnere pludselig synger en kærlighedssang til hinanden. 

Med VirtualDJ får du mulighed for at mixe musikvideoer lige så meget som musik. Og derudover, så har du også mulighed for at gøre dette i høj kvalitet: programmet understøtter nemlig fuld HD og 4K opløsning. 

Programmer, som kan hjælpe med at udvide din musiksmag

Selvom dette program også giver dig mulighed for at streame sange direkte fra softwaren, så kan det nogle gange også være rart at kunne udvide sit musikalske kartotek væk fra DJ standen. I dette afsnit giver vi derfor nogle eksempler på musik streaming tjenester, som du kan downloade til din computer, så du kan komme i gang med at nyde noget fantastisk musik, og måske finde den næste, nye, store sang til et remix. 

TIDAL giver fantastisk lydkvalitet; faktisk reklamerer de med, at de har branchens højeste lydkvalitet, som de kalder ‘Master Quality’. Med TIDAL vil du kunne høre alle de små nuancer, som gør et musiknummer fantastisk. 

Hvis du allerede er indviklet i Apple øko-systemet, så kan du downloade iTunes på dansk gennem dette link. Med iTunes er det nemt at overføre musik, du har liggende på din computer - og med deres online streaming tjeneste ‘Apple Musik’, kan du også lytte til alverdens nye, spændende tracks, hurtigst muligt. 

Spotify er kongen når det kommer til streamingtjenester og tilbyder også en gratis udgave, som dog er begrænset af både reklamer og restriktioner for hvor mange gange du kan skifte sang på en time, blandt andet. Programmet opdateres dog løbende med nye playlister med det hotteste nye musik, så du altid ved hvad klubberne spiller og hvad folk vil høre. 

Konklusion

VirtualDJ 2021 er et utroligt kraftigt stykke software, især når man tænker på, at det er gratis. Det har et flot finish og et gennemarbejdet design, som gør det utrolig belejligt og nemt at bruge, uden at gå på kompromis med følelsen af premium indhold. 

Ligegyldigt om du er ny eller gammel i musik-mixer branchen, så er det muligt for dig at springe direkte ud i arbejdet med dette gratis stykke software. 

Download VirtualDJ 2021 8.5.6613.0 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
504

Version
8.5.6613.0

Tilføjet
13-09-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS

Størrelse
233 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Atomix Productions
http://www.virtualdj.com/help/
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
504
Version
8.5.6613.0
Tilføjet
13-09-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS
Størrelse
233 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
13-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Atomix Productions
0 0 1
155 pr måned kr

Afinstallering af VirtualDJ 2021

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VirtualDJ 2021 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VirtualDJ 2021, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VirtualDJ 2021 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.