Spil » Action

Diablo Immortal download

Download Blizzards nyeste spil: Diablo Immortal gratis 

Activision Blizzards nyeste spil er officielt på markedet d. 02. juni 2022. Vi taler selvfølgelig om den mobilvenlige version af Diablo universet, som kaldes ‘Diablo Immortal’, og som kronologisk set foregår mellem det andet og tredje Diablo spil. Dermed kommer spillere også til at få en god blanding af nostalgi sammen med nye historie vinkler og plottråde, som ellers har ligget bare indtil videre. 

Men kan spillet hamle op med de originale diablo spil til almindelige konsoller og PC, eller er dette endnu et forsøg fra Blizzards side på at presse så mange penge ud af deres spillere som muligt? I denne anmeldelse gennemgår vi spillets positive og negative sider, så du dermed bedre kan danne dig et overblik over hvorvidt dette spil er værd at downloade for dig eller ej, nu hvor spillet er gratis og tilgængeligt på flere forskellige platforme. 

Blizzard udvider Diablo franchiset - tag Sanctuary med på din telefon

For første gang, vil spillere kunne opleve den evindelige konflikt mellem himlens Engle og helvedes Dæmoner i mini format. Blizzard lovede dog, at den mindre skærm ikke ville betyde, at spillere ville få en mindre oplevelse end de tidligere spil. Dette var fans af franchiset dog ikke helt enige i - eller villige til at blive overbevist om. 

Derfor er der også senere blevet udviklet en PC version, som blev frigivet gratis i beta version i går. Det er PC versionen, som vi har et download link til på denne side. Hvorvidt spillet vil blive en større succes eller en bedre oplevelse i det hele taget, fordi det nu også er tilgængeligt på PC i stedet for udelukkende at være til mobil, vil tiden vise. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at dette først og fremmest er et mobilvenligt spil - spillet er ikke originalt udtænkt til PC brug og derfor vil denne version muligvis være mere fejl præget end mobilversionen. 

Det er dog heller ikke det første mobilspil, som Blizzard står bag - faktisk har deres kortspil kaldet Hearthstone haft utrolig stor succes. Og snart har de et nyt spil på markedet også, nemlig krigsspillet Warcraft: Arclight Rumble. Så det er ikke et fuldstændigt ukendt område, de har bevæget sig ud på. Derudover er Blizzard jo også associeret med King Digital Entertainment, som blandt andet står bag mega succesen Candy Crush, som især har været populært blandt mobilbrugere.  

Historien i dette nye spil

Diablo Immortal eksisterer midt imellem de to største Diablo titler; Diablo 2 og Diablo 3. I Diablo Immortal er ærkeenglen Tyrael formodet død efter at have ødelagt Verdens Stenen, som i Diablo 2 blev påvirket af Baal the Destroyers korrumperende væsen. Nu er det endnu engang op til de dødelige at kæmpe mod helvedes trusler. 

Efter Tyraels ofring af sig selv for at redde verden fra stenens destruktive kræfter, er Verdens Stenen blevet splittet til atomer og den korrumperede stens fragmenter ligger spredt ud over Sanctuary og er så småt i gang med at destruere hele landet. Diablo er begyndt at sende dæmoniske undersåtter op til jordens overflade og snart vil hele verden falde til dæmonernes regime, hvis ikke nogle helte træder til. 

Det er én af disse helte, du kommer til at spille som i Diablo Immortal. Verdens Stenen er selve fundamentet for Sanctuarys skabelse og med stenens ødelæggelse ligger landet nu til frit skue for både Engle og Dæmoner. I løbet af historien vil du møde både nye og gamle karakterer, som både hjælper med at udvide historien som sker i de 20 år, der går mellem Diablo 2 og Diablo 3. Dette gør det nemt for nye spillere at komme ind i spillet og giver samtidig folk, som har spillet det originale spil en chance for at få et nostalgi boost.

Nogle af de genkendelige personer, du vil møde er den lærde Deckard Cain, den unge demon hunter kaldet Valla, som senere bliver mulig at spille som i Diablo 3, samt Nekromanceren Xul, som man kunne spille som, hvis man valgte Necromancer classen i Diablo 2. Der er mange flere end blot disse få udvalgte, så der er lagt godt i kakkelovnen til at få nogle meget interessante interaktioner med NPC’erne, når du spiller gennem spillet. 

Spil Diablo med din controller - både på PC og mobil versionen

Blizzard har gjort det muligt for spillere at spille spillet enten håndholdt (direkte på telefonens skærm), på tastatur og mus i PC versionen, men som noget nyt understøtter de også controllere. På denne måde kan du tilkoble controlleren fra din spillekonsol og parre den gennem bluetooth og dermed låse op for et helt nyt styresystem. Ud fra hvad vi kan fornemme af de timers spilletid, vi har lagt i Diablo Immortal indtil videre, er integrationen af styring af karakter og brug af evner faktisk optimeret rigtig godt på tværs af de forskellige muligheder. 

Du kan også tage et kig på Blizzards officielle udmelding omkring nogle af de andre tiltag, som firmaet har taget for at gøre dette Diablo spil tilgængeligt for så mange spillere som muligt, ligegyldigt hvilke udfordringer de måtte have. 

Hvad du kan forvente af grafik og gameplay

Grafikken ligner nærmest 1:1 det, du er vant til fra Diablo 3, bare i nedskaleret version. På denne måde ligner et spil fra 2022 meget godt et spil fra 2012 - til gengæld gør det ikke lige så meget, når du spiller spillet på din mobil. Til gengæld mærkes det lidt kraftigere når du skalerer spillet op på din computer skærm. Spillet er på ingen måde grimt, men lever samtidig ikke helt op til de standarder, vi efterhånden har til PC spil. Men det er selvfølgelig også vigtigt at huske på, at dette altså primært er skabt til at blive oplevet fra en touch skærm; ikke en PC med mus og tastatur. 

Gameplayet kører ret glat, men kan nu og da opleve store fald i FPS når du er i områder med mange andre spillere, som bruger deres evner til højre og venstre. Spillet spilles generelt intuitivt og UI’en er udviklet således, at det hurtigt og nemt bliver en strøtanke hvilke evner der ligger hvorhenne. Vi oplevede, at vi efter den første halve times spilletid nærmest ikke klikkede ved siden af eller ramte den forkerte kontrol knap, som det ellers nogle gange kan gøre sig gældende med lignende actionspil til telefon. 

Konklusion

Diablo Immortal er helt sikkert et af de bedre ARPGs du kan få til mobiltelefon lige nu. Forhåbentlig vil dette gøre denne spilgenre mere kompetitiv, således at vi som spillere vil have mange flere gode spil at se frem til i fremtiden. Selvom at grafikken og gameplayet generelt kører glat og er overraskende flot, når man tænker på, at spillet primært er skabt til mobile enheder, så kommer vi heller ikke udenom, at det er et mobilspil, som netop har mulighed for at bruge den mere grådige marketing strategi. 

Spillere, som bruger mange penge på mobilmarkedet betaler ofte gerne små (og nogle gange store) beløb for at opnå alt fra kosmetiske opgraderinger til quality of life opgraderinger, som kan være med til at give en enorm fordel over andre spillere. Med andre ord, ser det lige nu ud til, at Diablo Immortal kommer til at være en kæmpe ‘cash cow’, som de kan bruge til at malke deres spillere for uanede mængder penge.

Det er i sidste ende op til spillerne at sige fra over for store bureauer, når de synes, at citronen bliver presset lige lovligt voldsomt. Og den bedste måde at få firmaer til at høre efter på, er ved at ramme dem på pengepungen. Fremtiden må vise, hvorvidt spillere er villige til at købe sig ind i Blizzards spil. Til gengæld er spillet også gratis at downloade og spille - så hvis du kan leve med, at andre spillere kan betale sig vej til bedre og hurtigere gear (i et spil som også har en PvP sektion), så er dette et oplagt download for dig. 

DownloadDiablo Immortal 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

409

1.0

https://eu.battle.net/support/en/
Windows, iOS, Android

3500 Mb

Freeware

03-06-2022
Kontakt os via email

Klik her

Activision Blizzard Entertainment

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
409
1.0
Kontakt os via email
3500 Mb
Freeware
https://eu.battle.net/support/en/
03-06-2022
Kontakt os via email
Klik her
Activision Blizzard Entertainment
10-06-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Diablo Immortal

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Diablo Immortal fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Diablo Immortal, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Diablo Immortal være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.