Programmer » Multimedie » Film afspillere

VLC Media Player (Dansk) download

Download VLC Media Player, som er et af de mest populære multimedieafspillere i verden! Programmet er på dansk og helt gratis!

De fleste systemer har deres egen medieafspiller installeret, og de kan også være ganske fornuftige at benytte. Desværre, så er mange af de præinstalleret medieafspillere begrænset ift. hvilke formater de kan afspille. De er som regel også en smule langsommere end VLC, fordi at de præinstallerede medieafspillere har en masse funktioner, som man typisk ikke rigtig får brugt.

Film og musik

Det har ikke lykkedes os at finde et format, som VLC ikke kan afspille, om det så er musik eller film. MPEG, MPEG-4, DIVX, XVID, MP3, OGG, WMA, WAV og FLV kan alle sammen benyttes, og det samme gælder dedikeret lydformater. Med det sagt, så vil vi kun anbefale VLC til afspilning af videoformater. Der eksistere et hav af alternative programmer til afspilning af musik. Du kan besøge vores lydkategori på hjemmesiden, og der har vi anmeldt og testet en del alternativer til musikafspilning. Du finder lydkategorien på dette link.  

Versioner

VLC er udviklet til alle tænkelige systemer. Vi kan faktisk ikke komme i tanke om et system som skulle mangle en version af programmet. Det er eksempelvis tilgængeligt til både macOS, iOS, iPadOS, tvOS, Linux, Android, Chrome OS. Når du klikker på download-knappen, så bliver du automatisk ført videre til VLC Media Players hjemmeside, hvor du kan vælge lige præcis den version, som du ønsker at hente og installere.

Personliggør

Det er blevet muligt at tilpasse og personliggøre sin afspiller, så den er helt unik for dig. Du kan vælge at tilføje ’skins’, som du kan downloade fra internettet, eller lave dit eget med VLC skin-editor. Du finder VLC skin-editor på dette link. Som noget nyt kan man også installere udvidelser. Udvidelser kan være alt fra information om de enkelte Tv-serier eller eventuelt forbedret undertekster. Der er et hav af udvidelser at vælge imellem, og du finder dem ved hjælpe af dette link.

Undertekster

VLC er uhyrlig populær, og det er ikke kun på grund af de mange understøttede formater. VLC er fremragende til at tilføje undertekster. Hvis du skulle sidde med en film, som ikke har undertekster, så kan du downloade undertekster ned i et tekstdokument, som du efterfølgende blot tilføjer VLC.

Den letteste måde at finde undertekster at ved at søge på filmtitlen og undertekster på Google, eksempelvis: ”Titanic undertekster”. Det skulle gerne bringe dig til en ekstern hjemmeside hvor du kan finde professionelle undertekster, og nogle tilfælde, undertekster som er lavet af andre brugere.

Konklusion

Med 16 millioner downloads så er der ingen tvivl om, at VLC stadig er en yderst aktuel medieafspiller. Der er næsten ikke noget mere irriterende end at sidde med en film på ens harddisk, som man ikke kan få afspillet på grund af filformatet. En problemstilling som ikke længere er aktuel med VLC på computeren. VLC har et begrænset design, da det alt i alt blot er til for at afspille film og musik. Det er minimalistisk og overskueligt at se på. Lad os dog være ærlige, for størstedelen af tiden vil VLC være i fuldskærm mens du ser din yndlingsfilm eller tv-serie. VLC er vores foretrukne medieafspiller, og vi tror også det hurtigt kan blive din.   

Download VLC Media Player (Dansk) 3.0.18 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
19.924

Version
3.0.18

Tilføjet
22-04-2010
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, tvOS, Android & ChromeOS

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
VideoLAN
http://www.videolan.org/support/
Detaljeret information
Downloads
19.924
Version
3.0.18
Tilføjet
22-04-2010
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, tvOS, Android & ChromeOS
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-10-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
VideoLAN
4 0 40

Afinstallering af VLC Media Player (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VLC Media Player (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VLC Media Player (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VLC Media Player (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.