Spil » Sport

Tux Racer download

Glid gennem bjerge belagt af sne og is i Tux Racer til Windows og Linux, som du kan downloade gratis!

Her på Download.dk elsker vi selvfølgelig pingvinen Tux, som tilfældigvis også har rollen som den officielle maskot for Linux-kernen. Derfor kan du også finde denne karakter i mange gratis og open source spil såsom Tux Racer, som du netop kan læse mere om på denne side. Som det er nævnt nederst på siden, så kan det dog være en fordel i stedet at prøve Extreme Tux Racer, der er en nyere og bedre version.

I dette racer-spil skal du styre Tux gennem flotte snelandskaber med glatte overflader af is. Da spillet er mere end 20 år gammelt, så er grafikken selvfølgelig ikke længere fantastisk, men ellers er det faktisk et fint spil. Man kan starte med at øve sig "Practice"-banerne, men man kan også vinde vinde pokaler i spillets forskellige turneringer. Da Tux Racer handler om altid at få den bedste tid, kan man ikke dyste mod andre karakterer, hvilket er et kæmpe minus, synes vi.

Hvis det er multiplayer-funktioner, som du savner, så kan vi i stedet henvise dig til SuperTuxKart. Dette er et andet gratis spil med Linux-pingvinen Tux, hvor du både kan spille mod andre personer og mod computerstyrede spillere. Kort sagt minder det meget om Nintendos Mario Kart-spil, og du kan læse vores vurdering af det ved at følge dette link.

Bemærk: Vi har testet Tux Racer på en PC med Windows 11, og vi kan bekræfte, at Tux Racer stadig virker, selvom det efterhånden er et meget gammelt spil. Alligevel anbefaler vi dog som udgangspunkt vores brugere at hente Extreme Tux Racer i stedet. Det er nemlig en nyere og forbedret udgave af Tux Racer. Få mere information om Extreme Tux Racer og læs vores anmeldelse af spillet ved at klikke lige her!

DownloadTux Racer 0.61a
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.096

0.61a
Windows & Linux

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Sunspire Studios
Detaljeret Information
1.096
0.61a
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Sunspire Studios
5 0 2
0

Afinstallering af Tux Racer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tux Racer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tux Racer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tux Racer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.