Programmer » Multimedie » Film redigering

VideoPad download

Download det fremragende videoredigeringsprogram VideoPad Video Editor gratis her.

Der er mange videoredigeringsprogrammer at vælge imellem. De professionelle af dem koster rigtig mange penge, og mange af de gratis har ikke tilstrækkelige funktioner. Heldigvis for os, så har software udvikleren NCH Software velsignet os med et videoredigeringsprogram, som er gratis og har alle de funktioner som vi har brug for.

Programmet har et forholdsvis simpelt design, og du finder alle knapper og funktioner lige der hvor du forventer. Designet har den bagtanke at det skal være så intuitivt at benytte som muligt. Så selv hvis man ikke har den største erfaring med videoredigering, så kan man indenfor få minutter skabe professionelle videoer.

Opdateringer

Første udgivelse af VideoPad Video Editor var i 2009, og der er siden da sket den kæmpe forskel. Da vi anmeldte programmet dengang, så var der en del funktoner som vi følte at programmet skulle have med sig. Siden da er de manglede funktioner dog kommet. Og det lader til at selvom vi vil mene programmet er færdig og veludviklet, så bliver NCH Software ved at give os opdateringer. Opdateringerne kan variere lige fra ekstrafunktioner til optimering af softwaren.

Brugervenligt

Vi har allerede nævnt at designet er en leg at finde rundt i, hvilket selvfølgelig bidrager til brugervenligheden. Hvis man er ny til videoredigering, så er det let at gøre simple ting uden at imødekomme forvirring.

Og hvis du har erfaring med videoredigering, så finder du hurtigt alle ekstrafunktionerne, som ligger forholdsvis skjult bag designet, men ikke så skjult at de ikke er til at finde.

Hastighed

Efter at du har downloadet filen her fra siden, så tager det kun få minutter før at du kan begynde din videoredigering. Og selve arbejdsprocessen er også hurtig. Uanset hvor mange og lange klip som vi smed ind i VideoPad Video Editor, så mødte vi ikke nogle problemer. Mange andre gratis videoredigeringsprogram har det med at være begrænset til hvor mange og store filer de kan håndtere på én gang. Når du efterfølgende er tilfreds med din videoredigering, så er det et hav af forskellige formater, som du kan gemme i. Når du har besluttet dig til et format, så er programmet lynende hurtigt til at rendere filen. Derudover, så godtager VideoPad Video Editor også en masse forskellige formater, så du skal ikke frygte at du har fil som ikke kan redigeres i.

I bund og grund

VideoPad Video Editor leverer varen. Programmet er yderst veludviklet, og har en masse ekstrafunktioner som blot er et kæmpe plus. De hyppige opdateringer er prikken over i’et for os. Da vi med god samvittighed kan benytte os programmet, og ikke frygte at det pludselig ikke længere er et aktuelt og konkurrencedygtigt videoredigeringsprogram. Og så lige en påmindelse om at det er gratis, så der er ingen grund til ikke at se om det er noget for dig!

Download VideoPad 6.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
6.480

Version
6.0

Tilføjet
30-01-2009
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.58 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NCH Software
nch@nchsoftware.com
Detaljeret information
Downloads
6.480
Version
6.0
Tilføjet
30-01-2009
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.58 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NCH Software
4 0 5
100 kr

Afinstallering af VideoPad

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VideoPad fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VideoPad , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VideoPad være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.