Programmer » Multimedie » Film redigering

Adobe After Effects download

Download en gratis prøveperiode af det populære redigeringsprogram Adobe After Effects her.

Adobe er en velkendt udvikler, og har velsignet os med fantastiske programmer såsom Adobe Photoshop og Adobe Premiere Pro. Disse stykker software er ekstremt populære hos entusiaster inden for de forskellige områder. Adobe har efterhånden udviklet software til alle interesser, og de er som regel yderst gennemførte at arbejde i. Adobe After Effects er ingen undtagelse, og det er ligesom med de andre Adobe produkter, kun fantasien som sætter grænser.

Adobe After Effects er et redigeringsprogram, hvor du kan skabe alle tænkelige effekter i videofrekvenser. Mange de mest populære Hollywood film benytter sig af Adobe After Effects til at skabe animationer og effekter, programmet er især populært i superheltegenren. Programmet er så dybdegående at en amerikansk filmstuderende endda lavede en hel krigsspillefilm, hvor han kun havde filmet sig selv i forskellige stillinger og iført forskelligt tøj, og dernæst benyttet After Effects til at placere sig selv i forskellige scener, så det lignende at filmen var fyldt med forskellige skuespillere.

Kan alle være med?

Adobe After Effects lyder næsten for godt til at være sandt, og der er selvfølgelig visse forholdsregler, som man skal have i tankerne inden at man downloader og prøver sig frem som filmskaber. For det første, så har After Effects nogle systemkrav for din computer.

Hvis du benytter et Windows styresystem så skal du som minimum have følgende:

- Intel eller AMD Quad-Core Processor
- Microsoft Windows 10 (64 bit) version 1909 og nyere
- 16 GB RAM
- 2 GB GPU VRAM
- 15 GB ledig plads på harddisken (plus ekstra ledig plads under installation)
- 1920 x 1080 skærm
- Internetforbindelse

Adobe After Effects kan også bruges på Mac, og her er minimumskravene lidt anderledes. Læs meget mere om programmets systemkrav til Windows og macOS inde på Adobes hjemmeside lige her.

Vær opmærksom på, at når du endelig har skabt dit filmprojekt, så skal det dernæst renderes til et videoformat, så det kan afspilles. Det er her at de fleste kan møde problemer, for det kræver en ret kraftig computer for at gøre dette, ellers kan du risikere at det tager op til flere dage. Dette er selvfølgelig afhængigt at hvor stort/langt dit After Effects projekt er, og hvis det blot er videofrekvenser på sekunder, så kan de fleste computere klare det smertefrit.

Men hvis du har ambitioner om at skabe en hel spillefilm, så er det bedste at sikre sig, at ens computer kan klare det. Det ville være super ærgerligt at sidde med et halv færdigt projekt, som ikke kan færdiggøres fordi ens computer simpelthen bliver for langsom, og til sidst slet ikke er samarbejdsvillig.

Hvad kan Adobe After Effects?

Adobe After Effects kan sagtens benyttes til at lave simple videoredigeringer såsom klipning. Men hvis du søger et program blot til klipning og redigering, så vil vi henvise til vores filmredigeringskategori. I denne kategori finder du et hav af filmredigeringsprogrammer, som er mere specifikt udviklet til denne opgave. Adobe After Effects er netop mere beregnet til tilføjelse af forskellige animationer og effekter. Eksempelvis kan du lave en introduktion til din film med Adobe After Effects. Du kan animere bogstaverer til at flyve rundt på skærmen, og tilføje hvilken som helst baggrund.

Hvis du ikke har prøvet Adobe After Effects før, så vil du anbefale at tjekke nogle af de allerede eksisterende templates ud. Ved at benytte en template, så slipper du for at lave alt det hårde arbejde selv, det eneste du skal gøre er at ændre i templaten, så den er tilpasset dit videoprojekt. Der er nogle templates som koster en del penge at benytte, men der eksistere også gratis templates, og med en hurtigt Google-søgning kan du helt sikkert finde en som passer dig. Templates er især beregnet til animationer, og hvis du ønsker at lave effekter, så skal du nok mestre det efter noget tid. Effekter er alt fra blod, eksplosioner til simple lyseffekter. Som sagt, så er det kun fantasien som sætter grænser for dit videoprojekt. De forskellige templates hjælper selv amatører med at kunne skabe noget fantastisk inden for kort tid.

Brugervenlighed og hjælp

Det fantasiske ved Adobe After Effects er, at uanset om du amatør eller ekspert, så kan du skabe nogle fede videoer.

After Effects kan godt virke forvirrende ved opstart, hvis man ikke har prøvet lignende programmer før. Heldigvis, så eksisterer der et hav af vejledningsvideoer på eksempelvis YouTube, som kan hjælpe dig med selv de mest basale ting. Alt fra teksteffekter til superhelteeffekter kan du med lethed finde hjælp til på YouTube. Det kan virke bekymrende at YouTube vejledningsvideoer nærmest er nødvendigt for at kunne bruge Adobe After Effects, men det skyldes, at programmet er så uddybende, at der er simpelthen for mange forskellige muligheder til at én person kan mestre det hele.

After Effects er som sagt udviklet af Adobe, og de er altid fremragende til at hjælpe med spørgsmål omkring alt fra programmets funktionalitet til betalingsspørgsmål.

Fulde version

Adobe After Effects kan prøves gratis, men kun i en prøveperiode. Hvis nu din prøveperiode er slut, eller du bare gerne vil købe programmet fuldt ud med det samme, så har Adobe et abonnement som lyder på 186,25 DKK om måneden. Du kan tegne dig et abonnement ved at benytte dette link.

Konklusion

Uanset om du er ekspert eller amatør, så kan alle være med til at bruge Adobe After Effects. Ligesom de mange andre Adobe produkter, så kræver det mange timers benyttelse af produkterne, før man begynder at blive nogenlunde rutineret i dem. Grunden til dette er, at produkterne altid har uendelige muligheder for dine projekter, og derfor anser vi kun dette som en stor fordel. Om end det er fede videofrekvens eller spændende billeder, som du ønsker at skabe, så kan Adobe After Effects sagtens benyttes til dette.

Hvis du benytter andre Adobe produkter, så er de meget samarbejdsvillige med Adobe After Effects, så du kan sagtens skabe et billede i Adobe Photoshop og dernæst eksportere det til Adobe After Effects uden problemer. After Effects er uhyrligt dybdegående og får en varm anbefaling fra os.

Download Adobe After Effects 2023 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.057

Version
2023

Tilføjet
01-06-2018
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adobe Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.057
Version
2023
Tilføjet
01-06-2018
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adobe Inc.
5 0 3

Afinstallering af Adobe After Effects

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe After Effects fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adobe After Effects, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adobe After Effects være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.