Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

Emsisoft Anti-Malware download

Download en gratis 30-dags prøveperiode af Emsisoft Anti-Malware. En fantastisk software til at finde og fjerne forskellige typer af trojanske heste, malware og andre internettrusler.

Et godt sikkerhedsprogram er helt essentielt for daglig brug af computeren, og efter vores erfaring så kan det virke uoverskueligt, at finde ud af, hvilket man skal vælge. Mange sikkerhedsprogrammer er som regel ret uretfærdige prismæssigt, eller også går de i vejen for vores daglige brug af computeren.

Der er ikke noget mere irriterende end hyppige popups – eller en kedelig designet brugerflade, som ikke passer ind på ens computer. Emsisoft er heldigvis anderledes. Det kan godt være, at det er et af de nyere sikkerhedsprogrammer, men programmet er ret dybdegående, lynende hurtigt og giver et nemt overblik over programmets handlinger. Det er muligt at prøve programmet af i 30 dage, efter prøveperiode skal du blot af med 279.53 DKK for én licens på et år. Emsisoft er desværre kun udviklet til Windows 7, 8.1 og 10 på nuværende tidspunkt. Hvis du ikke benytter nogle af disse styresystemer, så henviser vi til nedenstående afsnit Alternative sikkerhedsprogrammer.

Sikkerhedsprogrammer er en nødvendighed

Enhver computer skal have et godt sikkerhedsprogram. Hvis man benytter internettet hyppigt, eller ofte downloader diverse programmer fra alle slags hjemmesider, så er der en høj risiko for at blive angrebet af diverse sikkerhedstrusler. Et godt sikkerhedsprogram vil give dig besked, ligeså snart at du skal være opmærksom på mulige trusler. Dertil så skal det selvfølgelig gå hurtigt for at få disse trusler fjernet, så de ikke når at få fat i sensitive informationer fra dig og din computer.

Der findes desuden en del forskellige slags trusler såsom, virus, malware, spyware, trojanske heste og keylogger. Derfor skal du være opmærksom på, at dit valgte sikkerhedsprogram kan fjerne alle former for trusler, så du ikke ender med at sidde med et, som kun kan beskytte dig mod enkelte trusler. Emsisoft Anti-Malware forsøger at fange alt, og stopper desuden diverse popups, som kunne udgøre en risiko for dig. Dertil har Emsisoft Anti-Malware en unik Dual-engine malware skanner, et fire kerne lags beskyttelse, avancerede oprydning og restoration muligheder, sikkerhedsinformationer, hurtig og hjælpsom brugersupportlinje og til sidst, men ikke mindst, så tager en malware skanning kun omkring et minut!

Opdateringer

Hyppige opdateringer er altid vigtige for alle softwares, men det især vigtigt for et sikkerhedsprogram. Der bliver konstant udviklet nye trusler, som sikkerhedsprogrammer skal være opmærksomme på, og være klar til at opsamle i skanninger. Emsisoft Anti-Malware er ingen undtagelse. Faktisk, så har programmet nogle gange en opdatering hver time for at fylde databaserne ud. Timelige opdateringer får dig måske til at rynke brynene i frygt for, at det går i vejen for dit daglige computerbrug. Men faktisk så ligger man slet ikke mærke til at de mange opdateringer sker, med mindre at man åbner programmet. Størstedelen af tiden er programmet nemlig minimeret, og man ligger faktisk ikke rigtig mærke til, at det overhovedet er installeret.

Du får selvfølgelig en besked hvis programmet finder trusler, og spørger dig dernæst om det er okay at fjerne de risikable filer. Der er ingen tvivl om, at Emsisoft Anti-Malware er det program, hvor vi har set de mest hyppige opdateringer. Det var en positiv overraskelse for os, og giver os en tryghed om at vores computer altid er beskyttet – både nu men også i fremtiden. Det betyder også at hvis man ender med at købe en licens, så ender man ikke med at sidde med et utilstrækkeligt program om få måneder. Tværtimod så er du sikker på altid at være beskyttet.

Alternative sikkerhedsprogrammer

Selvom at Emsisoft Anti-Malware umiddelbart er et fantastisk program, så er der stadig få ting som programmet ikke kan klare. Derfor er det kun retfærdigt at nævne et par mulige alternativer, som måske passer dig bedre.

Som nævnt ovenstående så er Emsisoft Anti-Malware ikke udviklet til Mac-systemer. Hvis du benyttet en Mac, så vil vi anbefale Avast! Free Antivirus. Avast Free Antivirus er udviklet på dansk, og sørger for at holde din Mac ren for virus og spyware. Dette program er desuden gratis, hvilket selvfølgelig kun er en fordel.

Et andet muligt anti malware program er Anti Explorator. Anti Explorator er dansk udviklet, og derfor selvfølgelig også på dansk. Programmet er et af vores mest populære sikkerhedsprogrammer, og prismæssigt koster det kun 199 DKK for én licens. Anti Explorator er uden tvivl et program, som er værd at vurdere om det passer en bedre, da det kan præcis det samme som Emsisoft Anti-Malware og måske endda lidt mere.

Dem af jer, som bruger Windows skal selvfølgelig også have mulighed for et gratis sikkerhedsprogram. AVG AntiVirus Free er fuldstændig gratis at downloade og benytte. Du kan også købe en købsversion af AVG AntiVirus, som selvfølgelig betyder lidt ekstrafunktioner. AVG AntiVirus er også utrolig populært, og det er i sidste ende en smagssag, hvilket af programmerne som man ønsker til at beskytte ens computer.

Konklusion

Emsisoft Anti-Malware er et ret dybdegående program, og vi var positivt overrasket over hvor mange trusler som programmet kunne fange. Designet af brugerfladen er heller ikke til at klage over. Vi fandt alle de funktioner lige der, hvor vi ønskede dem. Dertil har det et minimalistisk design, som passer perfekt til langt de fleste computere. De blå og hvide farver er behagelige at kigge på, og det er umiddelbart ikke et design som man bliver træt af. Supporten er også ganske fornuftig, og de svarer forholdsvis hurtigt med en besvarelse af alle former for spørgsmål – uanset om det er om programmet eller et betalingsproblem. Derudover har Emsisoft været så flinke at give os 30-dage, hvor vi kan prøve programmet helt kvit og frit. Derfor ser vi ingen grund til ikke at prøve programmet af. Vi blev positivt overrasket, og vi er sikre på, at du også vil få glæde af det.

Emsisoft Anti-Malware får en varm anbefaling fra os, og derfor giver vi det selvfølgelig 5 stjerner.     

Download Emsisoft Anti-Malware 5.0.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
10.749

Version
5.0.8

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
238 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Emsi Software GmbH
cc@emsisoft.com
Detaljeret information
Downloads
10.749
Version
5.0.8
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
238 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
21-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Emsi Software GmbH
4 0 34

Afinstallering af Emsisoft Anti-Malware

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Emsisoft Anti-Malware fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Emsisoft Anti-Malware, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Emsisoft Anti-Malware være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.