Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

McAfee AntiVirus Plus download

Download McAfee AntiVirus Plus på dansk, og få grundlæggende beskyttelse.

Det er utrolig vigtigt at beskytte sin computer mod virus, men det er noget, som mange opdager lidt for sent, og så er uheldet ude. Det er en rigtig irriterende situation at stå i, så det er en god ide at forebygge det, så du kan komme udenom det i god tid. Det er her, at du kan få rigtig god brug af McAfee AntiVirus Plus, da det nemlig kan beskytte dig mod de virusser, som du ikke vil have ind på din computer.

Der er desværre ingen mulighed for at downloade en prøveperiode af programmet. Du får til gengæld også et rigtig godt antivirusprogram for pengene, så i sidste ende kan det godt være det værd, hvis du gerne vil have, at din computer er optimalt beskyttet. Med denne anmeldelse kan du give dig selv muligheden for at se, om programmet er noget for dig generelt, så du ikke kommer til at bruge en masse penge på noget, som du ikke er glad for i sidste ende. Det er derfor et rigtig godt tilbud, som du burde tage imod, hvis du går og mangler et antivirusprogram.

Registrering af malware på millisekunder

Teknologisk er det rigtig svært at følge med i den udvikling, der er i virusser hver eneste dag. Hver dag bliver der udviklet nye slags, og hver dag udvikles der videre på de eksisterende virusser. Det er svært som helt almindelig privatperson at beskytte sin computer mod de mange trusler, der rammer den hele tiden. I disse tilfælde kan det derfor være rigtig smart at have McAfee AntiVirus Plus installeret på din computer, så du kan få den bedst mulige hjælp til at undgå et virusangreb. Lige præcis dette antivirusprogram analyserer og blokerer diverse virusser på millisekunder, så de aldrig når ind på din computer. Beskyttelsen vil fremstå som umulig at komme igennem, da der vil være så godt som intet hul igennem muren.

Du kan derfor roligt installere McAfee Antivirus Plus, hvis du gerne vil have en sikker oplevelse ved at bruge din computer. Du vil i bund og grund få rigtig svært ved at finde et andet program, som kan leve op til den standard, som McAfee AntiVirus giver dig. Så det er det sikre valg, hvis du gerne vil vælge rigtig i første omgang.

Ingen afbrydelser

Nu tænker du måske, at alt det arbejde, som McAfee AntiVirus Plus udfører kræver en masse energi. Men sådan er det slet ikke, og du vil yderst sjældent bemærke, at du har programmet installeret. Antivirusprogrammet kan sagtens lave en effektiv og hurtig scanning af virusser, malware og spyware. En gang eller to vil du måske være opmærksom på, at der lige bliver arbejdet lidt ekstra, men det vil hurtigt være overstået, så du nemt og ligetil kan komme videre med det, du var i gang med. Der er intet mere irriterende, end hvis du sidder og er i gang med noget vigtigt, og så vælger et program at sluge alt energien, men det skal du ikke bekymre dig om.

En større scanning af din computer vil ligeledes kun ske, når den er helt ledig. Det vil aldrig ske, hvis du er i gang med noget, som du ikke vil forstyrres i. Du kan selv bestemme, hvornår det skal ske ved at gøre det manuelt, men du kan også sørge for, programmet selv finder tiden til det. Der skal derfor gerne være så lidt gener som overhovedet muligt med dette antivirusprogram.

Brugervenlighed

Det hele kan måske godt komme til at lyde meget indviklet, nu hvor det hele skal fungere optimalt. Men heldigvis har producenten forsøgt at gøre det let for alle at komme igennem med antivirusprogrammet, så det ikke skaber problemer at få det installeret og få det brugt. Det er dermed blevet gjort meget brugervenligt. Når du først åbner startsiden, så finder du hurtigt ud af, at den vil give dig et rigtig overblik over de muligheder, du har. På den måde kan du også let komme til at prøve lidt frem og se, hvad du gerne vil gøre brug af, og hvad du ikke vil gøre brug af. Du kan ligeledes nemt finde ud af, hvordan diverse funktioner fungerer. Du kan også let sørge for, at programmet ikke hele tiden skal sende pop op-vinduer om alt, hvad der sker, hvis du ikke ønsker det. Nogle gange kan vi godt få lige lovlig mange af den slags fra alle de programmer, vi har installeret, så det kan være rart at sortere lidt i det. Så du kan fornemme, hvad du gerne vil have med og ikke vil have med.

Alternative antivirusprogrammer

Der er selvfølgelig mulighed for mange andre antivirusprogrammer, hvis du gerne vil prøve noget andet. Det kan eksempelvis være McAfee Total Protection, som du kan finde her. McAfee Total Protection har også en gratis prøveperiode på 30-dage, og er en samlet løsning med et hav af sikkerhedsfunktion. Hvis du lyst til vove dig ud i andre udviklere end McAfee, så har vi også testet og anmeldt AVG Anti-Virus Free Edition. Som navnet antyder, så er AVG Anti-Virus fuldstændig gratis at benytte, og er et fremragende alternativ, hvis man ikke har lyst til bruge for mange penge på sikkerhed, eller hvis prøveperioden for McAfee er udløbet. Hvis ingen af de ovenstående antivirusprogrammer har fanget dig, så kan du tjekke vores sikkerhedskategori ud. Der er helt sikkert et sikkerhedsprogram, som opfylder dit behov.  

Konklusion

Alt i alt så kan du være rigtig godt sikker på, at du med McAfee AntiVirus Plus får installeret et program, som kan, hvad det lover. Du kan være 99,9% sikker på, at der ingen virus vil være på din computer, efter du har installeret programmet, da teknologien bag er så gennemført. Som nævnt, så vil programmet registrere diverse virusser på ingen tid, så de vil ikke nå langt. Desuden kan du være sikker på, at programmet vil genere dig så lidt, at du næppe vil lægge mærke til det. Du kan let komme i gang med programmet, da dette udbyderen i den grad har haft fokus på god brugervenlighed.

Download McAfee AntiVirus Plus 14.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
16.478

Version
14.0

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux

Størrelse
130 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
McAfee, Inc.
Detaljeret information
Downloads
16.478
Version
14.0
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux
Størrelse
130 Mb
Licens
Demo
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
McAfee, Inc.
4 0 111

Afinstallering af McAfee AntiVirus Plus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere McAfee AntiVirus Plus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find McAfee AntiVirus Plus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle McAfee AntiVirus Plus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.