Programmer » Browsere » Browsere

Mozilla Firefox download

Download den nyeste version af Mozilla Firefox gratis her.

En god internetbrowser kan være svær at finde, men heldigvis så er der en del forskellige at vælge imellem. I denne omgang tager vi et kig på Mozilla Firefox samt hvilke ændringer den seneste opdatering af browseren har bragt. Mozilla Firefox har eksisteret i mange år, og har lige siden lancering været en af de foretrukne browsere især hos Windows-brugere. Det er af gode grunde, for Mozilla Firefox fylder stort set ingenting på ens computer, og har ekstrem minimale systemkrav for at fungerer optimalt. Selv med en virkelig sløv computer, så er Mozilla Firefox ekstrem hurtig til at indlæse et hav af hjemmesider. Du kan også sagtens have en række faneblade åbne på én gang, uden at mærke det store sving i hastighed. I sidste ende vil det dog altid komme an på hvor stabil ens internetforbindelse er, så hvis du imødekomme langsom indlæsning, så skyldes det med garanti din forbindelse, og ikke browseren.

Hvorfor vælge Mozilla Firefox?

Det er en del fordele ved at vælge Mozilla Firefox, blandt andet så er browseren fantastisk til at huske ens brugernavn og adgangsord, hvis man altså har givet tilladelse til dette. Det er super belejligt, især hvis man har nogle hjemmesider, hvor der godt kan gå lang tid imellem besøg. Så er det fantastisk at have browseren til at finde kodeord og brugernavn frem, helt automatisk. Der er også et sikkerhedselement i at Mozilla Firefox selv finder kodeord frem. Skulle du være uheldig og din computer eller den besøgende hjemmeside har keylocker, så kan denne keylocker ikke opsluge dit kodeord, da det helt automatisk blive placeret i feltet. For at en keylocker skal virke, så er man nød til manuelt at skrive kodeordet på tasteturet, hvor denne keylocker så registrere hvilke taster man bruger. En risiko man ikke behøver at løbe med Mozilla Firefox. Derudover, så er designet i browseren også ganske overskueligt og behageligt at kigge på. Uanset hvor mange faneblade og bogmærker vi kastede mod Mozilla Firefox, så formår browseren stadig at se ren og overskuelig ud. Ved åbning af mange faneblade, så bliver fanebladene ’presset’ sammen, så de fylder minimalt, men på trods af dette, så er de stadig lette at åbne når man ønsker det. Det er også muligt at downloade tilføjelser til browseren, hvilket betyder at du kan personliggøre den så vidt muligt. Det kunne eksempelvis være en tilføjelse som Adblock, der fjerner alle reklamer fra videoer og hjemmesider.

Sikkerhed

Gennem årene er det blevet et krav for en internetbrowser at have et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Det lever Mozilla Firefox heldigvis op til. Hvis du besøger en hjemmeside, som muligvis udgør en sikkerhedsrisiko, så bliver du advaret og har derefter mulig for enten at fortsætte dit besøg, eller stoppe besøget. Der er også sikkerhedselementer som vil advare og sætte en stopper for usikre online transaktioner, svindelnumre og falske webshops. Ligeledes gælder det download af filer. Hvis du downloader en fil som udgør en trussel, så vil browseren igen, helt automatisk gøre dig opmærksom på dette, og du kan efterfølgende fortsætte din download eller vælge at stoppe den. Selv med så skærpe sikkerhedselementer, så betyder det ikke at du kan undgå at have et godt antivirusprogram. Her på hjemmesiden har vi en anmeldt en række antivirusprogrammer, som du kan finde ved hjælpe af dette link. Mange af dem er tilmeld helt gratis at downloade og benytte. Så er du altid helt sikret.

Privat browsing

En ting som Mozilla Firefox har formået at gøre væsentligt bedre end de mange alternativer, er helt sikket privat browsing. Når du har browseren åben kan du benytte genvejen: ctrl+shift+p, hvilket åbner en ny fane. Denne fane skjuler dine besøgte sider, søgninger, cookies og midlertidige filer. Dine hentede filer og bogmærker bliver dog gemt, selv under privat browsing. Der er også hjemmesider, som benytter teknologi til at overvåge din aktivitet på internettet. I privat browsing er du beskyttet mod denne overvågning, og dit privatliv kan forblive privat. Din internetudbyder kan dog stadig se hvilke hjemmesider du besøger, så hvis du vil have fuldstændig anonymitet, så vil vi anbefale en VPN. Vi har en masse VPNs klar til download, du kan finde dem på dette link.

Alternativerne

Det er ingen hemmelighed at der eksistere en masse alternative browsere. Den stærke konkurrent til Mozilla Firefox er uden tvivl Google Chrome. Der er selvfølgelig forskelle på de to browsere, men set i det store billede, så er det småting. Mozilla Firefox gør sig dog meget stolt i, at deres browser bruger langt mindre hukommelse fra din computer end Google Chrome gør. Dernæst er det meget omdiskuteret hvilken af browserren som er hurtigst til indlæsning af hjemmeside. For os, så omhandler det i sidste ende om hvilket design man bedst kan lide. Vi har test og anmeldt den nyeste version af Google Chrome, og du kan finde anmelde ved hjælp af dette link. Hvis hverken Google Chrome eller Mozilla Firefox er tiltalende, så er der selvfølgelig også Microsofts Internet Explorer 11. Du kan downloade og læse en anmeldelse af Internet Explorer 11 lige her. Hvis ingen af de ovenstående browsere er tiltrækkende, så kan du selvfølgelig også besøge vores browserkategori på dette link. Der kan du finde anmeldelser af alle attraktive internetbrowsere, som er klar til download.

Konklusion

Som konklusion, så er Mozilla Firefox et fremragende valg, hvis man har behov for en ny browser. Mozilla Firefox har en god placering på markedet og er en af mest foretrukne. Browseren bliver desuden hyppigt opdateret, så du er altid sikret at hastigheden er hurtig og du er sikret dog de seneste internettrusler. Den anden internetbrowser, som hersker markedet er Google Chrome. Vi har intet negativt at siger over Google Chrome, lige på nær ryet for at opsluge ens computers hukommelse. Vi har benyttet både Google Chrome og Mozilla Firefox i mange år, og i sidste ende er det en smagssag hvor vidt man kan lide de forskellige designs. Både Google Chrome, Internet Explorer 11 og Mozilla Firefox er helt gratis at benytte, og alle sammen også tilgængelig på dansk, så du har rig mulighed for prøve dig frem. Det er også stort set ligegyldigt hvilket styresystemer som du benytter, for Mozilla Firefox er udviklet til langt de fleste. Det er Windows-versionen som du kan downloade her fra hjemmesiden. Hvis du leder efter Mac, Linux eller selv Android versionen så kan du finde dem ved at bruge dette link.

Download Mozilla Firefox 18.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
25.923

Version
18.1

Tilføjet
07-03-2004
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Størrelse
0.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Mozilla Foundation
Detaljeret information
Downloads
25.923
Version
18.1
Tilføjet
07-03-2004
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux
Størrelse
0.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
07-11-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Mozilla Foundation
4 0 122

Afinstallering af Mozilla Firefox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Mozilla Firefox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Mozilla Firefox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Mozilla Firefox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.