Programmer » Multimedie » Film redigering

Adobe Premiere Pro download

Adobe Premiere Pro er et af verdens mest populære stykker software til videoredigering her. Det kan både bruges af amatører og professionelle Hollywood-filmskabere, og det kan downloades i en gratis prøveversion!

Adobe Premiere Pro er et af de mest benyttede videoredigeringsværktøjer. Programmet er udviklet af Adobe Inc., som i mange år har udviklet fantastisk software til alle former for opgaver. Adobe har et godt ry for at lave professionelle programmer, som kan håndtere de allerstørste opgaver uden problemer. Dette værktøj er ingen undtagelse.

Adobe Premiere Pro bliver benyttet til alt fra Hollywood-spillefilm til skabere på YouTube, og der er flere grunde til den enorme popularitet. Blandt andet er programmet forholdsvis let at sætte sig ind i, og hvis man blot ønsker at lave simple redigeringer, så kan det sagtens lade sig gøre. Hvis man ønsker at lave mere kreative udfordrende opgaver, så er dette heller ikke et problem. Programmet er udviklet således at både nybegyndere og entusiaster kan være med og få stor glæde af softwaren.

Uendelige muligheder

Med Adobe Premiere Pro er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan dit videoprojekt ender med at se ud. Du kan lave små trailere, mindre videofilm eller de helt store spillefilm. Der er et hav af funktioner tilgængelig, såsom animationer, effekter, komposition, klipning og lydredigering.

Som sagt, så kan programmet benyttes af nybegyndere såvel som entusiaster. Hvis du er nybegynder, så vil du sandsynligvis hurtigt kunne finde rundt i programmet og lave simpel videoredigering. Hvis du ønsker at forsøge dig med lidt større opgaver, så kan det være en fordel at tjekke forskellige templates og presets ud. Ved brug af templates, så er der nogen, som har gjort det besværlige arbejde for dig. Eksempelvis hvis du ønsker at have en fed introduktion til dit videoprojekt, så kan du tjekke de forskellige templates ud, og finde den, som passer dig bedst. Nogle templates koster en del penge, men der er også en del gratis. Efter at du har downloadet en template, så skal du blot importere den til Adobe Premiere Pro.

Del din kreativitet

Når du er færdig med dit projekt, så vil du sandsynligvis overveje at dele den færdige video med andre. Du kan eksempelvis uploade dit projekt til YouTube og sende linket til alle, som skal se den. Du skal dog være opmærksom på, at YouTube har nogle bestemte krav til videoformater, som kan uploades til deres side. Du kan læse meget mere om de anbefalede uploadkrav ved hjælp af dette link.

Minimumskravene til dit system

Det er selvfølgelig også værd at nævne systemkravene. Adobe Premiere Pro er udviklet til både Windows og Mac-systemer, og minimumskravene til Windows lyder således:

- 6. generations Intel-processor eller nyere, eller AMD Ryzen serie 1000 eller nyere
- Windows 10 eller nyere
- 8 GB RAM
- 2 GB GPU-hukommelse
- 8 GB ledig plads på harddisken (plus ekstra plads under installation)
- 1920 x 1080 skærm
- ASIO-kompatibelt lydkort eller Microsoft Windows Driver Model
- 1 Gigabit Ethernet (kun HD)

Kravene til Mac minder om kravene til Windows. Hvis du gerne vil læse mere om systemkravene, samt tjekkede Adobes anbefalede systemkrav ud, så kan du benytte dig af dette link.

Det er en god idé at have en computer, der overgår minimumskravene. Problemet er nemlig, at hvis din computer blot opfylder de minimale krav, så risikere du, at Adobe Premiere Pro bliver uhyrligt langsomt ved store projekter. Du vil højst sandsynligt også møde problemer når du endelig skal rendere dit projekt. Renderingprocessen er krævende for din CPU, og hvis du ikke har en forholdsvis stærk CPU, så kan lange renderinger risikere at tage lang tid. Det er dog selvfølgelig afhængigt af, hvor stort og hvor langt dit projekt er.

Den fulde version

Hvis du trykker på download-knappen her på siden, så bliver du ført videre til Adobes hjemmeside, hvor du kan hente en prøveversion af Adobe Premiere Pro. Hvis du vil betale for den fulde version, så er du nødsaget til at tegne et abonnement et Creative Cloud-abbonnement hos Adobe.

Et abonnement med Premiere Pro kommer til at koste dig 186,25 kroner om måneden. Hvis du er studerende, så kan du dog få adgang til HELE Adobes programsortiment i det første år til den attraktive pris på 151,25 kroner om måneden. Efter 12 måneder stiger prisen dog til 237,50 kroner om måneden.

Du kan læse meget mere om Adobe abonnementsplaner her.   

Andre gode videoredigeringsprogrammer

Med mindre du har tegnet et abonnement, så har du begrænset tid med dit nye Premiere Pro, så derfor er det værd at nævne mulige alternativer. Der findes heldigvis et kæmpe sortiment af videoredigeringsprogrammer, og mange af dem er ligeså funktionelle og tilmed gratis.

VSDC Free Video Editor er en af vores mest populære videoredigeringsprogrammer, og det kan sagtens benyttes til de simple og mere avancerede videoredigeringer. VSDC Free Video Editor fylder ikke særlig meget på ens computer, og systemkravene er også forholdsvis moderate. Programmet er desuden fuldstændig gratis at downloade og benytte, så længe du har brug for det.

Adobe After Effects er (som navnet antyder) også udviklet af Adobe. Forskellen på dette program og Adobe Premiere Pro er, at med Adobe After Effects kan du skabe utrolig fede animationer. Programmet kan også prøves gratis i en begrænset periode. Adobe After Effects har dog ligesom Adobe Premiere Pro bestemte systemkrav, som du skal være opmærksom på.

Hvis ingen af de ovenstående alternativer er noget for dig, så henviser vi til vores filmredigeringskategori. Der kan du helt sikkert finde et, som passer dig bedst.

Konklusion

Uanset om du er entusiast eller nybegynder, så er Adobe Premiere Pro højst sandsynligvis et program for dig.

Adobe Premiere Pro har uendelige muligheder for dit videoprojekt, og så har det en ret attraktiv abonnementsplan. Hvis du har tegnet dig et abonnement, så er du også sikret at få de seneste opdateringer af Premiere Pro med dig. Og angående opdateringer, så bliver Premiere Pro ligesom andre Adobe programmer ofte opdateret. På den måde er du sikker på, at alle kommende videoformater også kan benyttes af dig og din software.

Selvom det kan virke lidt dyrt at tegne et abbonnement for at bruge Adobe Premiere Pro, så vil vi lige her til slut nævne, at vi altid har haft gode oplevelser og erfaringer med Adobes software. Deres programmer er super professionelle og fungerer, som de skal.

Download Adobe Premiere Pro 2023 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.675

Version
2023

Tilføjet
12-06-2018
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adobe Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.675
Version
2023
Tilføjet
12-06-2018
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adobe Inc.
4 0 6

Afinstallering af Adobe Premiere Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe Premiere Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adobe Premiere Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adobe Premiere Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.