Programmer » Utilities » Tweaks

Dr. Salmans Window Power Tools download

Her kan du gratis downloade en prøveperiode af den nyeste version af Dr. Salmans Windows Power Tools, som ikke blot gør Windows systemet hurtigere, men også kan få din Internetforbindelse til at yde lidt ekstra.

Brugere over hele verden har rost dette super-program, der giver dig mange løsninger til PC optimering ved et enkelt download. Dr. Salman´s Windows Power Tools har rigtige mange gode funktioner, der kan være en fordel for dig.

Ved at bruge sit meget kraftfulde arsenal af grundige optimeringsværktøjer kan Dr. Salman hjælpe dig med at holde din PC ren og vel-optimeret, også er programmet endda hurtigt og sikkert. Et rigtig godt program til dig der ønsker at optimere din computers system, og øge dit internets ydevene – og hvem ønsker ikke det?

Fordele ved et optimeringsprogram

Du kan i teorien selv sørge for alle de gode optimeringer, som Dr. Salman's Window Power Tools kan gøre, dog ville det kræve en del mere tid fra din side og et stort stykke arbejde med at rode en masse indstillinger igennem. I stedet for at bruge en masse timer på at gennemgå indstillinger og redigere filer, kan du få dette Power Tool til at gøre det helt automatisk for dig, hurtigt og sikkert.

Ved at få et program som Dr. Salman til at udføre det omfattende stykke arbejde for dig, undgå du både at bruge uendelige mængder tid på det, men du undgår også at ændre og redigere i indstillinger og filer som du ikke burde. Med dette optimeringsværktøj er du sikret en hurtig og sikker optimering, uden at du mister vigtige elementer på din computer.

Det er en fordel at holde sin computer optimeret, så den kan udnytte sin fulde ydevene, og ikke bliver sløv og upålidelig. Hvis du sørger for at holde din computer ren, opdateret og veloptimeret, så skal den nok virke upåklageligt i meget længere tid, så et optimeringsprogram er uden tvivl en god ide.

Det kan Dr. Salman gøre for dig

Dr. Salmans Windows Power Tools er et omfattende pc-pleje hjælpeprogram, der tilbyder en one-click tilgang til at hjælpe dig med at rense, optimere og sikre din computer. Programmet kan hjælpe dig med at optimere din computer, så dit Windows system er hurtigere, og dit system yderligere kan komme til at virke mere driftssikkert, så du undgår at systemet nedbryder.

Derudover kan dette Power Tool også hjælpe med at få din internetforbindelse til at yde lidt ekstra og øge din download hastighed, hvilket mange brugere af programmet har sat pris på. Desuden indeholder programmet flere delelementer, der hjælper med at holde din computer optimeret, som f.eks. en System Optimizer, PC Cleaner, Internet Cleaner, Memory Booster, sikkerheds Toolkit og File Encryptor til Windows XP, Windows 7 og Vista.

Derudover er programmet udstyret med RAM forstørrelse, kompression og forstærkning, og hjælper også med at forebygge memory leaks. Programmet har altså rigtig mange fordele, der kan hjælpe med at holde din computer forbedret og velfungerende.

Husk et antivirusprogram

Selvom Dr. Salmans Windows Power Tools kan hjælpe med at optimere din computer og holde den ren, kan den ikke beskytte dig mod virus, malware og andet skrammel du ikke ønsker på din computer.

Programmet er udelukkende et optimeringsværktøj, der kan hjælpe med at forbedre elementer på din computer, men det kan ikke bruges som et beskyttelsesprogram. Det er utrolig vigtig at beskytte sin computer, og det kan du f.eks. gøre med McAfee AntiVirus Plus, som hjælper dig med at holde din maskine virus-fri.

Du kan også benytte dig af Norton AntiVirus, som helt sikkert vil give dig god sikkerhed mod alverdens virus. Der findes et hav af antivirusprogrammer, så hvis du ikke allerede har et, er det bare om at finde et der kan sikre dig mod uønskede gæster på din computer. Selvom Dr. Salman ikke kan beskytte dig mod virus og trojanske heste, er det et rigtig godt optimeringsprogram, hvis du ønsker din computer optimeret og frobedret.

Brugervenlighed

Ingen gider at downloade et program de ikke kan bruge, fordi det er for kompliceret at finde rundt i. Men sådan er det ikke med Dr. Salman's Windows Power Tools, som er nemt at benytte og gør det meste af arbejdet for dig. Programmet tilbyder som tidligere nævnt en one-click tilgang til at hjælpe dig med det du ønsker at optimere. Programmets layout og system er nemt at navigere rundt i, så du nemt kan holde din computer ren, forbedret og sikret.

Alternative programmer

Der findes et utal af programmer, der kan hjælpe dig med at optimere og forbedre lige det du ønsker på din computer. Dr. Salman's Window Power Tools har mange fordele og inkludere flere forskellige optimeringer i en pakke, men du kan også vælge programmer, der fokusere på enkelte ting. Hvis du f.eks. ønsker et hurtigere internet kan du prøve TweakMASTER, som automatisk optimere enhver type af internetforbindelse.

Programmet hjælper dig med at finde eventuelle problemer, der kan være skyld i at dit internet virker lidt sløvt. Hvis du har problemer med en langsom PC, og ønsker at optimere hastigheden, så er SpeedUpMyPC lige noget for dig. programmet sørger for løbende at holde dit system opdateret. Både dit brug af internettet, din harddisk og dit forbrug af RAM og CPU bliver analyseret, renset og opdateret, så din computers ydeevne er i top.

Konklusion

For at opsummere, så er Dr. Salman's Window Power Tools et rigtig godt optimeringsværktøj, der giver dig flere forskellige muligheder for at forbedre din computer. Programmet har mange forskellige funktioner, og bruger sine kraftfulde optimeringsværktøjer til at holde din pc ren, sikker og forbedret.

Programmet har mange fordele og kan blandt andet hjælpe dig med at optimere dit system så det bliver hurtigere og mere driftssikkert at benytte, så du ikke risikere at dit system pludselig går ned. Programmet indeholder en del optimeringsværktøjer, der hjælper med at holde din computer ren, få din internetforbindelse til at ydemere, øge din download hastighed og meget mere. Programmet er nemt at benytte med sin one-click tilgang og gør det hårde arbejde for dig. Det er et program der kan anbefales, hvis du ønsker et omfattende optimeringsprogram, der kan pleje din computer, så den fungere mere optimalt. Et ganske fornuftigt program til computeroptimering.

Download Dr. Salmans Window Power Tools 9.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
27.186

Version
9.2

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.61 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DMI Software
Detaljeret information
Downloads
27.186
Version
9.2
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.61 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
20-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DMI Software
3 0 536

Afinstallering af Dr. Salmans Window Power Tools

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dr. Salmans Window Power Tools fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dr. Salmans Window Power Tools , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dr. Salmans Window Power Tools være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.