Spil » Action

Lumione download

Download gratis demo af Lumione: smukt platform spil

Platform genren har været kendt i spiluniverset i mange årtier efterhånden og har i løbet af den tid produceret nogle ikoniske spil - vi er sikre på, at alle mennesker for eksempel har hørt om Super Mario Brothers, som er et af de mest solgte platform-serier, nogensinde.

Selv i 2021 producerer selskaber platform spil, fordi de er den ultimative kombination mellem udfordrende gameplay og kendte (samt simple) måder at kontrollere figurerne på skærmen. 

Et platformspil er kendetegnet ved dets 2D design, som gør, at du for det meste kun kan bevæge dig frem og tilbage på x-aksen og op og ned på y-aksen. Dette begrænser mængden af design, som udgiverne skal producere, og minimerer samtidigt også dine muligheder for at fare vild i narrativet og spillets baner. 

Udvikler og udgiver bag spillet

Lumione er udgivet af det populære (og nogle gange kontroversielle) spilstudie, kaldet Perfect World (Singapore). Modsat den relativt store udgiver, er udvikleren bag spillet et team på blot fire nyligt dimitterede universitetsstuderende.

Det vil sige, at alt det grafiske indhold, du kan nyde (for spillet er utroligt smukt), de to forskellige game mechanics, du skal lære, og de 170 levels, du skal overkomme, kommer direkte fra fire unge hjerner - som udgør Glimmer Studio. 

Dette er ikke noget, du kommer til at bemærke i forhold til spillets kvalitet, overhovedet - spillet føles og ser ud som nogle af de moderne indie games (som har utrolig flot grafik og kører glat), som har langt større beredskaber bag sig. I stedet kan du fokusere på hvor flot det er, at så lille et hold har formået at skabe så godt et spil. 

Brugervenlighed

Spillet er, som det ofte gør sig gældende for platformspil, simpelt at komme i gang med og nemt at finde ud af. Til gengæld er spillet utroligt svært at mestre. Du bevæger dig i verden med piletasterne på tastaturet og hopper med ‘C’. 

Hvis du rammer en væg, og ikke har lyst til at falde i døden, kan du gribe fat med ‘Z’, og du kan flyve gennem luften med ‘X’. Du kan kun hoppe en gang, inden du bliver nødt til at stå på jorden igen og forberede dit næste hop. 

Til gengæld kan du godt hoppe og derefter flyve; til gengæld kan du også kun flyve én gang, inden du skal genoplade igen. Dette kan gøres ved at stå på jorden eller ved at ramme ind i en form for energi-barriere, som tillader dig at flyve videre efterfølgende. 

Grafik, som giver en følelse af at være under vandet

I spillet spiller du som en såkaldt deep sea fairy: ‘Glimmer’, en lille dybvands-fe, som løber rundt i baner baseret på diverse undervands lokationer. I baggrunden svømmer fisk og hvaler rundt og der er lysende koraller og tang, som giver dybde til 2D spillet. 

Glimmer har mistet én, den elskede højt, og er nu ude på et eventyr for at overkomme dette tab. 

Baggrundene er smukke og skifter lige så ofte som de aktive (midterste) dele af terrænet, som du løber og hopper på. 

Forskellige niveauer, med stadigt sværere udfordringer og taktikker bag sig

Spillet er uden tvivl smukt, og hver gang du klarer et nyt niveau, bevæger kameraet sig videre og viser dig nye lokationer, med forskellige farve kombinationer, som blandt andet signalerer noget om, hvilke taktiske strategier, du bør fokusere på, hvis du ender med at sidde fast i spillet. 

Udgiverne har lavet 170 niveauer, som du kan spille dig igennem; og hvert niveau har nye udfordringer i sig, som helt sikkert vil sætte dig på prøve - selv hvis du kun downloader demo versionen. 

Tilgængelighed

Spillet er udkommet til Nintendo switch og PC. Det er ikke den største tilgængelighed på markedet selvfølgelig, men nu er det jo som sagt også et mindre studie (kun fire personer), som har udviklet spillet, så det bliver man nødt til at have i tankerne også. 

Andre platform spil, som minder om Lumione

The Last Campfire handler også om at jagte lyset. I dette spil er der dog ikke tale om et 2D platformspil, men i stedet et camera-locked point and click adventure, hvor du skal løse diverse gåder og puslespil, for at komme videre i jagten på det endelige bål. Dette spil fokuserer også på temaer om tab, hjertesorger og forløsning. 

Tomb Rumble er også et platformspil og er desuden gratis at downloade og spille. I spillet kæmper du mod andre spillere online om at nå til den store skat for enden af et gravkammer, fyldt med diverse udfordringer og dødelige fælder. 

Kena: Bridge of Spirits har en smuk animeret grafik indbygget i sig; og derudover også en smuk historie, som meget lig The Last Campfire og Lumione, handler om tab og at blive okay med måden, livet udspiller sig på. 

Konklusion

Lumione er et platform spil, som kommer til at teste dine evner til at tilpasse dig svært indhold og din tålmodighed. Spillet er udfordrende, men med flot grafik og en sød historie bag sig. 

Spillet er udkommet til PC og Nintendo Switch og er et billigt spil, hvor du får meget for pengene, da mange af banerne kræver, at du spiller dem rigtig mange gange, før du finder den perfekte kombination af strategier, som lader dig vinde. 

DownloadLumione 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Nintendo Switch

2006 Mb

Demo

14-10-2021
Kontakt os via email

Klik her

Glimmer Studio

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
302
1.0
Kontakt os via email
2006 Mb
Demo
14-10-2021
Kontakt os via email
Klik her
Glimmer Studio
22-10-2021

0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Lumione

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Lumione fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Lumione, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Lumione være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.