Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

iTunes til Windows (Dansk) download

Download iTunes til Windows på dansk helt gratis!

iTunes er et program, som er udviklet af Apple og hvis funktion er at fungere som en multimedie-afspiller og -database, som gennem årene har udviklet sig til blandt andet også at blive en abonnementsbaseret tjeneste, med nærmest uanede mængder af musik, podcasts - og du kan se musikvideoer i programmet. 

Længe har programmet til windows været en halvfærdig version af den originale Mac version, men iTunes er ikke længere bare til folk med produkter fra Apple. Softwaren er over årene blevet særdeles brugbart, som en medieafspiller generelt. Du kan let afspille musik og video i programmet. Du kan også lytte gratis til over 1.200 forskellige radiostationer - direkte via iTunes.

Hvad end du lytter til musik fra dit apple TV, computer, iphone, ipad eller ipod touch, så er iTunes et must have til musikelskeren. 

Gem dine gamle CD’er og downloadede lydfiler i den digitale database

Hvis du er fra den generation, hvor CD’er bare var det helt store, så kan du berolige dig selv ved at gemme dem et sted, hvor de ikke bare lige forsvinder. iTunes er ikke kun en medieafspiller, men også et mediebibliotek, som du kan gemme dine elskede albums i. 

Hvis du har filer liggende på din computer (i downloadet form), så kan du også importere dem til dit bibliotek - og herfra kan du faktisk overføre dem til din telefon, hvis du skulle have lyst til det. 

På denne måde har du altid dine yndlingssange med dig, uden at du behøver slæbe rundt på enten din computer, eller værre endnu, en eller anden form for fysisk CD afspiller, som kan blive enormt store og tunge at gå rundt med. 

Udvid din musiksmag med et Apple Music abonnement

Dit iTunes bibliotek bliver din egen lille lomme af musik - programmet fungerer som 

Du kan også få adgang til endnu mere musik ved at skrive dig op til et abonnement hos Apple, hvorefter du får adgang til deres fulde musikbibliotek, som rivaliserer andre musiktjenester, som Tidal og Spotify, som du kan læse mere om på disse links. 

Du kan meget mere end blot at høre musik

Men iTunes er ikke kun til musik; du kan også bruge programmet til andre ting. Blandt andet kan du øverst i fanen vælge, at du hellere vil lytte til Apple Podcasts (hvis du har et Apple Music abonnement) og derudover kan du også synkronisere indhold fra din telefon, så du kan sikkerhedskopiere, gendanne, og få flere oplysninger om din telefon, direkte på din computer. Du kan også tilgå dine digitale bøger i Apple Books.

Tilgængelighed på tværs af systemer

Du kan installere itunes fra Microsoft Store, hvis du er på et Microsoft baseret styresystem, men hvis du er på en Mac, så kører programmet på MacOS Catalina. 

Hvis du er på udkig efter appen til din telefon, så kommer iPhones med appen Apple Music installeret, som er mobil versionen af iTunes. 

Apple har også lavet en side, hvor du kan lede efter (og downloade) tidligere versioner af iTunes, hvis du foretrækker en bestemt version - eller skal bruge en bestemt én, på grund af systemmæssige årsager. 

Konklusion

iTunes er et super godt program, ligesom mange af de andre musiktjenester, vi har adgang til i dag, er. Et af de områder, der sætter iTunes over de andre, er særligt hvis du har mange sange liggende fysisk eller digitalt, som du gerne vil have opmagasineret - i dette tilfælde er iTunes oplagt. 

Derudover er programmet også det umiddelbart bedste program at bruge, hvis du allerede er rullet ind i Apple øko-systemet og har adgang til flere af deres produkter - så spiller alle tingene nemlig sammen.

Læs mere om iTunes og få tips til brug heraf på denne side.

Download iTunes til Windows (Dansk) 12.12.6.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
7.193

Version
12.12.6.1

Tilføjet
17-04-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Apple
Detaljeret information
Downloads
7.193
Version
12.12.6.1
Tilføjet
17-04-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
05-12-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Apple
5 0 9

Afinstallering af iTunes til Windows (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere iTunes til Windows (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find iTunes til Windows (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle iTunes til Windows (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.