Programmer » Multimedie » Cover Software

CD-Cover Editor download

CD-Cover editor giver dig mulighed for at designe og printe dine egne CD forsider på en nem og hurtig måde.

Har du nogle CD-covers liggende, som ikke ligefrem gør dem spændende at se på? Så er det måske ved at være på tide, at du går i gang med programmet CD-Cover editor, da det netop kan hjælpe dig med dét, så du ikke længere skal se på de kedelige tomme covers. Det kan også være rigtig sjovt selv at nørkle lidt med sådan nogle ting, for du kan på den her måde give dem et meget personligt udtryk, hvilket de fleste godt vil kunne lide.

På den måde kommer dine CD-covers ikke til at ligne alle andres. Hvis du er god til at være kreativ, så er det her i hvert fald en oplagt mulighed for at kunne udfolde det. Du vil elske at billederne kommer til at blive helt unikke, og det kun er dig, der har dem. Når det gøres sådan her, så får du det også lige præcis, som du gerne vil have det. Det er der mange, der eftersøger, så hvis du er en af dem, så er der her nok lige noget for dig, da du hurtigt kan få opfyldet netop dette.

Tekstredigering

Det er ikke kun billeder, du kan arbejde med i CD-Cover editor, men du kan også let gå i gang med tekstredigering. For mange har dette også en betydning, da der også ligger i en mening i, hvilken type skrift du vælger, farven til skriften, og hvad du egentlig skriver. Det er derfor en rigtig god mulighed, som du får med dette program, som du formentlig får brug for lige pludselig. Lige nu kan det måske lyde overflødigt, men det er faktisk en rigtig god ide. Du får formentlig først øjnene op for det, når du kommer i gang med programmet, men herefter vil du virkelig sætte pris på, at det er blevet gjort muligt.

Det er trods alt ikke kun med billeder, du kan gøre et CD-cover personligt. Du kan også sagtens sætte dit eget præg på det ved at benytte dig af skrift. Det handler eksempelvis om, hvilken skrifttype du vælger, og hvad du rent faktisk vælger at skrive. Derfor bliver du endnu mere fri til at arbejde med dit CD-cover, når du downloader dette program. Det kan hurtigt komme til at se fjollet ud, men hvis du sætter dig godt nok ind i det, så vil du hurtigt få noget, der ser professionelt ud.

Brug billeder fra internettet

Hvis du ikke er den mest kreative type, så kan det muligvis lyde meget omfattende, at du skal i gang med at arbejde med både billeder og tekst. Der er dog massere af mulighed for, at du blot finder et billede, du godt kan lide og sætter ind som CD-cover. Det bliver muligvis svært at finde noget tekst, som du bare kan gøre sådan med, men du behøver trods alt heller ikke at leve et komplet og perfekt cover. Så længe du er tilfreds med det, så er der ikke meget andet, der betyder noget.

Du kan derfor blot gå ind på internettet og søge på noget, som du godt kunne tænke dig, som var på dit CD-cover. Du skal selvfølgelig være opmærksom på ophavsretten ved billederne, så du ikke får trådt nogle over fødderne. Det er dog ofte let at komme i kontakt med dem, der har taget billederne eller har dem på deres domæne, og så kan du bare kontakte dem og høre, om det er fint, at du låner billedet til privat brug. Det vil de fleste sige ja til, da det ikke skader, at flere kan komme til at se billedet.

Andre programmer

Vil du gerne have mulighed for at printe de covers, du laver? Så kunne det formentlig være en god ide, hvis du også downloader Easy Cover Print. Du kan selvfølgelig stadigvæk printe dine covers, hvis du ikke downloader lige det her program, men med Easy Cover Print kan du være sikker på, at billedet kommer ud i den rigtige størrelse, så det rent faktisk passer en CD eller DVD. Det kan være rigtig irriterende, hvis man ikke kan få sit cover til at passe, som du ellers lige har brugt en masse tid på. Så hvis du vil være på den sikre side, kan du lige tjekke det dobbelt i dette program.

CD-Cover Editor er et program, der kun er lavet til, at du kan arbejde med covers til dine CD’er. Vil du også gerne lave nogle covers til en DVD? Så skal du muligvis have fat i et andet program, som kunne være SureThing Disc Labeler 6, der oven i købet er gratis at downloade. Med det program får du mulighed for at lave covers til både CD’er og DVD’er, så på den måde kunne du sagtens nøjes med det program. Men det kan sagtens tænkes, at du bliver så glad for CD-Cover Editor, at du gerne vil beholde det til at lave covers til dine CD’er. Hvis det er tilfældet, så er der intet problem i at benytte begge programmer. Så kan du altid skifte imellem dem, hvis du føler for det.

Konklusion

Med CD-Cover Editor får du et program, hvor det bliver muligt at lave nogle spændende covers til dine CD’er. Det er muligt for dig både at arbejde med billeder og tekst, så det kan blive så personligt som muligt. Hvis du derimod ikke er det helt store kreative menneske, så er der rig mulighed for, at du kan bruge nogle billeder, der allerede er klar til brug, som du eksempelvis kan finde på internettet. Du behøver derfor ikke at være den helt store kunstner for at kunne benytte dette program.

Der er selvfølgelig også visse mangler ved CD-Cover Editor, og derfor har vi anbefalet nogle programmer til dig, som kunne være rigtig gode supplementer. Vi har eksempelvis fundet et program, som gør det muligt for dig at printe de CD-covers i de rigtige størrelsesforhold. Vi har ligeledes fundet et program, som gør det muligt for dig at lave nogle covers, som passer til DVD.

Download CD-Cover Editor 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
22.707

Version
3.0

Tilføjet
16-06-2002
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.9 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Thomas Heath
thomas.heath@ofir.dk
Detaljeret information
Downloads
22.707
Version
3.0
Tilføjet
16-06-2002
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.9 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
15-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Thomas Heath
3 0 215

Afinstallering af CD-Cover Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CD-Cover Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CD-Cover Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CD-Cover Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.