Programmer » Multimedie » DVD Rippere

DVD Shrink download

Gratis download af det populære multimedieprogram DVD Shrink lige her

I dag findes der et hav af forskellige multimedieprogrammer til din computer, som du kan vælge mellem. Uanset hvilken type af software det drejer sig om, har programmerne dog oftest følgende egenskab til fælles – de er alle designet til at gøre din hverdag lidt mere spændende, sjov og overkommelig. En softwarekategori inden for multimedieprogrammer, der dog har vist sig at være særlig populær blandt mange, er DVD Rippere.

Er du en DVD-entusiast, som har en stor samling af dvd’er liggende derhjemme? Ja, så har du måske allerede hørt om denne type program før. Hvis ikke, så kan du med stor fordel bliver inspireret til at downloade en DVD Ripper software til din computer. Når du ripper en DVD betyder det nemlig, at du med få kliks kan kopiere indholdet fra den pågældende DVD ind på din computers harddisk.

Det kan måske være, at du derhjemme gemmer på en masse dvd’er, der bærer på dine yndlingsserier og film, som du gerne vil gense i toget på vej hjem fra arbejde eller på den årlige bilferie til Italien, men ikke har plads til DVD æskerne i din taske. Da rigtig mange efterhånden alligevel har deres computer med, når de er på farten, kan det altså være en god og praktisk idé at rippe de gamle dvd’er til computeren. På denne måde vil du altid have nogle dvd’er med dig, uanset hvor du befinder dig. Et af de populære multimedieprogrammer, der lynhurtigt kan rippe dine dvd’er, er programmet DVD Shrink.

Hvorfor downloade DVD Shrink?

Har du en samling af dyrt indkøbte dvd’er liggende derhjemme? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Dvd’en er et almenkendt medieformat med en stor kapacitet, der typisk lagrer forskellige filer i form af blandt andet videoer og film, og dvd’en har altså en stor betydning for, hvordan vi i dag lagrer store filer. Hvorfor så overhovedet downloade et program som DVD Shrink?

Hvis du ejer en lille samling af dvd’er, kan du måske nikke genkendende til, at det er vigtigt at passe godt på dvd skiverne og holde dem blanke, for at de fungerer optimalt. Hvis uheldet skulle være ude, og dine skrøbelige dvd skiver bliver ridset, har du nemlig muligheden for at komme denne ærgerlige situation i møde ved at downloade en software som DVD Shrink. DVD Shrink ripper lynhurtigt indholdet af dine dvd’er til din computers harddisk, og sådan sikrer du dig altså gode sikkerhedskopier af dine yndlings dvd’er.
Hvis du synes, at programmet DVD Shrink lyder som noget for dig, kan du med stor fordel besøge udviklerens egen hjemmeside for at læse nærmere, ved at følge dette link.
Programmet DVD Shrink er desuden gratis - bedre bliver det jo næsten ikke.

Brugervenlighed

Inden man downloader en ny software til sin computer, er det selvfølgelig vigtigt at undersøge brugervenligheden for programmet. Et program skal være nemt at navigere rundt i for både brugere med minimal og maksimal teknologisk erfaring. Det vigtigste er, at du får et fuldt udbytte af de funktioner, som programmet stiller til rådighed.

Udviklerne bag DVD Shrink har udviklet programmet således, at du blot efter få kliks kan kopiere en dvd skive til din harddisk, hvor DVD Shrink også sørger for at dekryptere og komprimere din rippede fil, så hele processen er så nem for dig som overhovedet muligt. DVD Shrink får altså også datamængderne af dine dvd filer til at fylde mindre på din harddisk. Når dine rippede dvd filer ligger på din harddisk, har du også muligheden for at brænde dine filer tilbage til en dvd skive, hvis du skulle få brug for dette. Her kan du også få hjælp af programmet til at sammensætte dine komprimerede filer sammen til en samlet dvd. Der er med andre ord en række forskellige funktioner, som du kan gøre brug af ved download af freewaresoftwaren DVD Shrink.

Support

Ofte skal man ved download af en ny software bruge lidt tid på at lære programmet ordentligt at kende. Der kan i den forbindelse opstå nogle spørgsmål eller udfordringer, hvorfor supporten også har en stor betydning for en overordnet god brugeroplevelse. Hvis du står med et spørgsmål omhandlende programmet DVD Shrink, dets funktioner eller lignende, kan du besøge udviklernes supportside ved at trykke på dette link. På supportsiden finder du svar på de mest stillede spørgsmål, der måske kan hjælpe dig videre.

Tilgængeligheden

Tilgængeligheden er en faktor, der har betydning for, om du kan downloade et bestemt program til din computer. Nogle programmer er kompatible med forskellige operativsystemer, mens andre programmer kun opererer med enkelte styresystemer. Programmet DVD Shrink er kompatibel med Windows XP systemet, så hvis du har en computer med et Windows styresystem, kan du med stor fordel få et godt udbytte af DVD Shrink. Vi vil i de næste afsnit kort beskrive et par forskellige alternative programmer, der også kan rippe dine dvd filer, hvis du ejer en computer med et andet operativsystem end Windows XP.

Alternative programmer til DVD Shrink

Det kan være rart at have et par alternativer at vælge imellem, inden du beslutter dig for, hvilket program du vælger at downloade til din computer. Som nævnt ovenfor er DVD Shrink kun kompatibel med Windows XP systemer. Andre operativsystemer der bliver brugt meget er for eksempel Mac eller Vista. Hvis du ejer en computer med et Mac-operativsystem kan vi blandt andet anbefale DVD ripper programmet Aimersoft DVD Ripper for Mac, der med høj hastighed kan rippe dine dvd filer. Bemærk dog, at dette program koster penge, hvis du ønsker at downloade den fulde version. Ejer du en computer med et Vista-styresystem, kan du downloade DVD Decrypter, der er gratis og kompatibel med både Vista og Windows. Hvis du ønsker lidt mere inspiration til forskellige DVD ripper programmer, kan du med stor fordel besøge vores DVD Ripper kategori ved at benytte dette link.

Konklusion

Til sidst vil vi kort opsummere, hvorfor du bør downloade multimedieprogrammet DVD Shrink til din computer. Er du en DVD entusiast, der gerne hurtigt og nemt vil sikkerhedskopiere din lille samling, så er DVD Shrink bestemt et program for dig. Programmet er gratis, og ved at downloade DVD Shrink til din computer, får du en formidabel freeware, der blot efter få kliks ripper din dvd fil til din computers harddisk. En række smarte og brugervenlige funktioner, der er nemme at navigere rundt i, gør DVD Shrink til et af de mest populære programmer, der ripper dvd’er. DVD Shrink får altså en varm anbefaling herfra.

Se også DLC.dk's anmeldelse af DVD Shrink her.

Download DVD Shrink 3.2.0.15 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
17.928

Version
3.2.0.15

Tilføjet
23-10-2010
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DVD Shrink
Detaljeret information
Downloads
17.928
Version
3.2.0.15
Tilføjet
23-10-2010
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DVD Shrink
4 0 39

Afinstallering af DVD Shrink

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DVD Shrink fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DVD Shrink, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DVD Shrink være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.