Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

McAfee Total Protection (Dansk) download

Download en gratis 30 dages prøveversion af McAfee Total Protection til din computer. Det er den ultimative sikkerhedspakke til din computer.

Et godt sikkerhedsprogram er en nødvendighed for din computer, og det kan være svært at vælge. Et problem som vi tit render ind i er, at der findes en masse forskellige programmer, som beskytter dig mod forskellige trusler.

Ved at benytte McAfees pakke, så slipper du for at have en lang række programmer installeret, hvilket betyder at du spare plads, samtidig med at du er total beskyttet mod alle trusler. Denne pakkeløsning er som sagt gratis at prøve, og det er Windows-versionen, som du kan downloade her på siden. McAfee har også udviklet Android, Mac OS og en iOS version, disse versioner finder du ved at benytte dette link.

Funktioner

Beskyttelse mod virus

McAfees pakkeløsning indeholder som sagt en række programmer samlet et sted, hvilket selvfølgelig betyder optimal sikkerhed, men også et hav af funktioner. Vi vælger at starte med at nævne virusbeskyttelsen. Virusbeskyttelsen er den mest populære funktion, som er udgivet af McAfee. McAfee har i mange år siddet på tronen over antivirusprogrammer, og det er der god grund til. Deres program bliver hyppigt opdateret, hvilket betyder at selv de nyeste trusler, ikke er relevante trusler for dig og din computer.

Udover at fjerne og blokere virus, så er du også beskyttet mod malware, ransomware, spyware og andre uønskede programmer.

Sikret søgning

Hvis du benytter Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer 11, så har du allerede visse sikkerhedselementer installeret gennem din browser. Men det er ikke altid at browserne er tilstrækkelige til at opfange trusler. McAfee Total Protection sikre din internetsøgning ved, at blokere risikable hjemmesider, fjernelse og stopning af truende downloads, samt beskyttelse mod eventuelle phishing-angreb. Hvis du mangler en stærk browser, så kan du besøge vores browserkategori ved hjælp af dette link.

Privatliv forbliver privat

McAfee Shredder funktionen beskytter dit privatliv ved, at slette dine personlige oplysninger permanent fra din PC. Denne funktion fjerner selvfølgelig ikke filer, som du ikke ønsker. Men nærmere sikre sig at de filer, som du ønsker slettet, bliver fuldstændig slettet. Så hvis du skulle være uheldig at have mistet kontrol over din PC, så kan hackere ikke frembringe sensitive filer og dokumenter.

Kodeordsbeskyttelse

Der er rigtig mange som har flere mapper med sensitiv information, om det så er bankoplysninger eller private billeder fra en ferie, så skulle de gerne forblive på ens computer hvis det er det, som man ønsker. McAfee Total Protection lader dig højreklikke på de ønskede mapper, hvorefter du kan gemme ved hjælp af adgangskodebeskyttelse og kryptering. Dertil er det ikke besværligt at skulle holde styr på sine kodeord, for McAfee Total Protection har også adgangskodestyring. Adgangskodestyring hjælper dig med at finde dit kodeord frem, hvis du skulle have glemt det. Derudover, så kan programmet også genkende dit ansigt og fingeraftryk, så du gennem dette kan logge på det du ønsker. Fingeraftryk og ansigtsfunktionen er dog umiddelbart mest aktuel, hvis programmet er installeret på din smartphone.

Flere enheder

Det ville hurtigt blive ret dyrt hvis man skulle købe licens og abonnement til alle ens enheder. Heldigvis for os, så når du har købt et abonnement til eksempelvis din PC, så kan dette abonnement også benyttes til dine resterende pc’er, Mac-computer, smartphone eller din tablet. Programmet er fremragende til at arbejde krydsplatform, så hvis du køber et abonnement så gør det kun dit liv lettere, hvis du downloader det til dine resterende enheder. Vi gør opmærksom på, at du selvfølgelig også kan downloade en 30-dags prøveperiode til de enkelte enheder ved hjælp af dette link.

Brugeroplevelse og design

Efter vores erfaring så går brugeroplevelse og design som regel hånd i hånd, da et uoverskueligt design ofte betyder ringe brugeroplevelse. Heldigvis, så er brugeroplevelsen i McAfee Total Protection ikke til at klage over. Designet minder om et typisk antivirusprogram, og det er nødvendigvis ikke en dårlig ting. Programmet er en pakkeløsning, hvilket betyder et hav af funktioner man kan lege med. Langt de fleste funktioner sker helt automatisk, men hvis du søger noget specifikt, så er det umiddelbart ikke besværligt at finde på grund af det simple design.

Opdateringer

Alle sikkerhedsprogrammer skal gerne blive opdateret så ofte som muligt. Det skal de fordi at der desværre altid bliver udviklet nye trusler mod ens computer.

Hvis udvikleren er hyppig til at opdatere, så kan deres programmer opfange disse trusler, og derved bliver du slet ikke påvirket. McAfee er fremragende til at holde deres produkter opdateret, og Total Protection er ingen undtagelse.

Support

For os er support en fremragende indikation på hvor seriøs en udvikler, er omkring deres kunder. Hos McAfee er der ingenting at klage over. Såfremt at du har et aktivt abonnement, så kan du få alt den hjælp du søger ved, at ringe eller chatte online til kundesupporten. Supporterne er alle sammen dansktalende og efter vores erfaring, så er de også super dygtige.

Mulige alternativer

Vi vidt vi ved, så eksistere der på nuværende tidspunkt ikke andre ultimative pakkeløsninger for sikkerhed. Men derfor kan man selvfølgelig altid downloade en række sikkerhedsprogrammer, og opnå den optimale sikkerhed gennem dette. Det kunne også være at det kun er et specifikt program, som eksempelvis antivirusprogrammer du søger. Hvis du generelt er på jagt efter gode sikkerhedsprogrammer, så vil vi anbefale at besøge vores sikkerhedskategori. I sikkerhedskategorien finder du en masse sikkerhedsprogrammer, som alle er anmeldt og tester af os. Du kan finde sikkerhedskategorien ved hjælp af dette link.  

Konklusion

Vi havde høje forventninger for McAfee Total Protection. Vi har tidligere haft anmeldt og testet McAfee produkter, og har altid givet dem en varm anbefaling. McAfee Total Protection er ingen undtagelse. Efter at du har downloadet programmet, så er installationen lynende hurtigt og efterfølgende er programmet en sand fornøjelse at benytte. McAfee har mange programmer under sig, og det er ganske fornuftigt at lave en pakkeløsning, og det har de formået at gøre til perfektion. Et årsabonnement af McAfee Total Protection koster blot 324.50DKK på nuværende tidspunkt, og som sagt, så kan dette abonnement benyttes til fem forskellige enheder. Prisen er helt fair, især taget i betragtning af hvad man får tilbage. Så hvis du aldrig vil bekymre dig om sikkerhedstrusler, så er McAfee Total Protection helt sikkert et program til dig.   

Download McAfee Total Protection (Dansk) 3.0.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.352

Version
3.0.9

Tilføjet
08-02-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet

Størrelse
5.01 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
McAfee, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.352
Version
3.0.9
Tilføjet
08-02-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet
Størrelse
5.01 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
15-07-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
McAfee, Inc.
3 0 3

Afinstallering af McAfee Total Protection (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere McAfee Total Protection (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find McAfee Total Protection (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle McAfee Total Protection (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.