Programmer » Multimedie » DVD Rippere

Full DVD Ripper Free download

Download Full DVD Ripper Free som er et gratis stykke software til bl.a. ripping af DVD’er. Softwaren tilbyder også en del spændende ekstrafunktioner.

Full DVD Ripper Free er en af markedets stærkeste og hurtigste Ripper-software, og så er det endda fuldstændig gratis. Full DVD Ripper benytter sig af Nvidia CUBA, som sørger for den lynende hurtige hastighed. Dertil så har denne software også minimalt tab af kvalitet efter ripping.

Der eksisterer et kæmpe sortiment af ripping-software, men Full DVD Ripper er en af dem, som adskiller sig fra de andre, og nedenstående kan du læse hvorfor og hvordan at denne software er unik.

Konverteringsmuligheder

Hvis du har en DVD liggende, som du ønsker at have overført til eksempelvis din smartphone, så importere du blot DVD’en og dernæst vælger mellem de mange konverteringsmuligheder og vupti – din fil kan nu afspilles på din smartphone, efter overførelse selvfølgelig.

Ovenstående ses et eksempel på de mange forskellige konverteringsmuligheder. De forskellige muligheder er allerede lavet for dig, så du kan ikke undersøge hvad der passer din smartphone, tablet, iPod osv. det eneste du skal gøre er at vælge hvad du ønsker at konvertere til.

Understøttede formater

Full DVD Ripper understøtter stort set alle tænkelige videoformater, men hvis du alligevel vil sikre dig, at softwaren understøtter det format du bruger, så får du her en liste over understøttede videoformater:

AVI, MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, RM, MOV, M4V, XviD, 3GP, VOB, FLV, SWF; konverter DVD’er to HD video: HD AVI, HD MPEG-2/4, HD H.264/MPEG-4 AVC, HD WMV, HD Quick Time, HD VOB, HD ASF, osv.

Det er også muligt at eksportere din færdiggjorte konverteringer direkte til din enhed. Derved slipper for at vente yderligere tid på at overfører filen fra Full DVD Ripper til den ønskede enhed.

Ekstrafunktioner

Klip, sammensat eller split din DVD som du har lyst: Efter du har importeret din DVD, så kan du klippe i den, sammensat klippene eller splitte din DVD i to dele. Hvis du eksempelvis har en hel sæson af en bestemt serie, så kan du vælge at klippe bestemte afsnit ud. Det kan være en fordel, hvis der er et afsnit, som du slet ikke gider at se – eller hvis din destinationsenhed ikke har tilstrækkelig plads.

Videoredigering: Full DVD Ripper er så vidt vi ved, en af de eneste ripper-software, som har videoredigering med i programmet. Videoredigering er ellers yderst brugbart, da du kan klippe kanter af videofilen, redigere billedeffekter, tilføje undertekster, soundtrack, vandmærke og til allersidst kan du endda se den originale film og sammenligne med den redigerede side om side.

Indstillinger og brugerprofiler

Full DVD Ripper Free giver dig fra installation en brugerprofil, som har alle tænkelige formater klar til konvertering. Hvis dit ønskede format dog alligevel ikke er der, så kan du altid oprette din egen brugerdefinerede profil, som passer dig bedst. Og bagefter er der rig mulighed for at gå amok med konvertering og ripping. Full DVD Ripper Free tillader nemlig ripping af flere formater på én gang. Du kan derfor eksempelvis konvertere din DVD til din smartphone og tablet på samme tid, og derfor undgå ventetid. Du får også en lille besked, som fortæller dig hvor stor filen ender med at blive efter konvertering, så du er altid sikker på at dine konverterede fil passer din destinationsenhed.

Med avancerede brugerprofiler kan vi anbefaler at lave en brugerprofil til hver opgave. Altså, en brugerprofil til videoer, en til lyd og en til billeder. Det gør arbejdet langt mere overskueligt, og dertil hurtigere at finde de ønskede indstillinger.

Lynende hurtigt

Full DVD Ripper Free er som sagt en af de absolut hurtigste Ripper-software, som vi har benyttet. Softwaren benytter sig af multithreading, batches og multikerne processer, som bidrager til den hurtige hastighed. Hvis din DVD har manglede informationer i form af kunstnernavn, DVD cover osv., så benytter Full DVD Ripper Free automatisk internettet til at finde de manglede informationer, og du slipper for at røre en finger.

Alternative

Selvom at Full DVD Ripper Free umiddelbart er den perfekte pakkeløsning, så er det ikke sikkert at alle funktionerne er brugbare for dig. Måske ønsker du en lettere løsning? I så fald, så er det kun retfærdigt at vi nævner nogle af vores andre favorit DVD-rippere og supplerede software.

DVD Shrink er en lettere løsning på én enkelt problemstilling. Hvis du ønsker at nedskære størrelsen på din DVD, så er DVD Shrink det oplagte værktøj. Full DVD Ripper Free kan vel og mærke også sagtens benyttes til dette, men den hurtigste måde er nok DVD Shrink, da dette program trods alt er udviklet til det formål.

CD-Cover Editor har ligesom DVD Shrink også et simpelt formål. Som navnet antyder, så kan du med CD-Cover Editor lave dine egne covers. Hvis du alligevel er i gang med at redigere med Full DVD Ripper Free, så er det oplagt at benytte CD-Cover Editor for at sætte dit sidste personlige præg på din kreation.

Konklusion

Full DVD Ripper Free er ikke blot en DVD-rippere, men snarere en pakkeløsning til ripping. Programmet har de essentielle funktioner med sig, og dertil så tilbyder programmet en del ekstrafunktioner, som umiddelbart er ret så brugbare at have liggende. Vi anser at dem, som vælger Full DVD Ripper Free fra er dem af jer, som ikke har tilstrækkelig plads til et så udvidet program. Men på trods af de mange muligheder, så fylder Full DVD Ripper Free altså blot 90.1 MB på din harddisk.

Alt i alt, så er Full DVD Ripper Free et veludviklet stykke software med et hav af muligheder, og i og med at programmet er fuldstændig gratis at downloade og benytte, så kan vi absolut ikke se nogen grund til ikke at prøve programmet af selv.

Full DVD Ripper Free får hvert fald en varm anbefaling af os, og er fremadrettet vores foretrukne software til DVD-ripping.

Download Full DVD Ripper Free 9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
7.973

Version
9

Tilføjet
12-06-2012
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
90.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Full DVD Ripper Inc.
support@full-dvd-ripper.com
Detaljeret information
Downloads
7.973
Version
9
Tilføjet
12-06-2012
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
90.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-09-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Full DVD Ripper Inc.
4 0 4

Afinstallering af Full DVD Ripper Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Full DVD Ripper Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Full DVD Ripper Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Full DVD Ripper Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.