Spil » Kortspil / Kabale

Hearthstone download

Hearthstone er gratis, og kan downloades lige her.

Hearthstone er udviklet af det anderkendte spiludviklingsfirma Blizzard Entertainment. Et firma som siden 90’erne har udviklet yderst succesfulde spil. For første gang har de lavet et fuldstændig gratisspil, og det er lavet til samtlige styresystemer for at nå så bredt et publikum som muligt. Disse styresystemer er Windows, Mac, Android, Tablet, IOS. Spillet kræver desuden ikke særligt meget for at kunne spilles, så de fleste computere kan trække det.

Efter installation af Hearthstone er du allerede klar til kamp. Du kan spille mod computeren eller online, i ranklister eller mere afslappet. Hearthstone giver dig en kort vejledning, til hvordan at spillet fungere. Og det forskellige korts funktioner. Vi anbefaler at gå gennem vejledning igennem, da du gennem den låser op for de mest basale kort. Du har altid muligheden for at tilkøbe dig ekstra kort, men du kan som regel godt spille dig til dem. Uden du behøver at bruge nogen penge.

Hearthstone er det mest populære kortspil, og af gode grunde. Det er yderst underholdende, og der er altid noget at lave. Om du vil forbedre dit kortdæk, ved at skifte kort ud for at prøve nye strategier. Eller diverse spiludvidelser, som altid har en god historie at fortælle. Windows-versionen kan downloades her på siden.

DownloadHearthstone 9.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.439

9.0
Windows, Mac OS, IOS, Android, Tablet

3.18 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Blizzard Entertainment
Detaljeret Information
1.439
9.0
Kontakt os via email
3.18 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Blizzard Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af Hearthstone

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hearthstone fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hearthstone, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hearthstone være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.