Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

Spotify download

Download den populære musiktjeneste Spotify gratis her

Lige siden at internettet blev tilgængeligt til hverdagsbrug, så har musiktjenester været yderst aktuelle. Programmer som LimeWire og eMule var i lang tid herskere fordi, at man gennem disse programmer kunne downloade de sange man ønskede. Problemet med at downloade sange, udover det retmæssige, så kan sangene også ende med at fylde ens harddisk. Det er derfor oplagt, at nogle har set på daværende musiktjenester, og dernæst fundet en lettere og langt mere brugervenlig løsning. Den dag i dag, så har Spotify taget rollen som hersker, og det er af ganske gode grunde. Modsat LimeWire og eMule, så kan man afspille musik gennem Spotify, uden at downloade musikken ned på ens enhed.

Spotify streamer nemlig musikken, så det kræver blot at man har internet tilgængeligt. Hvis du skulle ende med at sidde uden internet en dag, så kan du også altid downloade musikken, så det kan afspilles gennem Spotify i offline brug.

Gratis og købsversion

Når man downloader Spotify kræver det at man oprettet en bruger. Gennem din bruger kan du oprette spillelister, samt dele musik med venner og familie ved hjælp af delingsfunktionen. Når du har oprettet din bruger, så behøver du ikke at købe Spotify. Men hvis du benytter gratisversionen af Spotify, så er du nødsaget til at vænne dig til, at din musik en gang imellem bliver afbrudt af reklamer. Reklamerne kommer med en halv times mellemrum. Hvis reklamerne begynder at gå dig på, så kan du altid købe Premium-versionen. Premium-versionen kan prøves gratis i 30-dage, og dernæst koster det blot 100DKK om måneden. Hvis du ønsker at prøve Premium i 30-dage, så kan du gøre dette ved hjælp af dette link.

Krydsplatform

Din Spotify-bruger er universel, og kan logges ind på alle dine enheder. Spotify er tilgængeligt til Windows, Mac, Linux, Android, iPhone og iPad. Dine spillelister og favoritkunstnere bliver gemt under din bruger, så hvis du har oprettet en spilleliste på din computer, så har du den også klar på din smartphone. Det er endda muligt at afspille musik fra din computer, og sidde med din smartphone i hånden og skifte mellem sangene.

Tilgængelig musik

Uanset hvad slags musik som du lytter til, så finder du det helt sikkert på Spotify. Det er ganske få kunsterne, som ikke er ligger på Spotify, og det skyldes blandt andet at de bliver betalt af andre afspilningsplatforme. Men som sagt, så er det enkelte kunsterne. Vi har benyttet Spotify i mange år, og vi har aldrig oplevet ikke at kunne finde den sang, som vi ville lytte til.

Der er utrolig let at navigere i de forskellige kategorier, og man kan derfor hurtigt finde musik at lytte til. Hvis man ikke gider at finde specifikke playlists, så kan man med fordel benytte sig af radiofunktionen.

Radiofunktionen opretter en spilleliste, som er baseret på et specifikt band - eller en specifik genre. Hvis man f.eks. vælger rock som genre, så vil radioen automatisk spille rocksange, som passer til din stil. 

Alternative musikprogrammer

Spotify var de første på markedet, med en let og tilgængelig musiktjeneste. Derudover, så vil vi sige at Spotify umiddelbart også er den musiktjeneste, som vi vil anbefale. Med det sagt, så er der naturligvis konkurrenter og alternative muligheder. Hvis du er fan af Apple, så kunne Apple Music være attraktivt for dig. Prismæssigt koster Apple Music det samme som Spotify, og er også abonnentdrevet.

Et andet alternativ er Tidal. Tidal ligger også i samme prisklasse, men vi er ikke store fans af det. Tidals største fordel er at deres tjeneste afspiller musik i den absolut højeste resolution. Så hvis du har investeret i studiehøjtalere, og vil have den skarpeste lyd, som man kan få, så er Tidal måske det bedste valg. Med det sagt, så kan det ikke misforstås at Spotify eller Apple Music ikke har god lydkvalitet, for det er har de bestemt.

Brugervenlighed og design

Spotify har udviklet deres design med en blanding af grønne og sorte farver. Denne farvekombination er ganske behagelig for øjet, og både applikationen til PC og smartphone er ganske overskuelig at finde rundt i.  

Ved hjælp af forskellige guides, så er det også muligt at ændre temaer og skins på Spotify. Brugervenligheden er også helt i top, og de finder langt de fleste funktioner, lige der hvor du ønsker dem. Generelt er der minimal forvirring når man benytter Spotify. Hvis man skulle imødekomme problemer, enten i form af design eller eventuelle betalingsmetoder, så har Spotify også en fremragende supportlinje, som altid er klar til at hjælpe dig. Derudover, så har Spotify også udviklet en dansksprogpakke, så hvis ens engelske ikke er det skarpeste, så kan du også være med.

Opdateringer

En musiktjeneste skal helst blive hyppigt opdateret, da der altid kommer nyt musik og softwaren skulle også gerne beholde en vis standard. Angående musik, så er Spotify altid lynende hurtigere til at få lagt nye albums og kunstnere ind, så de er klar til at blive lyttet til. Især hvis det omhandler en velkendt kunstner, så kan du med garanti forvente at albummet ligger klar til aflytning samme dag, som det bliver udgivet officielt. Derudover, så har Spotify en masse hold i forskellige lande, som holder øje med lokale kunsterne og få lagt deres albums ind på deres tjeneste så hurtigt som muligt. Der er også en stor række podcasts tilgængelig, som bliver opdateret så snart at der kommer nye afsnit.

Angående softwaren, så bliver de mange forskellige applikationer også hyppigt opdateret. Som regel er disse opdateringer småforbedringer i hastighed, og enkelte tilfælde designforbedringer. Alt i alt, så er du sikret at hvis du tegner dig et abonnement med Spotify, så er du også fremtidssikret.

Konklusion

Musik og internettet har gået hånd i hånd lige siden starten, og tilgængelighed af musik har aldrig været bedre. Spotify er en fantastisk tjeneste, og man har rig mulighed for at prøve det af, inden at man behøver at bruge én krone. Ens internet behøver heller ikke at være det bedste, da Spotifys servere er super dygtige til at udnytte hele forbindelsen. Dertil, så hvis du starter en spilleliste med god forbindelse, så sørger Spotify også for at loade de næste sange i køen, så de kan afspilles uden afbrydelse. Men prikken over i’et er uden tvivl offline afspilninger. Hvis du pendler eller skal ud og rejse, så kan du oprette en spilleliste med alle dine yndlingssange og blot vælge offline valgmuligheden, dernæst går der ganske få minutter og din spilleliste kan nu afspilles selvom du ikke har internet. Denne funktion har vi fundet ekstrem brugbar, især når vi har siddet og kedet os i uden internet. Spotify er en fremragende tjeneste, og vi anbefaler det varmt.    

Download Spotify her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.977

Version


Tilføjet
06-01-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, Android, PlayStation & Xbox

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Spotify AB
Detaljeret information
Downloads
1.977
Version
Tilføjet
06-01-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, Android, PlayStation & Xbox
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-08-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Spotify AB
3 0 4
100 kr

Afinstallering af Spotify

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Spotify fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Spotify, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Spotify være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.