Programmer » Multimedie » Film redigering

VSDC Free Video Editor download

VSDC Free Video Editor er et godt alternativt videoredigeringsprogram til Windows-systemer. Det er helt gratis, og kan downloades her.

VSDC Free Video Editor er et alternativ til tidligere videoredigeringsprogrammer, og fungerer på mange måder som du forventer. Er du øvet i klipning og redigering, så er programmet en leg at benytte, det ligner nemlig mange andre eksisterende videoredigeringsprogrammer. Men VSDC Free Video Editor har den stærke fordel at værende fuldstændig gratis. Installation er smertefri, og filstørrelsen er ikke slem.

Hvis du blot ønsker lidt let redigering, så er VSDC Free Video Editor lige noget for dig. Programmet indeholder alle de mest basale funktioner og umiddelbart, ser det ud til, at der bliver tilføjet flere og flere. I seneste version blev der tilføjet mulighed for 4K redigering, hvilket mange alternative videoredigeringsprogrammer ikke understøtter endnu.

For amatører og professionelle

VSDC Free Video Editor grundprincip er, at alle skal kunne klippe og redigere deres videoklip. Ligeså snart man åbner programmet bliver man guidet, så man ikke sidder fast.

Gennem opstarts skærmen skal man blot vælge det, som man ønsker at foretage sig, uanset om det er et nyt projekt, start redigering eller eksport af et projekt. Hvis man trykker på en af de ovenstående funktioner, så bliver man henvist til udviklerens hjemmeside, som har lavet en overskuelig guide til hvordan, at man går i gang med sit projekt.

Når man føler sig klar, så kan man så småt gå i gang med at begynde sin redigering eller klipning.

Simple funktioner som drag and drop er en vigtig del af programmet, da de er lette og benytte, og derfor giver større brugervenlighed. Det resulterer også i, at langt de fleste kan finde ud af at importere videofiler – uanset erfaring.

Arbejdsprocessen

VSDC Free Video Editor kan præcis det samme som alternative videoredigeringsprogrammer.

Modsat lignende videoredigeringsprogrammer, så foregår klipningen i et ekstern video inde i programmet. Det er en velkommen funktion, da det giver et væsentlig bedre overblik over hvad man foretager sig. Dernæst skal man blot gemme ændringer, og ens videoklip er blevet ændret.

Ligeledes er det muligt at ændre i videoklippene rent visuelt, og dette gøres ved hjælp af en simple filterfunktioner.

Som det ses ovenstående, så er det utrolig let at navigere gennem filterfunktioner, og man kan hurtig lave den billedændring som man ønsker. Det er også muligt at vælge et filter, og dernæst tilpasse det, f.eks. hvis filteret har gjort billedet for mørkt. Funktionen er uden tvivl udviklet, så nybegynderne kan være med, da det er stort set umuligt ikke at lave en flot redigering.

Når man er helt færdig med sin videoredigering, så skal man eksporte projektet til et videoformat, som kan læses af de forskellige videoafspilningsprogrammer.

Eksport af videoredigeringsprojektet plejer at være ekstremt irriterende, fordi at man skal sætte sig ind hvilket videoformat, som man kan afspille i. Selve eksportprocessen er ligesom de resterende funktioner, ekstremt brugervenligt. F.eks. hvis man ønsker at ens videoprojekt skal afspilles på iPhone, så vælger man blot iPhone eksporen under export project fanen. Der er også 20 forskellige skabeloner, som er tilpasset til forskellige enheder.

Hvis man ønsker specifikke videoformater, så kan man også vælge dem.  

Design & brugervenlighed

Design og brugervenlighed går efter vores erfaring hånd i hånd. VSDC Free Video Editor går sig stolte i, at alle skal kunne finde ud af at redigere og klippe i deres program, og vi må konkludere at det har lykkedes dem.

VSDC Free Video Editor har et simpelt og minimalistisk design. Et design, som ser fantastisk ud på langt de fleste computere. De simple design bidrager til brugervenligheden, da man nemt og overskueligt kan navigere gennem de mange funktioner – uden at blive forvirret. Desuden er funktionerne godt navngivet, så man ved præcis man det er, som man skal til at foretage sig.  

 Alternative videoredigeringsprogrammer

Selvom at VSDC Free Video Editor er et fremragende stykke software til nybegyndere og amatører, så er det muligt at programmet ikke har fanget interesse. I så fald, så har vi heldigvis en række andre gode videoredigeringsprogrammer såsom:

Adobe Premiere Pro CC er på nuværende tidspunkt det mest populære videoredigeringsprogram, og bliver benyttet af professionelle Hollywood filmklippere. Men programmet kan være uoverskueligt at sætte sig ind i, og derudover så koster det også en del penge. Det er dog muligt at downloade en gratis prøveperiode.

VideoPad er ligesom VSDC Free Video Editor ganske gratis at downloade og benytte. VideoPad er forholdsvis simpelt at navigere i, og det er smagssag om man foretrækker dette fremfor VSDC Free Video Editor.    

Konklusion

Vi har benyttet mange forskellige redigeringsprogrammer, og oftest er det største problem vi render ind i prisen. Mange af alternativerne, såsom Sony Vegas og Adobe Premiere Pro kan hurtigt løbe op i mange penge. Vi er overrasket over at VSDC Free Video Editor er gratis, med de alle funktion og muligheder som programmet tilbyder taget i betragtning. Det er dog ikke det mest brugervenlige, så hvis du sidder fast er der masser af YouTube guides, som kan hjælpe dig på vej.

Download VSDC Free Video Editor 8.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.935

Version
8.1

Tilføjet
18-07-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Flash-Integro
Detaljeret information
Downloads
3.935
Version
8.1
Tilføjet
18-07-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
05-04-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Flash-Integro
3 0 5

Afinstallering af VSDC Free Video Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VSDC Free Video Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VSDC Free Video Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VSDC Free Video Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.