Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

Norton AntiVirus download

Download og prøv  Norton AntiVirus her

For at sikre ens computer mod de seneste trusler, er det vigtigt at finde et tilstrækkeligt stærkt antivirusprogram. Ligesom alle andre softwares til ens computer eksister der også et hav af forskellige antivirusprogrammer at vælge imellem.

Gennem årene har Norton AntiVirus været en af de mest benyttede af dem. Grunden til at Norton AntiVirus har kunne bevare sin popularitet, skyldes uden tvivl den fantastiske brugervenlighed og de frekvente opdateringer mod nye trusler.

Nødvendigheden af et beskyttelsesprogram

Gennem årene er sikkerheden på internettet blev væsentlig forbedret. Hvis du benytter Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge (tidligere Internet Explorer 11), så har din browser allerede indbyggede sikkerhedselementer. Sikkerhedselementer, som helt automatisk skanner og forsøger at opfange risikable filer, inden du har downloadet dem ned på din computer. Hvis du har behov for en god browser, vil vi anbefale at tage et kig på vores browserkategori, som du finder ved hjælp af dette link.

Alle browsere er anmeldt og testet af os, så du finder helt sikkert en, der passer dig bedst. Men en sikker browser bidrager ikke med optimal sikkerhed. Selvom størstedelen af sikkerhedstruslerne kan komme gennem en browser, kan de også sagtens komme fra e-mail, kommunikationsværktøjer eller andre fildelingssoftwares. Det er derfor helt essentielt at have et beskyttelsesprogram installeret på ens computer, så uanset hvor truslen kommer fra, er du risikofri.

Erfaring er nøglen

Når man skal vælge et antivirusprogram, er det vigtigt at udvikleren har erfaring. Erfaringen bidrager til, de forskellige udviklere har mødt forskellige trusler. Derved ved de efter erfaring, hvordan de forskellige trusler skal håndteres.

Udvikleren af Norton AntiVirus, Symantec blev oprettet helt tilbage i 1991, og man skal derfor ikke frygte at Norton ikke har erfaring med kommende sikkerhedstrusler. Siden 1991 så har Symantec udviklet en række forskellige sikkerhedsprogrammer, der hver især har deres fordele.

Brugervenlighed

Ens antivirusprogram skal gerne være overskueligt, så selv dem med minimal teknologisk erfaring, kan finde ud af at benytte det. Overskueligheden og designet bidrager til at alle brugere, har mulighed for fuldt ud at udnytte alle funktioner. Norton AntiVirus har siden første udgivelse fået en lang række designforbedringer. Det nyeste design af Norton AntiVirus er uden tvivl det bedste til dags dato. Designet er overskueligt, og har mange minimalistiske elementer. Det er let at finde funktionerne, og man finder ofte en del ekstrafunktioner, man umiddelbart ikke vidste lå der. Grunden til dette skyldes uden tvivl automatiseringen af programmet.

Efter at du har downloadet og gennemgået den hurtige installation, kan det anbefales, du gennemfører en hurtig scanning, som kan finde eventuelle trusler. Derefter kan du minimere programmet, og det vil køre videre i baggrunden uden, du lægger mærke til det. Hvis programmet opfanger noget, som kræver din opmærksomhed, vil programmet selvfølgelig gøre dig opmærksomhed på dette. Derudover, fylder programmet stort set ingenting på ens computer, og kræver heller ikke nogen særlig computer for at kunne trækkes. Norton AntiVirus er uden tvivl perfekt optimeret, og det skarpe design betyder fremragende brugervenlighed.

Support

Fantastisk brugervenlighed er ikke nok for Symantec. Symantec har nemlig også en fremragende support. Hvis du skulle sidde med et problem, så kan du besøge Symantec support side her. Herunder kan du finde løsninger til langt de problemstillinger. Hvis supportsiden ikke er tilstrækkelig, så kan man vælge at ringe til Symantec mandag-fredag mellem klokken 8.00 til 20.00. Gennem telefonlinjen får du alt den hjælp, som du har behov for. Det er selvfølgelig dansktalende support som du får fat i, de er yderst kompetente og kan som regel løse det meste, uanset hvilket problem som du sidder med.

Opdateringer

Det er altid rart at ens software bliver ofte opdateret, men især for et sikkerhedsprogram, så er det en fuldstændig nødvendighed. Desværre er det sådan, at der altid bliver udviklet nye trusler, som sikkerhedsudviklere skal være opmærksom på, da deres programmer gerne skulle opfange de nyeste trusler. Heldigvis for os, så bliver Norton AntiVirus ofte opdateret, og disse opdateringer sker helt automatisk, så man ligger faktisk ikke rigtig mærke til det. Når du har tilkøbt dig Norton AntiVirus, så koster alle fremtidige opdateringer selvfølgelig ikke en krone.

Alternative antivirusprogrammer

Det er altid rart med lidt forskelligt at vælge imellem, og der er en del valgmuligheder når det gælder antivirusprogrammer. Eksempelvis så er AVG AntiVirus og McAfee gode alternativer. Både AVG og McAfee har mange af de samme funktioner, som du finder hos Norton. Fordelen ved nogle alternativer er, at enkelte har gratisversioner, så du har rig mulighed for at prøve programmet af inden at du køber det.

Efter vores erfaring så kommer det i sidste end ned til personlig præference. Vi er fan af både AVG og McAfee, men vi er også stor fan af Norton AntiVirus. Hvis du ønsker mere uddybet information om andre antivirusprogrammer, så kan du besøge vores antiviruskategori som du finder ved hjælp af dette link. Her kan du finde et hav af antivirusprogrammer, både gratis og købsversioner.

Tilgængeligheden

Det er en udvikleres bedste interesse, at deres produkt er udviklet til så mange platforme som muligt. Norton AntiVirus er ingen undtagelse. Det er Windows-versionen som du finder her på siden. Hvis du ønsker Mac, Linux Android eller iPhone-version, så kan du benytte dette link. De forskellige versioner er veludviklede, og er helt sikkert ikke dårlige eksports, som mange udviklere har det med at udgive.

Konklusion

For at opsummere, så er Norton AntiVirus helt sikkert en god mulighed, hvis man har behov for stærk sikkerhed for ens computer. Programmet er brugervenligt at finde rundt i, og langt de fleste funktioner sker helt automatisk. Derudover, så er programmet fantastisk optimeret, hvilket betyder at stort set alle computere kan være med. Sikkerheden er ekstrem høj på grund af de hyppige og dybdegående opdateringer.

Prikken over i’et er uden tvivl den fremragende support. Det er for os en indikation på, at udviklerne har en passion for sikkerhed for deres brugere. Med Norton AntiVirus har du altid den vejledning og hjælp, så din computer kan få lov til at leve i mange år. En varm anbefaling herfra. 

Download Norton AntiVirus (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
68.200

Version
(dansk)

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 10 / 8 / Windows 7 / XP / XP Pro / Vista

Størrelse
123 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Symantec
Detaljeret information
Downloads
68.200
Version
(dansk)
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 10 / 8 / Windows 7 / XP / XP Pro / Vista
Størrelse
123 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
27-10-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Symantec
4 0 398

Afinstallering af Norton AntiVirus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Norton AntiVirus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Norton AntiVirus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Norton AntiVirus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.