Programmer » Browsere » Browsere

Internet Explorer download

Download den seneste version af Internet Explorer gratis her

VIGTIGT: Internet Explorer er forældet og bliver ikke længere opdateret. Vi anbefaler dig kraftigt at downloade en anden browser i stedet. Prøv fx Microsofts nyeste browser Microsoft Edge, som du kan læse vores anmeldelse af på dette link.

Internet Explorer har i mange år fået kritik for at være en langsom internetbrowser, men i de seneste opdateringer er der kommet en række velkomne forbedringer. For det første så er designet af Internet Explorer blevet forbedret. Mange husker sikkert hvor kaotisk og rodet at Internet Explorer så ud i de tidligere udgaver. Men i den nyeste version, så er der kommet et ret gennemført nyt design.

Designet er simpelt, men er umiddelbart designet sådan at det passer til Windows-systemer, såvel som tablets og smartphones. Faneblade, bogmærker og ofte besøgte hjemmesider har alle sammen et firkantet design. Men det firkantet design virker fremragende. Designet er meget tidsløst, og gør umiddelbart internetbrowseren langt mere overskuelig end i tidligere versioner. Internet Explorer er udviklet til dem af os, som stadig har Windows 7 eller 8.1. Det er Windows 7 versionen (64bit), som du finder på siden. Det er dog også muligt at installerer Internet Explorer 11 på en Windows 10 computer uden at imødekomme problemer. Men, hvis du mangler en Microsoft browser til Windows 10, så vil du stærkt anbefale Microsoft Edge, som er udviklet netop til Windows 10. Microsoft Edge finder du ved at benytte dette link.

Sikkerhed

I forhold til tidligere versioner af Internet Explorer, så har Microsoft i version 11 formået at skærpe sikkerheden. Ved besøg af risikable hjemmesider, så vil Internet Explorer helt automatisk advare dig, og spørge dig om du er helt sikker på om du ønsker at besøge den valgte hjemmeside.

Derudover, så når du downloader en fil, så skanner Internet Explorer 11 også helt automatisk filen, før at den ligger på din harddisk. Hvis filen indeholder truende spyware/software, så bliver du igen advaret. Du kan dernæst vælge at beholde filen, eller lade Internet Explorer 11 fjerne den.

Hastighed

Microsoft har i mange år fået kritik for deres internetbrowsere, og det har været ganske forståeligt. For tidligere internetbrowsere, har helt sikkert været alt for langsomme i forhold til alternativerne. Men heldigvis så har folkene bag Internet Explorer taget kritikken til sig, og har forbedret hastigheden i version 11. Det er meget hurtigere at læse diverse hjemmesider.

Derudover, så virker browseren også mere samarbejdsvillig med eksterne softwares. Softwares som Java, Flashplayer osv. er faktisk alle sammen præinstalleret, så du behøver ikke at skulle downloade dem efter at have downloadet Internet Explorer 11.  

Brugervenlighed

En af de mest tydelige forbedringer er rent visuelt, som sagt er designet blevet lavet en del om. Og vi kan egentlig godt forstå hvis fans af tidligere Internet Explorer versioner ikke er fan af det nye design. Men det var ret nødvendigt at få ændret det gamle design. Det nye design er fantastisk overskueligt, og fjernelse af alle pop-ups og dialog bokse er også med til at skærpe hastigheden væsentligt. Udover dette, så finder du alle knapper og funktioner samme sted som tidligere. Disse funktioner ligger blot lidt mere skjult, så de ikke går i vejen for designet.

Fremtidige opdateringer

Internet Explorer vil blive opdateret så længe at Windows 7 og 8.1 gør. Dermed er vi sikret at de seneste sikkerhedstrusler kan blive forhindret, også hvis der skulle komme nye formater som en internetbrowser gerne skulle understøtte, så vil også de blive understøttet. Det er også en mulighed at der vil komme design og systemoptimeringer. Det er dog ikke sikkert, da Microsoft umiddelbart bruger det meste af deres energi på deres Windows 10 browser, Microsoft Edge.

Alternative browsere

Mozilla Firefox og Google Chrome er to stærke alternativer, hvis man ikke ønsker at benytte Internet Explorer 11. Disse alternativer har helt sikkert visse fordele og ulemper, men det er umiddelbart en smagssag for brugeren. Nogle er måske fan af Google Chromes design, hvor andre måske ikke er. Google Chrome har desuden også tidligere fået kritik for at have for systemskrævende. De to alternativer har enkeltvis stærke og svage sider. Hvis du generelt er på internetbrowser jagt, så har vi også flere browsere end Mozilla Firefox og Google Chrome, som du kan finde ved hjælpe af dette link. Du kan også finde en dansk anmeldelse af Mozilla Firefox her, eller en anmeldelse af Google Chrome her.

Konklusion

Explorer på dansk indeholder en hel række nyheder i forhold til forgængeren. Designet er blevet mere strømlinet, der er færre irriterende dialogbokse, mere intuitiv navigation og en masse forbedringer, som gør Explorer hurtigere at arbejde med. Det er i Explorer muligt at fastgøre dine favoritsider direkte på proces-linjen for hurtig adgang dertil, og indbygget hardware-acceleration er med til at gøre denne version af Explorer endnu hurtigere til afvikling deraf. Internet Explorer 11 er en Windows browser, hvilket betyder at det fra Windows side er stor interesse i at den er så samarbejdsvillig med Windows-brugere som muligt. Det er umiddelbart en kæmpe fordel, for der i fremtiden højst sandsynligt vil forekomme forbedringer og opdateringer. En super og vigtig opdatering fra Microsoft, som du bør downloade, hvis du har lyst til at se om denne opdateringer er noget for dig og din computer.

Download Internet Explorer 11 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
61.834

Version
11

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 7 & 8

Størrelse
57.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
61.834
Version
11
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 7 & 8
Størrelse
57.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-12-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 274

Afinstallering af Internet Explorer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Internet Explorer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Internet Explorer , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Internet Explorer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.