Programmer » Multimedie » Film afspillere

SMPlayer download

Download gratis multimedieafspilleren SMPlayer, der kan afspille stort set alle formater.

Der kommer konstant nyere og bedre video- og lydformater til, og derfor er det også nødvendigt at have en multimedieafspiller, der kan håndtere dem alle sammen. SMPlayer kan afspille stort set alle formater, og indeholder derudover en række imponerende og brugbare funktioner, som du kan få rigtig stor glæde af.

Blandt andet gemmer programmet automatisk indstillingerne for en fil, så du ikke skal justere dem, hver gang du åbner filen. Hvis du eksempelvis justere en films lysstyrke, tilføjer undertekster, og stopper den midt i filmen. Vil filmen fortsætte det samme sted med undertekster og justeret lysstyrke, næste gang du åbner den.

Brugerfladen

SMPlayer er bygget med MPlayer som fundament. MPlayers prisvindende brugerflade går derfor igen i SMPlayer, hvor du simpelt kan finde rundt i de forskellige menuer.

Du har alle dine muligheder lige ved hånden, og det tager kun et klik, at justere diverse indstillinger. Programmet kan derudover installeres på dansk, så alle kan forstå det.

Personliggør programmet

De mange indstillinger er fuldkommen op til dig, så du kan afspille filer på lige præcis den måde og med de indstillinger, du ønsker. Derudover kan du også ændre programmets udseende efter eget behov.

I interface-menuen kan du vælge frit mellem en række temaer, og derudover også vælge fra en lang liste af ikon-temaer. Det er altså fuldstændigt op til dig, hvordan programmet skal se ud.

Youtube-integration

En af de særlige funktioner der gør SMPlayer speciel, og som ikke findes i MPlayer, er integrationen af Youtube-afspilning. Du kan nemlig afspille Youtube-videoer i programmet, mens at du også med pluginet mpv+youtube-dl er i stand til at se Youtube Live Streams direkte i din afspiller.

Download undertekster

Når du ser film, er det selvfølgelig altid rart, at kunne forstå det der bliver sagt. Derfor downloades undertekster ofte, men det kan også hurtigt blive en bøvlet affære. Med SMPlayer er det dog meget simpelt, eftersom at du kan søge og downloade undertekster direkte i programmet, og derefter tilkoble dem den film de hører til. Dermed sparer du en masse tid, mens at du også sikrer dig, at du ikke downloader en fil, der er skadelig for din computer.

Open source

Programmet er open source, hvilket betyder, at dets kode ligger åbent og tilgængeligt online. Dermed kan alle benytte koden og videreudvikle på den, så programmet kan vokse og blive forbedret. Det betyder også, at når spændende funktioner og nye formater bliver tilgængelige, vil programmet blive opdateret automatisk og gratis. Dermed får du en multimedieafspiller, der konstant videreudvikles.

Alternativer

Der findes mange multimedieafspillere, og selvom meget taler for at downloade SMPlayer, kan det stadig godt være, at der findes en afspiller, som passer endnu bedre til dig og dine krav. De forskellige afspillere har forskellige muligheder, og derfor kan du med fordel tage et kig i vores multimedieafspiller-kategori, hvor du finder en masse forskellige afspillere. Du finder blandt andet VLC Media Player, der er verdens mest downloadede multimedieafspiller, og som også indeholder en masse spændende funktioner. Det samme gør QuickTime Player fra Apple, som også er et besøg værd.

Konklusion

SMPlayer er en multimedieafspiller udviklet i open source med MPlayer som hovedinspirationen. Den kan afspille stort set alle video- og lydformater, mens du også kan afspille Youtube-videoer og Live Streams. Programmet husker de indstillinger du tilføjer til en fil, mens du derudover også kan downloade undertekster direkte i programmet. Brugerfladen ligner MPlayers, og er derfor også super simpel at finde rundt i. Du har alle funktionerne lige ved hånden, og kan til enhver tid ændre i programmets udseende i interface-menuen, hvor du kan vælge mellem en række forskellige temaer, så du aldrig bliver træt af at bruge programmet.

Download SMPlayer 19.5.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
183

Version
19.5.0

Tilføjet
30-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
13,3 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SMPlayer
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
183
Version
19.5.0
Tilføjet
30-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
13,3 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SMPlayer
0 0 1

Afinstallering af SMPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SMPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SMPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SMPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.