Spil » Action

God of War 4 download

Download det nye God of War 4 - prisvindende spil nu til PC

God of War serien har efterhånden kørt i mange år, siden det første spils udgivelse i 2005. Spillet har været utroligt populært på playstation systemerne, hvor den har været en eksklusiv titel, fyldt med blod, seksuelt indhold, brutalitet og mytologiske fri fortolkninger. Nu er spillet kommet til PC - og her gennemgår vi nogle af de emner, som har været med til at gøre dette til et af de største og mest succesfulde spil fra perioden 2018-2020. 

Spil et af de mest roste moderne playstation spil på din PC

Da God of War 4 udkom til Playstation for første gang i 2018 var det et kæmpe hit, som også endte med at få sig en lang række af flotte priser, for alt fra årets spil, bedste spil 2019, bedste soundtrack, bedste action/eventyrspil og bedste spil narrativ, med mere. 

Som du måske allerede kan fornemme, så findes grunden til spillets mange succeser i mange forskellige dele af spillets opbygning. Alt fra historien, der udfolder sig, karaktererne du møder og deres interne relationer, til den utrolige grafik og det hjerteskærende soundtrack, er God of War 4 så tæt på perfektion som man kan komme, når spillet er lavet til den tidligere generation af spilplatforme. 

Endelig en god port til PC verden

Computerspillere har længe måttet kæmpe med deres PC porte (betegnelsen for implementeringen af et konsolspil, som bliver gjort tilgængelig på andre platforme, særligt PC), som ikke var særligt finpudsede, eller som haltede gevaldigt i forhold til deres playstation eller xbox varianter. Men denne gang har Sony ramt plet; spillet føles fantastisk at spille og er generelt bare en fantastisk oplevelse, ligegyldigt hvilken platform du spiller på. 

En legendarisk historie om familie, sorg, død og oldtidens mytiske guder og gudinder

Noget af det, som God of War har været kendt for førhen, og som dette seneste spil i særdeleshed har ramt plet med, er historien. Man kan ikke andet end at blive grebet af stemningen og dramaet som eksisterer og konstant udvikler sig mellem Kratos og hans søn, Atreus. De to står i kraftig kontrast til hinanden; Kratos er en hårdfør kriger, som har mistet alt (endda sig selv) på sin rejse, mens hans søn er en ildsjæl, som dog lider af en alvorlig sygdom, som svækker ham. 

De to skal nu lære at arbejde sammen og at stole på hinanden, hvis de skal overleve rejsen til de nordiske guders rige. 

Opgrader både dine karakterer, deres evner og deres gear

Kratos og hans søn Atreus kan opgraderes løbende i løbet af deres rejse sammen. Dette giver anledning til nye, stærkere angreb og et bedre samarbejde mellem de to, hvilket leder til kombinations angreb og nye måder de to kan udforske verden på. 

Derudover kan du også møde de forfærdelige valkyrier, som hver især er villig til at kæmpe mod Kratos i spillets sværeste boss scenarier. Herfra kan du få diverse ædelstene med mere, som du kan putte i dit gear eller tilføre dine våben, så du dermed bliver stærkere. 

Kampe, som vil få jorden til at skælve og himlen til at krakelere

I nogle af de kampe, du kommer til at kæmpe som Kratos, vil hele miljøet omkring ham blive påvirket - sådan er det nu engang når guder kæmper på dødeliges strækninger; eller hinsides. Oplev hvordan husvægge knækker ved dine nævers magt og se jorden slå revner, når du kommer til at stå overfor nogle af Kratos’ nye formidable fjender. 

Kratos er normalt associeret med nogle af sine ikoniske våben, blandt andet de to kæde-bundne knive kaldet ‘Blades of Chaos’, som originalt blev produceret af datidens krigsgud, Aries. Dette spil starter dog anderledes ud - hans blades of chaos er væk og i stedet har Kratos nu en mægtig stridsøkse, som han både kan slå og kaste med, hvilket giver anledning til en lang række af nye kamp scenarier. 

Andre spil, du kan kigge på

Hvis du har fået nok af God of War efter allerede at have gennemført det, eller hvis du ikke rigtigt føler, at spillet er noget for dig, så kan det måske være at et af disse spil falder i din smag i stedet. 

Det kunne for eksempel være det nye HALO: Infinite, som både har indført en single player historie kampagne og en gratis multiplayer version, som du kan få adgang til på linket ovenfor. I dette spil skal du kæmpe dig vej gennem en af de sidste (og mest anticiperede) ringe/halos i universet. Verden er åben (mere åben end God of War 4) og giver dig mulighed for at spille som den ikoniske karakter kaldet Master Chief. 

Hvis du bare ikke kan få nok af action og kamp, så kan det være du skal prøve det kritikerroste Deathloop, som tvinger dig til at gennemleve den samme fordømte dag om og om igen, indtil du finder den rette række af drab og beslutninger, som vil lede dig til at undslippe dette uendelige helvede. 

Konklusion

God of War er et spil, som du simpelthen ikke må gå glip af - hvad end du spiller på playstation eller PC. Grafikken, lyden og historien er fantastisk - og samlet set får du et spillemæssigt mesterværk. Dette giver dig også en oplagt mulighed for at forberede dig på det kommende God of War 5, kaldet Ragnarok, som er sat til at udkomme i løbet af år 2022. DownloadGod of War 4 - PC
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Playstation

70000 Mb

Media

02-02-2022
Kontakt os via email

Klik her

Playstation Studios

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
545
- PC
Kontakt os via email
70000 Mb
Media
02-02-2022
Kontakt os via email
Klik her
Playstation Studios
07-02-2022

0 0 1
0

Afinstallering af God of War 4

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere God of War 4 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find God of War 4 , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle God of War 4 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.