Spil » Action

Tomb Rumble download

Download Tomb Rumble og spil gratis mod andre

Tomb Rumble er et konkurrence baseret spil, hvor du kæmper mod andre spillere (online eller lokalt) om at være den første som opsamler banens diamant og guldmønter. Samtidig byder niveauerne på mange forhindringer i form af vand, blod, pigge, lava og bomber, som vil forsøge at dræbe dig i løbet af spillet. 

De andre spillere kan samtidigt samle våben og forhindringer op, som de kan kaste mod dig - og derudover er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen med et godt gammeldags skub, hvis du synes en spiller står i vejen. 

Pixel art mmo platformer med PVP gameplay

Ja, det var mange mærkelige ord på én gang. Lad os gennemgå de beskrivende ord et af gangen:

Spillet er et platformspil, i samme genre som større titler, såsom Crash Bandicoot og Super Mario, som du sikkert allerede kender. Verden er i 2D og det er op til dig at overleve, ved at hoppe fra platform til platform. 

MMO er det engelske akronym for Massive Multiplayer Online, hvilket vil sige, at du i Tomb Rumble kan spille online sammen med en masse andre spillere på samme tid. 

PVP betegner bare, at du spiller mod andre (spiller mod spiller, hedder det på dansk). 

Med denne kombination får du en alternativ spiloplevelse, som visuelt minder om de gode gamle platform spil, men med et moderne twist i de mange forskellige spilstrategier, du kan benytte dig af, både når du er i live eller død i spillet. 

Atelier 801, som har produceret spillet, har desuden også lavet mange andre spil som minder om, så hvis dette spil virker interessant for dig, så kunne det være værd at kigge på nogle af deres andre titler, hvilket du kan gøre her

Udlev din Tomb Raider eller Indiana Jones fantasi digitalt

Tomb Rumble tager udgangspunkt i typiske - men ikoniske - titler, såsom Tomb Raider og Indiana Jones. Spillet formår at skabe en lignende stemning i dets brug af farver, skygger, rekvisitter, banedesigns, lyde og musik - på trods af den pixelerede grafik. 

Spillet har en overfladisk introducerende sekvens, som blandt andet viser dig hvordan du bevæger dig rundt, hopper, bruger genstande og hvordan du kan dræbe andre spillere (og dig selv). 

Samtidig opfordrer den også til at udforske så meget som muligt; det, at du dør i en af spillets baner betyder ikke, at din rejse i templerne og junglerne er ovre. Tværtimod; spillet har en indbygget funktion, som nogle gange kan gøre det endnu sjovere at falde ved siden af den platform, du ellers skulle have ramt for at overleve. 

Maledictions ændrer måden du spiller på, når du dør

Dette system kaldes ‘maledictions’, eller ‘forbandelser’, som det kan oversættes til på dansk, som i genrens natur højst sandsynligt har ramt dig, fordi du har valgt at bevæge dig ind i et tempel, som du nok skulle have holdt dig fra. 

Hvis du derfor skulle være så uheldig at blive skubbet ud fra en klippe, eller at blive spiddet efter at have udløst en af de mange fælder, så slutter spillet ikke her. 

I stedet overtager en af forbandelserne dig. Spillets producenter har fokuseret på, at der skulle være mange forskellige valgmuligheder for folk, som kun ønsker at spille gratis. 

Free to play med mulighed for at tilkøbe DLC

I første omgang (spillet udkom i midten af september 2021) er der udgivet seks gratis maledictions, og to som kan tilkøbes som DLC. Firmaet har i deres andre spil specialiseret sig i små kosmetiske transaktioner, som man kan tilkøbe - her har de så valgt at tage en lidt anden vinkel, som det kan argumenteres er mere free-to-play venlig. 

DLC indholdet er på ingen måde nødvendigt for at have mange timers sjov underholdning, men tilbyder blot andre måder at opleve spillet på. 

Nærmest uendelige mængder af bane-kombinationer

Som du begår dig i spillet vil du opleve mange forskellige, skiftende spilscenarier, som hver især har deres egne tematiske byggeblokke. 

Du kan af denne grund komme til at opleve, at den ene bane du spiller foregår i en ørken med kæmpemæssige kranie-lignende pyramider i baggrunden, iskolde tilfrosne tundraer eller jungler fulde af enorme træer. 

På denne måde der er der altid noget nyt at kigge på, og selv hvis du spiller to spil efter hinanden, som fungerer i det samme tema, så er der stadig markant forskel på hvordan banerne er sat op, så du skal altid danne dig et overblik over hvordan du bedst muligt kan vinde en runde, inden runden starter. 

Lav din egen bane og dræb dine venner i den

Hvis du har spillet andre spil, såsom Minecraft og rigtig godt kan lide at skabe dine egne spillerum, så er der også et redigeringsværktøj, som intuitivt gør det muligt for dig at skabe dine egne baner, som du kan dele online, eller med dine venner, og herefter bruge dem på samme måde, som du ville gøre med de allerede inkorporerede baner. 

Du kan selv lave regler for hvad der skal være sikkert og farligt i din bane, og du får en masse forskellige byggematerialer at gøre brug af; alt fra vandfald, dragehoveder og lianer, til flydende lava og vægge bygget af sten.  

Konklusion

Spillet kører rigtig fint, takket være den simplistiske retro grafik, selv når der er mange spillere på skærmen, på én gang. 

Der er massevis af baner at spille i, som alle sammen stiller dig overfor specifikke udfordringer, som skal overkommes for at vinde. Du kæmper ikke kun mod uret og din egen strategi, men også en masse andre spillere - eller dine venner, hvis du hellere vil spille lokalt. 

Skulle du alligevel føle, at banerne bliver kedelige i længden, så kan du altid give dig i kast med at lave din egen bane, som kan opbygges efter tema. På denne måde kan du lave nogle rigtigt flotte baner, fyldt med fælder, som dine venner eller modstandere kan falde i. 

En negativ kommentar, som man dog kunne pointere er, at programmets introducerende vejledning ikke er særlig grundig, og du vil derfor opleve at have nogle spørgsmål i løbet af spillet, som du selv skal finde ud af. For eksempel sådan noget som “hvorfor skal jeg pludselig trykke på tast 1 og 2? Hvad gør det?”. 

Men da døden jo ikke er en legitim frygt i dette spil, så er det heller ikke værre end at du bare kan prøve dig frem og se hvad der sker. 

DownloadTomb Rumble 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

511

1.0

https://atelier801.com/contact
Windows, MacOS

250 Mb

Freeware

21-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

Atelier 801

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
511
1.0
Kontakt os via email
250 Mb
Freeware
https://atelier801.com/contact
21-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
Atelier 801
21-09-2021

0 0 1
0

Afinstallering af Tomb Rumble

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tomb Rumble fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tomb Rumble, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tomb Rumble være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.