Spil » Sport

SuperTuxKart download

Kør mod dine venner i SuperTuxKart til Windows, som er gratis og open-source. Du kan også downloade en version til Mac ved at klikke her.

Hvis du nogensinde har ejet en af Nintendos konsoller, så har du garanteret også prøvet et af deres Mario Kart-spil. Super Tux Kart er et lignende, gratis og open-source spil, som du kan downloade her til Windows og Mac. Hvis du bruger Linux, venter der også en version til dig på udviklerens hjemmeside lige her.

I vores test på Windows tog det et stykke tid at downloade og installere spillet, da det fylder cirka 200 MB. Når du åbner SuperTuxKart, vil du selvfølgelig først og fremmest bemærke, at spillet ikke handler om Mario, men i stedet den velkendte Linux-pingvin Tux. Der er dog også andre spilbare karakterer, såsom Adiumy og Wilber, der tydeligvis kommer fra andre open-source programmer. Selve gameplayet minder meget om Nintendos egne spil, og man skal også samle kasser med forskellige fordele for at vinde over sine venner.

Vi havde ikke tid til at prøve alle spillets modes, men der er mange, herunder Normal Race, Time Trial, Follow the Leader og Egg Hunt. Spillet understøtter også mulighed for multiplayer, og der er endda en historie, som man kan gennemføre. Sejt!

Overordnet, så var vi virkelig imponeret af SuperTuxKart. Siden det er sjovt, charmerende og gratis, kan vi selvfølgelig kun anbefale det til alle vores brugere.

DownloadSuperTuxKart 0.8.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.612

0.8.1
Windows Vista, 7 & 8

0.00 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

SuperTuxKart
Detaljeret Information
1.612
0.8.1
Kontakt os via email
0.00 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
SuperTuxKart
5 0 3
0

Afinstallering af SuperTuxKart

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SuperTuxKart fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SuperTuxKart, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SuperTuxKart være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.