Spil » Sport

Tux Racer download

Glid gennem bjerge belagt af sne og is i Tux Racer, som du kan downloade gratis!

Her på Download.dk elsker vi selvfølgelig pingvinen Tux, som tilfældigvis også har rollen som den officielle maskot for Linux-kernen. Derfor kan du også finde denne karakter i mange gratis, open-source spil, såsom Tux Racer. Vi har taget et kig på spillet! 

I dette racer-spil skal du styre Tux gennem flotte snelandskaber med glatte overflader af is. Da spillet er mere end 10 år gammelt, er grafikken selvfølgelig ikke længere fantastisk, men ellers er det faktisk et fint spil. Man kan starte med at øve sig under Practice, men man kan også vinde vinde forskellige pokaler. Da Tux Racer handler om altid at få den bedste tid, kan man ikke køre mod andre karakterer, hvilket vi synes er et kæmpe minus.

Tux Racer er garanteret et sjovt spil at hive frem sammen med børnene, men vi anbefaler, at du i stedet tager et kig på SuperTuxKart, som er et mere underholdende racerspil i stil med MarioKart.

DownloadTux Racer 0.61a
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

832

0.61a
Windows

0.00 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Sunspire Studios
Detaljeret Information
832
0.61a
Kontakt os via email
0.00 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Sunspire Studios
5 0 2
0

Afinstallering af Tux Racer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tux Racer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tux Racer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tux Racer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.