Programmer » Multimedie » Film afspillere

QuickTime (Dansk) download

Download Quicktime Player gratis her og få en kendt og yderst brugbar multimedie teknologi med en indbygget medieafspiller.

Står du og mangler et medieafspillerprogram til at se videoer på nettet, HD film trailers eller dine personlige mediefiler af forskellige formater? Så er medieafspillerprogrammet QuickTime Player et oplagt valg for dig! Programmet er gratis, så hvorfor ikke prøve at tjekke det ud?

Hvad er QuickTime Player?

QuickTime Player er, som tidligere nævnt, et medieafspillerprogram. Programmet er skabt af Apple Inc., og var oprindeligt ment til Macintosh-computere som anvender Mac styresystemer, eksempelvis OS X. Programmet har igennem årene udviklet sig yderligere til at nu også være til Microsoft Windows og til at blive brugt som plug-ins til andre platforme. Programmet blev udgivet allerede 2. december 1991, og har derfor mange år på bagen og er blevet videreudviklet siden dengang. Programmet er en multimedia teknologi og applikation som håndterer videoer, lyd, animation, musik og meget mere. QuickTime understøtter de fleste store video- og lydfiler, hvilket gør at man kan afspille næsten hvad som helst man ønsker.

Kvalitet og muligheder

Programmet er en kendt og yderst brugbar multimedia teknologi som har en indbygget medieafspiller. Mange forskellige medieformater kan anvendes her i programmet, og dette kan nydes i den højeste kvalitet. QuickTime player besidder altså en stærk media-teknologi, som kan benyttes på Mac såvel som PC, med næsten hvilket som helst video eller lydformat. Man kan altså afspille lige det digitale medie man selv ønsker. Programmet er nemt tilgængeligt med en god kvalitet, og er derfor et oplagt valgt, hvis man leder efter sit foretrukne medieafspillerprogram.

Derudover indeholder programmet nu også en Movie Player, som er et multimedia platform. Om det er en video fra din mobil, fra et kamera eller en film du prøver at se fra din computer – uanset hvor det ses, så gøres dette nu muligt med teknologien bag QuickTime. Programmet har en avanceret teknologi kaldet H.264. Denne teknologi gør det altså muligt at komprimere videoer. Dette betyder at der bliver brugt mindre båndbredde og lagerplads, som sparer dig for at programmet fylder en masse.

Sikkerhed

Når man skal installere nye programmer og benytte sig af nye programmer, er det vigtigt på forhånd at vide noget omkring programmets sikkerhed. QuickTime Player er en sikker teknologi udviklet af Apple, som man modtager regelmæssige sikkerhedsopdateringer fra. Dog blev det i 2016 annonceret at Apple ikke længere ville stå for sikkerheden for versionen til Windows, og nu kun ville stå for sikkerheden for Mac. På dette tidspunkt blev Windows brugere anbefalet til at afinstallere programmet af det amerikanske Department of Homeland Security. Hvis Windows brugere derfor søger efter et alternativ til QuickTime Player, kunne de med fordel benytte sig af programmet Windows Media Player, som også er et medieafspillerprogram, som er udviklet til Windows.

Installering og opdateringer

For brugere af Apple er programmet allerede forud installeret på Macbook og Macinstosh HD, hvilket gør det nemt og simpelt at benytte sig af programmet, idet man ikke selv skal til at downloade det. Hvis man derimod er Windows bruger kan QuickTime Player downloades og installeres herfra siden. Her vælger brugeren hvor installationsfilen og den endelige applikation bliver installeret. Som tidligere nævnt bliver Mac versionen af QuickTime Player programmet regelmæssigt tilbudt opdateringer, som skal sikre programmets sikkerhed.

Platforme

QuickTime er udviklet af Apple og er på forhånd installeret på Mac produkter som en app, hvorimod Windows brugere også kan hente programmet, men derimod selv skal sørge for at downloade det. QuickTime Player er altså nemt tilgængeligt, uanset hvilken platform du benytter dig af.

Omkostninger

QuickTime Player er en gratis teknologi, som er et standard forud installeret program på Apple og Mac produkter. Udover denne gratis version findes der også en også en Pro version. Denne version er også gratis hvis man kun ønsker de basiske operationer. Ønsker man derimod at benytte sig af det fulde Pro program kræves der en licens nøgle. Så hvis man altså ønsker at benytte sig af Pro programmet med alle dens mulighederne skal man betale for dette. Hvis man derimod ønsker at benytte sig af den gratis version eller de basiske operationer af Pro versionen er der ingen omkostninger.

Seneste version

Den seneste version af QuickTime Player softwaren inkluderer opdateringer som er udviklet til at gøre det nemmere for brugeren at dele filer og samt at anvende til blandt andet redigering. Udover dette blev der i version X af programmet for første gang i denne version introduceret en skærmoptagelsesfunktion. Dog er det ikke muligt for brugere at optage video hvis DVD Player eller iTunes musik bliver spillet. Dette er på grund af at programmet sørger for at undgå copyright.

Hvilke filer er understøttet?

Programmet understøtter mange forskellige filformater. Dette er blandt andet QuickTime Players eget video format kaldet MOV. Derudover støttes MP4, M4V, MPEG-2, AVI, JPEG samt andre også. Af lydformater støttes blandt andet M4A, M4B, M4P, MP3, AIFF og WAV. QuickTime Player programmet understøtter altså en masse forskellige filformater, både video såvel som lyd. Dette gør at du kan se næsten lige hvad du ønsker, da næsten alle filer understøttes.

Konklusion

QuickTime Player er altså et medieafspillerprogram med masser af fordele. Du skal ikke tænke på omkostninger, idet programmet er gratis. Du kan endda få Pro versionens basiske operationer uden at betale en krone. Programmet understøtter en masse forskellige filformater, både video og lyd, hvilket gør at man kan afspille næsten hvad end man ønsker. Programmet er tilgængeligt for både Apple såvel som Windows brugere. Hvis man er Apple bruger behøver man ikke at tænke på hvordan programmet downloades, da det allerede er forud installeret, hvilket gør det simpelt og nemt at anvende. Hvis man som Windows bruger vil have programmet kan det nemt findes og downloades her på hjemmeside. Programmets kvalitet er i top, og besidder en stærk media-teknologi. Sikkerheden er der også tænkt på, idet Apple sender regelmæssige sikkerhedsopdateringer hvis man benytter sig af en Mac. Du kan se næsten hvad end du vil, hvor end du er, hvilket gør programmet utroligt praktisk og nemt at anvende.

Derfor er QuickTime Player det oplagte valg for dig, når du skal vælge et medieafspillerprogram. Download det i dag – nemt, sikkert og gratis.

Download QuickTime (Dansk) 7.7.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
38.369

Version
7.7.9

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10

Størrelse
40.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Apple
Detaljeret information
Downloads
38.369
Version
7.7.9
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10
Størrelse
40.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Apple
4 0 117

Afinstallering af QuickTime (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere QuickTime (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find QuickTime (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle QuickTime (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.