Spil » Action

Deathloop download

Glem genfødsel; Download og spil Deathloop igen og igen

Glem genfødsel; Download og spil … Vent, det har du læst før. Du er forvirret og går tilbage og læser overskriften igen og sætter den op mod brødteksten nedenunder: jo, den er god nok. Forvirringen varer ikke ved; i stedet er du nu klar over, at der foregår noget mærkeligt foran dig. 

Det er faktisk dette scenarie, som du skal forberede dig på og blive fortrolig med, for dette er din nye virkelighed i det nye action spil, udviklet af Arkane Studios og udgivet af spil-giganten Bethesda Softworks, som også står bag spillet Fallout 76

En forklaring på dette mystiske fænomen

Du spiller som lejemorderen Colt Vahn, som du kan læse mere om på Bethesdas side. Colt vågner op på en mærkelig strand, indhyllet i et blodrødt skær. Øen hedder Blackreef og det er her, Deathloops historie udspiller sig - og gentager sig. 

Ved succesfuldt at dræbe dine otte mål (som alle sammen er farlige personer, som har sat deres håndlangere til at jagte dig overalt på øen), vil du være i stand til at ende den ellers uendelige gentagelse af den samme dag. Men du bliver nødt til at bruge din fornuft og dine fejlede forsøg og efterfølgende død til at gøre det bedre, næste gang du vågner op og skal starte dagen forfra. 

De otte mål er del af en samlet gruppe, som kalder sig for Visionærerne (Visionaries, på engelsk) - de er en eklektisk gruppe af kunstnere, videnskabsfolk og festaber, som alle sammen af den ene eller anden grund, ønsker at loopet skal fortsætte, så de kan leve for evigt. Udover deres professionelle baggrund, er de også mordere, som vil gå utrolig langt for at sikre sig, at gentagelserne ingen ende har. 

En karismatisk skurk, som kommer til at slå dig ihjel … mange gange

Den sværeste visionær, du kommer til at jagte, er Julianna. Hun er kvinden, som indgår i de fleste reklamer for spillet. Julianna er som din skygge; hun forfølger dig i din jagt på alle Visionærerne og det vil lykkes hende at slå dig ihjel flere gange i løbet af spillet. Men næste gang har du viden, som vil gøre det muligt for dig at undslippe hendes snigskytte skud, som ellers kan give dig nogle ordentlige chok i løbet af din spilletid. 

Og hvem ved, måske kommer du til at stå ansigt til ansigt med skarpskytten i løbet af dit spil. I så fald, vil vi anbefale dig at få nedlagt hende hurtigst muligt, så både du og din figur kan slippe ud af det endeløse greb, som spillet hurtigt får taget om jer begge. 

Pløk med et oversavet jagtgevær og teleporter dig rundt med overnaturlige kræfter

I spillet får du mulighed for at gøre brug af et væld af våben, som ændrer måden, du spiller på og de strategier, du kan bruge i en bestemt situation. 

Du får mulighed for at bruge et væld af våben. Gå i nærkamp med en machete, skyd med den kraftige rapier, eller brug et af de mere alternative våben, såsom PT-6 Spiker, som er en pistol, der skyder med søm i stedet for patroner. 

Hvert våben føles som helt sit eget, takket være de flotte animationer, både når du bruger våbnet aktivt, samt når du lader det. 

Våbnene kan også specialiseres, gennem et artefakt system, som er med til markant at ændre måden, du fungerer i kamp. Så du skal ikke frygte at hver loop sekvens kommer til at føles ensartet; det er der tænkt på.

Og hvis du ikke er en slagsbror eller synes, at first person shooters hurtigt kan blive kedelige, hvis de ikke tilbyder mere, så vil du blive glædeligt overrasket over, at tidsloopet ikke er det eneste spektakulære fænomen på øen. 

Du kan nemlig også opsnappe overnaturlige kræfter, såsom muligheden for at teleportere dig rundt i verden, eller måske noget mere offensivt, såsom evnen til at kaste dine fjender op i luften, for derefter at smide dem ud fra det øverste vindue i paladset, du har infiltreret. Kombinationerne er næsten lige så uendeligt mange som det antal loops, du vil ende med at opleve. 

Tilgængelighed

Deathloop udkom d. 14. september 2021 eksklusivt til Windows computere og Playstation 5 konsollen.

Hvis du ikke er en af de få heldige personer, som har fået glæden af den kraftige nye konsol, så kan vi berolige dig med, at spillet også kører fejlfrit på Windows computere, som overholder eller overgår systemkravene. 

Med PC får du en yderst responsiv oplevelse, som det ofte gør sig gældende når man sidder med tastatur og mus. Du kan hurtigt flytte musen frem og tilbage, så du føler, du har større kontrol over situationen i nogle af de kampe, som trækker tænder ud. 

Spiller du derimod på en Playstation 5, så får du de kendetegnende voldsomme haptiske feedbacks fra de nye controllere og de ualmindeligt hurtige loading-tider, som vil få spillet til at virke endnu mere fordybende. 

Overlegen grafik tager dig direkte ind i handlingen

Med den eksklusive udgivelse på Windows systemer og Playstation 5 har Arkane Studios ikke været begrænset på samme måde som mange andre udgivere. De kan spille på de nyere, kraftigere systemers hardware til at bære et utrolig smukt spil, som har mange grafiske elementer på skærmen samtidigt, uden at det går ud over din spiloplevelse. 

Grundet spillets præmisse og historie (som vi ikke har tænkt os at spolere her), vil du opleve mange forskellige versioner af øen, som du begiver dig ud på dette morderiske eventyr. 

Arkane Studios står også bag imponerende spil som Dishonored serien, som føles meget lig dette spil, blandt andet på grund af grafikken og Deathloops level design. Det betyder også, at du her har at gøre med et firma, som er vant til at lave smukke spil, som man kan fordybe sig i, på trods af deres ofte nervepirrende atmosfære. 

Få stoppet loopet med andre spændende spil titler

Hvis du skulle få brug for en pause fra loopet, så er der hjælp at finde på vores hjemmeside. 

Her på redaktionen kan vi blandt andet anbefale Genshin Impact, som også lige er udkommet med en ny opdatering, hvilket vil give dig en masse historie og kampe at kæmpe, hvis du ikke har fået nok i Deathloop. 

Hvis du har følt dig alene i dine missioner i Deathloop, så kan du møde andre spillere, som du kan gruppere dig med, for at besejre kæmpe drager og oldtids væsener, med magi og våben i Final Fantasy XIV.

Hvis al den action og hæsblæsende kamp strategi har været lidt for meget for dig, så kan du også slappe af ved at spille et klassisk afslapnings spil, som for eksempel Angry Birds. Her kan du også gå frem og tilbage mellem missioner i historien, men bare rolig - vi lover dig, at dette ikke er endnu et loop, du er fanget i. 

Konklusion

Deathloop er et meget ambitiøst projekt, som derudover også tilbyder dig masser af interessante interaktioner og playthroughs, selv hvis du spiller spillet igen og igen. Med spillets fokus på naturlig og kontinuerlig læring, bliver det naturligt at afprøve strategier, fejle, lære af fejlen og prøve igen indtil du opnår succes. 

Straffen for at fejle er ikke fuldstændigt nedslående, da du stadig har mulighed for at beholde dele af dit gear, dine evner og selvfølgelig din strategiske fremtids viden, som du kan bruge i dit næste forsøg på at underkue de otte fjender. 

Redaktionen her på download.dk er glædeligt overraskede over spillet, som kører glat og kræver, at du er hurtig på fødderne (og tasterne), og at du er i stand til at processere det, der sker omkring dig i spillet. Det er ikke længere nok at lade spillet passere passivt forbi. Det vil lede til din død - men med det evindelige loop, bliver det ikke dit største problem i kampene på øen. 

DownloadDeathloop 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

528

1.0

https://help.bethesda.net/app/home
Windows, PS5

30.000 Mb

Media

15-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

Bethesda

Detaljeret Information
528
1.0
Kontakt os via email
30.000 Mb
Media
15-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
Bethesda
23-09-2021

5 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Deathloop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Deathloop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Deathloop, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Deathloop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.