Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

TIDAL download

Download TIDAL og få lossless lyd i gratis prøve

Musikmarkedet i dag er meget kompetitivt, og for at kunne overleve mod nogle af musik titanerne, er det nødvendigt at skille sig ud, ved at tilbyde noget helt særligt. 

Det har personerne bag musikprogrammet regnet ud - og derfor har de skabt en effektiviseret streamingtjeneste, som fokuserer på eksklusivitet, fantastisk lydkvalitet og en bred skare af muligheder for afspilning på forskellige enheder. 

Historien bag TIDAL

Før TIDAL blev til hvad det er i dag, var det originalt tilkoblet et andet firma, som udsprang i Skandinavisk lyddesign. En gruppe investorer valgte at skabe Aspiro, som solgte diverse tjenester til mobilselskaber, såsom de store europæiske producenter Nokia og Sony Ericsson. 

Senere udviklede de musik streamingtjenesten WiMP, som du muligvis har hørt eller set reklamer fra for en del år siden. Måske har du også undret dig over, hvor tjenesten er blevet af.

Den er egentlig ikke gået nogen vegne, men er i stedet blevet re-branded som TIDAL, hvorefter den kendte rapper Jay Z opkøbte firmaet og påbegyndte en kampagne for at redde musikindustrien, som han og mange andre kunstnere mente led under de mange streamingtjenester, der var udkommet i løbet af de sidste par år. Mange store stjerner, såsom Coldplay, Beyoncé, Nicki Minaj og Daft Punk støttede offentligt musiktjenesten og idéen om at revolutionere musikindustrien. 

Lossless audio eller master quality til lyd nørden

Om musikindustrien så er blevet revolutioneret siden da, kan diskuteres. Til gengæld har TIDAL formået at indrykke sig som en af de top fem bedste streaming tjenester i verden. En af måderne, de har gjort dette på, er ved at bruge teknologi til deres streams, som giver en høj lydkvalitet. 

Deres kampagne lyder faktisk: “TIDAL - High-Fidelity Music Streaming”. Det betyder, at de kan gengive en lydkvalitet som er så tæt på den originale lydi studiet, da musikken blev optaget, som muligt. 

Du har mulighed for at prøve streaming tjenesten gratis i 30 dage - du vælger selv om du vil tage udgangspunkt i premium eller HiFi abonnement, efter at prøveperioden er ovre. 

Premium koster 99 kroner om måneden og giver dig mulighed for at streame lyd med 320 KBPS, hvilket er en standard lydkvalitet, som de fleste mennesker synes lyder godt. 

Hvis du derimod er en såkaldt audiofil, som elsker at nørde med lyd, så kan det være smart at tage HiFi abonnementet, som koster 199 om måneden og tilbyder spændende lydoplevelser. Du får både lov til at streame i den bedre HiFi kvalitet, som gengives ved 1411 KBPS eller den ultra høje lydkvalitet, de kalder Master Sound Quality, som gengiver mellem 2304-9216 KBPS. På denne måde misser du ikke selv de mindste hi-hat slag eller kunstnerens små knæk i stemmebåndene.

Derudover kan HiFi abonnementet også gengive Dolby Atmos, som giver en mere levende lyd, samt Sony 360 Reality Audio, som passer sammen med visse hovedtelefoner, som kan give en 3D lyd oplevelse, så det føles som om kunstneren står lige foran dig og spiller musikken live for dig. 

Altid det nyeste musik

Med mere end 70 millioner sange og 240.000 musikvideoer, kommer du aldrig nogensinde til at løbe tør for musik at lytte til. Du får også eksklusiv adgang til mange af dine yndlingskunstnere, da TIDAL tilbyder sektioner af deres platform, som både indeholder interviews med de største stjerner, samt playlister, som musik kunstnerne selv har været med til at skabe, eller elsker at lytte til. 

Til nogle koncerter går TIDAL også med bag kulisserne og tilbyder eksklusive indblik i kunstnerens liv, lige inden de skal optræde. 

En personlig oplevelse til hver bruger

TIDAL har professionelle musikredaktører, som løbende skaber nye playlister. Men hvis du ikke er for meget for at eksperimentere og udvide din musiksmag, så kan du selvfølgelig også altid gå til siden ‘My Mix’, hvor en algoritme bruger din lytte historik til at finde lignende sange. 

Skulle du være en person, som har mange forskellige genrer, som du nyder, så kan du tage det helt roligt. Du kan nemlig have op til 6 forskellige My Mix playlister liggende i forskellige genretyper ad gangen. 

Hvis du finder en My Mix liste, som bare er fuldstændigt din smag, så kan du altid klikke på ‘+’ symbolet og tilføje den som en permanent playliste, som du også selv kan tilføje til eller redigere i. 

Du kan lytte til TIDAL på alle din enheder

Med denne streaming tjeneste behøver du ikke føle dig begrænset. Om du har en iPhone, Android, computer, en mac eller et smart-TV, så er der en app eller et program, du kan installere, som håndterer det tekniske, så du kan lytte til dine yndlingsnumre uden problemer. 

Download linket til PC finder du nederst på denne side. Er du i stedet en person, som bruger din Macbook eller iMac til skole, arbejde eller fornøjelse, så skal du heller ikke snydes - du kan downloade desktop appen til MacOS her eller via App Store. 

Hvis du godt kan lide at have din musik med på farten, så kan du også få det ved at downloade TIDAL til iPhone eller Android

Leder du efter noget andet end hvad TIDAL har at tilbyde?

Hvis du leder efter en streamingtjeneste som tilbyder god lyd sammen med nogle ekstra tricks, så kan du læse om Deezer her. I sin nyere version tilbyder den nemlig at identificere sange, ala Shazam, med SongCatcher. Du kan også lege karaokestjerne, da appen også indeholder synkroniserede sangtekster. 

Hvis du er blevet en fast del af Apple universet, så kan du lige så godt gøre brug af deres Apple Music program. Med denne får du mange af de samme egenskaber som de fleste andre streaming tjenester, men med lossless lydkvalitet og Dolby Atmos indbygget i deres abonnement uden ekstra tillæg.   

Skal du i stedet bruge et program som ‘bare’ afspiller lyd uden alt det ekstra tilføjede halløj, så kan du downloade VLC media player, som er den oplagte afspiller af MP3 filer. VLC er en gratis open source multimedieafspiller, hvilket er hvorfor så mange nyder at bruge den til at afspille mp3-filer eller DVD’er.  

Konklusion

TIDAL tilbyder lidt af hvert - hvad end du nyder at lytte til din yndlingsmusik på kontoret, eller elsker at fordybe dig en verden af lyd med den sprødeste, skarpeste og lækreste musikkvalitet. 

Så tag dine hovedtelefoner på eller skru op for dit anlæg og lad musikken bære dig væk fra det trivielle og ind i et magisk lydunivers. 

Download TIDAL her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
687

Version


Tilføjet
02-09-2021
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, iPadOS, tvOS, Android, web & smart devices

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Aspiro AB
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
687
Version
Tilføjet
02-09-2021
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, iPadOS, tvOS, Android, web & smart devices
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
25-08-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Aspiro AB
0 0 1
100 kr

Afinstallering af TIDAL

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TIDAL fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TIDAL, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TIDAL være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.