Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

Spybot - Search & Destroy Free download

Her kan du gratis downloade Spybot - Search & Destroy Free, som kan opdage og fjerne spyware af alle mulige slags, fra din computer.

De fleste er ikke opmærksomme på spyware, da det er en rimelig ny trussel, som der ikke findes så meget beskyttelse imod. De fleste antivirusprogrammer kan ikke hjælpe imod spyware, da det netop er så nyt et fænomen, og derfor kan det være en god ide for dig at have et program, der har sit fokus på spyware, og som dermed kan hjælpe dig med at få det bekæmpet.

Det er en rigtig ubehagelig trussel at være ude for, da spyware overordnet handler om, at en hacker gerne vil have dine informationer og oplysninger, uden at du har en chance for at bemærke det og har givet tilladelse til det. Der er således en hacker, der kan følge med i alt, hvad du laver på din computer og dermed få en masse viden omkring dine private sager, som du formentlig ikke ønsker at dele med andre. Spyware kan også betyde, at en hacker kan kontrollere din PC uden, at du kan gøre noget ved det. Det er ikke en sjov situation at stå i, og dermed kan det være smart for dig at hente et program som Spybot - Search & Destroy, da det er en let vej til hjælp med spyware.

Sådan fungerer programmet

I bund og grund fungerer Spybot – Search & Destroy ikke anderledes end andre antivirusprogrammer. Programmet scanner din computers harddisk og computerens ram for skadelige programmer som spyware, malware og virusser. Der er dermed ikke noget nyt i dette, og det skulle dermed være rimelig let for dig at sætte dig ind i, hvordan det hele hænger sammen i programmet. Den eneste forskel er, som nævnt, hvilket fokus programmet har, og det er i dette tilfælde spyware.

Det kan lyde meget lige til. Der er selvfølgelig en masse teknologi bag det hele, som kan være svær at forstå for almindelige mennesker, der ikke har den helt store ekspertise i computere, malware, spyware og virusser. Derfor kan det i sidste ende godt betale sig at gøre brug af et program som dette, hvor det hele bliver serveret for dig. Det er en tjeneste, som du vil takke dig selv for at have sagt ’ja’ til.

Du kan se frem til at kunne bruge din computer i sikkerhed, uden at nogen skal holde øje med dig, uden du ved det.

Historien bag

Spybot – Search & Destroy er et program, der stammer fra Tyskland, hvor programmøren Dr. Patrick Michael Kolla udarbejdede det. Starten på programmet startede allerede i 2001, hvor Kolla som studerende skrev et mindre program, der blev optakten til det Spybot – Search & Destroy, som du kan downloade i dag blandt andet her, hos deres egen hjemmeside. Her kan du også finde andre versioner af programmet. Den dag programmet stod færdigt for flere år siden, blev det distribueret af Kollas eget selskab, PepiMK Software.

Tilgængelighed

Det er desværre ikke alle, der kan få fornøjelsen af Spybot – Search & Destroy, da det er lavet til Microsoft Windows. Der vil ligeledes være nogle versioner af Spybot, som du ikke vil kunne hente, hvis du ikke ligger inde med det passende Windows system. Det handler eksempelvis om, at hvis du bruger Windows XP eller Windows Vista, så kan du ikke hente den version, der hedder Spybot 2.6, men du kan i stedet hente 2.4 udgaven. Der derfor næsten garanteret en mulighed for at hente en version af Spybot, hvis du er bruger af Windows på den ene eller den anden måde.

Hvis du er en indehaver af Mac, så kan du selvfølgelig stadig finde et rigtig godt antivirusprogram, der fungerer helt optimalt. Du kan eksempelvis se lidt nærmere på Norton AntiVirus, hvor vi henviser til en hjemmeside, hvor du kan hente programmet til din Mac computer. Dette program har også fået en masse god omtale, så det kan du sagtens bruge som alternativ uden problemer.

Brugervenlighed

Brugervenligheden i dette program har umiddelbart været i højsædet, da det blev udviklet. Der er over tusindvis af downloads hver eneste dag, hvilket tyder på, at folk er glade for det og fortæller det videre til deres bekendte. Det tyder derfor på, at du roligt kan downloade programmet og ikke skal være bange for, at du ikke kan finde ud af det, når du først har det på din computer.

Alternative programmer

Det ville være løgn at sige, at Spybot – Search & Destroy er det eneste antivirusprogram, der kan hjælpe dig. Der findes mange andre på markedet, som du også vil få rigtig stor glæde af – det er dog ikke alle, som er gratis i en ubegrænset periode. Der er mange brugere, der er utrolig glad for McAfee, som har udviklet rigtig mange antivirusprogrammer. Du kan eksempelvis se lidt nærmere på McAfee AntiVirus Plus, som vi også har lavet en anmeldelse af. På den måde kan du let sætte dig lidt ind i, hvad det er for et program, inden du vælger at downloade det. Det er næppe en udbyder, du vil blive skuffet over, da de generelt er meget anerkendte.

Du kan selvfølgelig også finde en masse andre muligheder. Hvis du har mod på selv at undersøge feltet en smule, så har vi en masse bud i vores kategori med antivirusprogrammer. Her skulle du nok kunne finde et program, der passer rigtig fint til det, som du går og mangler. Der er blandt andet anmeldelser af både gratis og betalte antivirusprogrammer. 

Opsummering

Alt i alt kan det konkluderes, at Spybot – Search & Destroy er en rigtig god mulighed for dig, hvis du rigtig gerne vil af med spyware, eller utrolig gerne vil være sikker på, at det aldrig kommer til at ske for dig. Med dette program foregår det, som det plejer: Din computers harddisk bliver scannet. Teknologien bag er udarbejdet den dygtige programmør Kolla, dermed skulle der også gerne være styr på det hele på dette punkt. Alt dette kan du blive ejer af, så længe du har en Windows computer, ellers må du søge til andre programmer. Prikken over i’et i dette program er, at det er et program, som alle kan bruge, hvert fald så frem benytter et Windows styresystem.

Download Spybot - Search & Destroy Free 2.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
14.390

Version
2.7

Tilføjet
30-12-2005
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
66.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Safer-Networking
Detaljeret information
Downloads
14.390
Version
2.7
Tilføjet
30-12-2005
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
66.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Safer-Networking
5 0 5

Afinstallering af Spybot - Search & Destroy Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Spybot - Search & Destroy Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Spybot - Search & Destroy Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Spybot - Search & Destroy Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.