Programmer » Multimedie » Film redigering

Adobe Premiere Pro CC download

Download en gratis prøveversion af verdens mest populære redigeringssoftware Adobe Premiere Pro CC her.

Adobe Premiere Pro CC er det mest benyttet videoredigeringsværktøj nogensinde. Programmet er udviklet af Adobe Systems, som i mange år har udviklet fantastiske softwares til alle former for opgaver. Adobe Systems har et godt ry, for at have aldeles dybdegående programmer, som kan håndtere de allerstørste opgaver uden problemer. Premiere Pro CC er ingen undtagelse. Faktisk bliver Premiere Pro CC benyttet til alt fra Hollywood spillefilm – til skabere på YouTube. Der er flere grunde til den enorme popularitet, blandt andet er programmet forholdsvis let at sætte sig ind i. Hvis man blot ønsker at lave simple redigeringer, så kan det sagtens lade sig gøre. Hvis man ønsker at lave mere kreative udfordrende opgaver, så kan dette også lade sig gøre. Programmet er udviklet således at både nybegyndere og entusiaster kan være med, og få stor glæde af softwaren.

Uendelige muligheder

Med Premiere Pro CC er det kun fantasien, som sætter grænser for hvordan dit videoprojekt ender med at se ud. Du kan lave små trailere, mindre videofilm eller de helt store spillefilm. Der er et have af funktioner tilgængelig, såsom animationer, effekter, komposition, klipning, lydredigering. Premiere Pro CC kan som sagt benyttes af nybegyndere som entusiaster. Hvis du er nybegynder, så vil du hurtigt kunne finde rundt i programmet, og lave simple videoredigeringer. Hvis du ønsker at forsøge dig med lidt større opgaver, så kan det være en fordel at tjekke de forskellige templates og presets ud. Ved brug af templates, så er der nogen, som har gjort det besværlige arbejde for dig. Eksempelvis hvis du ønsker at have en fed introduktion til dit videoprojekt, så kan du tjekke de forskellige templates ud, og finde den, som passer dig bedst. Nogle templates koster en del penge, men der er også en del gratis. Efter at du har downloadet en template, så skal du blot importere den til Premiere Pro CC.

Del din kreativitet

Når du er færdig med dit projekt, så vil du med garanti gerne dele den med andre. Du kunne eventuelt uploade dit projekt til YouTube, og sende linket til alle, som skal se den. Du skal dog være opmærk på, at YouTube har bestemte krav til videoformater, som kan uploades til deres side. Du kan læse meget mere om de anbefalede upload krav ved hjælp af dette link.

Systemkravene

I og med at Premiere Pro CC er så uddybet et program, så har det selvfølgelig og bestemte systemkrav, som er værd at nævne. Premiere Pro CC er udviklet til både Windows og Mac-systemer, og systemkrav for de enkelte systemer lyder således:

Windows:

Multikerne processer med 64bit understøttelse

Windows 7 (64bit), Windows 8.1 (64bit) eller Windows 10 (64bit). Adobe anbefaler at man har Windows 10.

Mindst 8 GB RAM

8 GB ledig harddiskplads

Mindst 1280x800 skærm

Valgfrit: Et Adobe-anbefalet grafikkort

Internetforbindelse er desuden også nødvendigt for optimal funktionalitet.

MacOS

Multikerne processer med 64bit understøttelse

MacOS X version 10.11, 10.12 eller 10.13

Mindst 8 GB RAM

8 GB ledig harddiskplads

Mindst 1280x800 skærm

Valgfrit: Et Adobe-anbefalet grafikkort

Internetforbindelse er desuden også nødvendigt for optimal funktionalitet.

Du kan læse mere om de forskellige systemkrav ved at benytte dig af dette link. Systemkravene er forholdsvis moderate, men der bedes opmærksomhed på, at selvom at Premiere Pro CC kan fungere på din computer. Så anbefaler vi alligevel at overgå de moderate krav væsentligt. Problemet er nemlig, at hvis din computer blot opfylder de minimalekrav, så risikere du, at Premiere Pro CC bliver uhyrligt langsomt ved store projekter. Du vil højst sandsynligt også møde problemer når du endelig skal rendere dit projekt. Renderingprocessen er krævende for din CPU, og hvis du ikke har en forholdsvis stærk CPU, så kan lange renderinger risikere at tage op til flere time – og i værste tilfælde dage. Det er dog afhængigt af hvor stort/langt dit projekt er.

Fuldversion

Som sagt, så er det kun en prøveperiode af Premiere Pro CC, som du kan downloade herfra siden. Hvis du ønsker en fuldversion og uendelig brug af Premiere Pro CC, så er du nødsaget til at tegne et abonnement hos Adobes Creative Cloud system. Et abonnement med Premiere Pro CC kommer til at koste dig 186 DKK / måneden. Hvis du er studerende, så kan du dog få adgang til HELE Adobes programsortiment til den attraktive pris på 151 DKK / måneden. Du kan læse meget mere om Adobe abonnementsplaner her.   

Andre gode videoredigeringssoftwares

Med mindre du har tegnet et abonnement, så har du begrænset tid med dit nye Premiere Pro CC, så derfor er det værd at nævne mulige alternativer frem. Der findes heldigvis et kæmpe sortiment af videoredigeringssoftwares, og mange af dem er ligeså funktionelle, og tilmed gratis.

VSDC Free Video Editor er en af vores mest populære videoredigeringssoftwares, og kan sagtens benyttes til de simple og mere avancerede videoredigeringer. VSDC Free Video Editor fylder ikke særlig meget på ens computer, og systemkravene er også forholdsvis moderate. Programmet er desuden fuldstændig gratis at downloade, og benytte så længe du har brug for det.

Adobe After Effects er som navnet antyder, også udviklet af Adobe Systems. Forskellen på dette program og Premiere Pro CC er at med Adobe After Effects, så kan du skabe utrolig fede animationer. Programmet kan også prøves gratis i en begrænset periode. Adobe After Effects har dog ligesom Premiere Pro CC bestemte systemkrav, som du skal være opmærksom på.

Hvis ingen af de ovenstående alternativer er noget for dig, så henviser vi til vores filmredigeringskategori. Der kan du helt sikkert finde et, som passer dig bedst.

Konklusion

Uanset om du er entusiast eller nybegynder, så er Premiere Pro CC højst sandsynligt et program for dig. Programmet har uendelige muligheder for dit videoprojekt, og har en ret attraktiv abonnementsplan. Hvis du har tegnet dig et abonnement, så er du også sikret at få de seneste opdateringer af Premiere Pro CC med dig. Og angående opdateringer, så bliver Premiere Pro CC ligesom andre Adobe programmer ofte opdateret. På den måde er du sikker på, at alle kommende videoformater også kan benyttes af dig og din software. Til allersidst, så har vi altid haft god oplevelse med Adobe Systems, og deres supportlinje er altid klar til at besvare spørgsmål – uanset om det er software eller betalingsrelateret.  

Download Adobe Premiere Pro CC 6.0.1 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
602

Version
6.0.1

Tilføjet
12-06-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac

Størrelse
1100 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adobe Systems
Detaljeret information
Downloads
602
Version
6.0.1
Tilføjet
12-06-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac
Størrelse
1100 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
12-06-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adobe Systems
4 0 4

Afinstallering af Adobe Premiere Pro CC

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe Premiere Pro CC fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adobe Premiere Pro CC, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adobe Premiere Pro CC være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.